![]() |
Caloksztalt: 36:1
nowy frag Eterios Aug 07 2007, 16:55:07 CEST Killed at Level 89 by Pyros Xelith and by Tie Pogromca |
Oj nie wiem słabo widzę Aristocracy, ale mam nadzieje że to się zmieni :)
|
Aristocracy ma nieźle przerąbane, nie dzadzą rady już się podnieść chyba, że w MS będą jakieś nie porozumienia. O co tak w ogóle ta wojna znowu?
|
Skończy się tak że Wulf przeprosi za wypowiedzenie wojny.
180 RP biją go a on może z użyje 2 uhy i pada, żałosne. później stoi w depo i patrzy jak ziomki z gildii padają. Gz WULF~~ GL. 8o |
Cytuj:
PYROS Aug 10 2007, 12:46:19 CEST Killed at Level 175 by Jihranek and by Nilostan odszedł z gildi ;o |
...wroci...
|
a on za co padł?
|
Przez przypadek, nie zalozyl ssa...
|
Cytuj:
Popełnia się błędy w wojnie to się pada świetnym przykładem jest nasza gildia Aristocraty :) Ale to się zmieni |
Witam wszystkich. Wezcie sie Aristrocracy za robote bo to co widze to zal mi tyleczek sciska. Jak to mozna 36:1 dostawac? Przeciez to jest zalosne.
Ogladalem battle jak wylecieliscie z carlin w strone ab. Brak mi slow... Wulf to jest wogole smieszny czlowiek, 25 assassin star kisil w bp i ani 1 nie wystrzelil, 5 ssa mial... prawde mowiac zanim padl mogl wszystkie runy wykorzystac. 0 zgrania na battle bylo bo wulf biegal i walil ze spirek jakis sorcow, moze myslal ze solo da rady <wow> :-) Pamietacie jak kiedys bylo sd combo? Za niedlugo ludzie beda odliczac na ventrilo zeby zaznaczac atk i zeby combo z tych assassin star lecialo. wkoncu to jest teraz najlepszy speccial palladyna :D pomyscie o tym. Gadalem z realami z Arcy, chlopaczki zwalaja na to ze przeciwnik jest za mocny, albo ze maja za malo shotterow. Skoro tak to odrazu wyplacajcie sie :) Dochodza mnie pogloski ze chlopaczkow z Duskinesss postacie i dowodctwo idzie. Hahaha widzialem wlasnie jak dowodzili na tym battle co pisalem........ Pozdrawiam i zycze powodzenia naprawde... szkoda taka wojne zmarnowac. |
@up
Howght! |
murderer wyrazniej napisz :D smieszny to byl filmik... leader i commander za razem biega w kolko i oglada, polowa walczy, a druga polowa patrzy ;-) zalosne.
|
No i po wojnie ; )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |