Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

Qba =] 07-08-2007 21:25

........... . . Na niebie tylko... Helikoptery. . .

Van ent 08-08-2007 15:16

Do punishers w ostatnich dniach dolaczyli:Stofieballofie,Prinzzessa,Master Obitalal,Inossos a gildie opuscil Tylan Dartor.
Punishers robia czesto mass logi ale narazie nic sie nie dzialo oprocz zabicia Lord Nena,Sir avertego i Anuskki.

niemogewymyslecnicka 08-08-2007 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jed (Post 1591017)
Co do wojny... A no małe szanse mają Punishers, nawet jeśli wesprze ich DoF (co jest prawdopodobne).

Gdyby Dof mial ich wesprzec juz dawno by to zrobil, coś się do tego nie kwapią :(

Eldyn 08-08-2007 19:29

Codziennie prawie na ventrilo dofu dochodzi do 15stu osob online ;) ale ja nie wchodze bo nie mam micro :p raczej z tego co wiem nikt nie ma zamiaru pomagac na wojnie hyhy :)

niemogewymyslecnicka 09-08-2007 04:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1592938)
Codziennie prawie na ventrilo dofu dochodzi do 15stu osob online ;) ale ja nie wchodze bo nie mam micro :p raczej z tego co wiem nikt nie ma zamiaru pomagac na wojnie hyhy :)

Szkoda, Tęskie za DOF bo to są ludzie którzy grają dla zabawy a dla większości wanted ta gra to styl zycia >.<

Hail DOF _/
Hail Silent Force z roku 2004? :p _/
Hail Azura z roku 2004 _/
Hail Czasy Azury z czasów wojny SF-Divinitus =) _/

Teraz ten serwer to jeden wielki śmietnik

Pavvulonik 09-08-2007 17:04

Ta woja skonczy sie tak jak wiekszosc wojen przeciwko wanted pata~ falzer itp zaplaca i znowu benda normalnie grac bo nie wytrzymaja bez tibi.B)

jed 09-08-2007 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van ent (Post 1592445)
Do punishers w ostatnich dniach dolaczyli:Stofieballofie,Prinzzessa,Master Obitalal,Inossos a gildie opuscil Tylan Dartor.
Punishers robia czesto mass logi ale narazie nic sie nie dzialo oprocz zabicia Lord Nena,Sir avertego i Anuskki.

Lord Nen i Averty nie są liczeni do fragów, bo to tylko supporterzy Wanted. Anuskka padł bez powodu za co mam pewien żal do Punishers. Dopiero po tym jak Patanou i Stofie go ubili, doszedł do Devastation.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez niemogewymyslecnicka
Gdyby Dof mial ich wesprzec juz dawno by to zrobil, coś się do tego nie kwapią :(

Z tego co wiem coś tam kombinują. :) Jednak nawet przy wsparciu DoF'u, Punishersi mają nikłe szanse, żeby wygryźć Wanted. Zwykłą partyzantką nic nie zdziałają. Najwyżej złapią parę fragów i trochę posmyrają ich. ;p

Btw... Dziś znów jakaś akcja była w Ankrahmun.

Patanou
Aug 09 2007, 13:30:13 CEST Killed at Level 141 by Kruchy Mag and by Farmazon

Qual 10-08-2007 04:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1592938)

Fakt faktem czasami jest i nawet 20 osob naraz na ventrilo,ale nikt nie mowi o Tibii ... i ani mi sie sni zeby DoF przylaczyl sie do Punishers, zeby wygrac ta wojne bo za duzo osob ma ta gre w dup... (chyba rozwialem wasze watpliwosci)... wiec wybijcie to sobie z glowy... Wogole to dobrze tym kundlom Falzerom, Patanoobkom i innym lizodupom Wanted, teraz maja to na co zasluguja, kazdy wiedzial, ze sie to tak dla nich kiedys skonczy, ze Wanted tak czy siak sie rozpadnie na 2 obozy bo Draz szanuje wtedy tylko kogos kto mu jest potrzebny. Teraz Punishers niech padaja ile wlezie bo wieszkosc z nich to lizodupy i lamerzy bo jakby DoF wygrywal we wczesniejszej wojnie to by byli po DoFu stronie.

Over and Out

Van ent 11-08-2007 10:40

Shanoz
Aug 11 2007, 00:11:14 CEST Killed at Level 101 by Urbexx
Franco De'lago
Aug 11 2007, 01:24:22 CEST Killed at Level 133 by Marjola
and by Miradov

Jak widać wanted sie nudzi :o A może chcą doprowadzić do tego żeby dawni członkowie dofu którzy sie wypłacili i grają dalej przyłączyli się do punishers?

jed 11-08-2007 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van ent (Post 1597580)
Shanoz
Aug 11 2007, 00:11:14 CEST Killed at Level 101 by Urbexx
Franco De'lago
Aug 11 2007, 01:24:22 CEST Killed at Level 133 by Marjola
and by Miradov

Jak widać wanted sie nudzi :o A może chcą doprowadzić do tego żeby dawni członkowie dofu którzy sie wypłacili i grają dalej przyłączyli się do punishers?

Franco 3lv stracił, Shanoz 2... Srogo... xP

Mrok 11-08-2007 17:32

Związku z tym,że na azurze nie gram już kupe czasu(myślę nad powrotem).Nie wiem co sie tam dzieje,mam pytanie-Co robi DoF?

Tivi 11-08-2007 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mrok (Post 1598314)
Związku z tym,że na azurze nie gram już kupe czasu(myślę nad powrotem).Nie wiem co sie tam dzieje,mam pytanie-Co robi DoF?

co robi? nic nie robi ;p

jed 11-08-2007 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tivi (Post 1598349)
co robi? nic nie robi ;p

Czyli to co zawsze. xD

Mrok 12-08-2007 15:10

No to szkoda... .Dzięki za info.Jak na Azurze przestana grać dzieci.czyt(Wanted i ich frajerstwo).To również dajcie znac;)

Van ent 12-08-2007 22:45

Mrok no to chyba nigdy tak nie będzie ze nikt od nich nie będzie grał :D
Po drugie nie znasz ich wszystkich a piszesz głupoty!! nie wszyscy z nich to dzieci i frajerzy.... ciekawe co Ci zrobili pewnie jakiś armor oddałeś albo glebę zaliczyłeś a teraz wyzywasz i pokazujesz jaki jesteś. Ciekawe ile ty masz lat?
Tylko mi nie pisz ze jestem jednym z nich bo nie jestem i nie liże im dupy bo nie muszę tego robić.
Nie twierdze tez ze są dobrzy albo wszyscy są fajni i w ogóle .... ale na pewno nie wszyscy z nich to dzieci i frajerzy.......

Mrok 13-08-2007 00:18

Moja opinia o Wanted jest taka,że to dzieciaki i frajerzy!.I to jest moje zdanie i proponuje żebyś to uszanował.Tak jak ja uszanuje zdanie innych co mają opinie pozytywna o Wanted.Nie powiem Ci ile mam lat bo chyba nie ma to żadnego znaczenie.Nikomu nic nie dawalem,nie placiłem więc przez to nie gram na azurce.Ba nawet w Tibie nie gram.Kiedys zobaczysz Tobie tez to przyjdize z wiekiem:D

Van ent 13-08-2007 00:43

Okej szanuję twoją opinie. Jednak wyzywanie kogoś od frajerów i dzieciaków jest trochę dziecinne jeżeli ich wszystkich nie znasz a sprowadzasz wszystkich do jednej rangi i skoro sam nie chcesz powiedzieć ile masz lat ;)
To moja opinia :p
Więcej się już nie czepiam :)

niemogewymyslecnicka 13-08-2007 21:52

Co do waszej sprzeczki

Dragoholikus - PA u niego nie widzialem i nie pkowal
Ake - spoko nie PK nie PA
Ecrusher - gdyby nie całe wanted ktore nim grało to by był 60 - PA
Drazharm - kiedyś go szanowałem - PA
Marjola - PA, PK, dziecko (15 lat?)

Bayter - nic nigdy do niego nie mialem - spoko
Dana Ariesia - tego to nawet nie znam :P
Entozoaire - to samo co wyzej
Farmazon - Ani PK ani PA u niego nie ma
Kartal - nie wiem :o
Kruchy Mag - Zawsze go lubilem
Lord Sensej - Najgorsze PA z Wanted w duecie z Marjola
Lumperier - OK
Marshall Don Doggy - ?
Ventar Sigon - yy Rl ale go nie znam zlego slowa powiedziec nie moge
Wican - ?

Biblowski - ?
Biboxon - ?

Leo ganxta - Ktos kto pomoże np Quest jeśli da mu sie na MF inni nawet za kase "nie maja czasu"
Siggurdius - luzik ziomek
Sirkiks - luzik ziomek =)
Viskovleen - ?

Igragorn - ?

To by było na tyle :p

kruchy 13-08-2007 23:41

Dzieki stary:) Odezwij sie czasem:P

Cors Ent 14-08-2007 01:49

@Gammbler
nazywasz Leo Gangste frajerem bo sprzedal Punishers?
a co powiesz o sobie kiedy to jednego dnia sprzedales DoF i Wanted probujac siedziec okrakiem po obu stronach płotu?

@Eldyn
nie wchodzisz na ventrilo bo masz skasowane konto

@Wojna
Numenor nie ma zamiaru dolaczac sie do wojny - zarówno Urb i spolka jak i Mina i spolka zawsze byli naszymi wrogami i nie kumam dlaczego Punishers maja byc lepsi od Wanted.

co do DoF- to mozecie nie pytac mnie na tibia co zrobi DoF - zapytajcie ich

Cors

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39.