![]() |
Fazior, za godzine wieczorynka!
|
Cytuj:
to co Ty tutaj robisz? juz powinienes przed telewizorem siedziec i czekac na wieczorynke! zamknijcie juz ten temat bo widze ze tu ludzie probuja sie tylko dowartościowywać ;/ |
Jest mozliwe aby palladyn zrobil rune ultimate healing lecz moze zdazyc sie to tylko na nasjtarszych serverach,poniewaz kiedys czary mozna bylo bylo sie uczyc z pergaminów które wypadaly z potworow.(Jezeli Cips Soft uzunol ten błąd to przepraszam).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Autor tematu czyli ja prosi o zamkniecie tematu ! juz wiem jak to sie robi i to nie jest fejk!!!!
|
Zal mi was wszystkich (no może większości), jak byscie troche poszukali to byscie wiedzieli ze pare lat temu nei bylo run i czarow tyko scrolle do uczenia sie ich stad sa takie dziwadztwa jak wyzej pisali Druid z ue palladyn z summon creature itd.
Ale na candi zastosowanie tego jest nie możliwe ponieważ candia ma rok? moze poltora @autor Jeżeli znasz sposób proszę, pochwal się, daj nam screeny jako dowód. @offtopic czyli tylko kilka osob z tego tematu było doinformowane |
Cytuj:
|
znaczy to ze uhow palkem robic nie mozna. Jak sa druidzi z UE, to moze sa i palkowie z Uhami. Kiedys czary byly w zwojach wiec wszystko jest mozliwe.
|
Omg! Zrobił tego UH'a czy też nie, ciesz się z tego i podniecaj. Przestańcie kontynuować ten wątek bo się syf robi, a ludzie się tylko kłócą.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |