![]() |
A ja nie ciagne ani popycham tylko przezucam:]
|
Jeśli chodzi o wszystkie posty użytkowników, którzy doszukali się podtekstu erotycznego, przyznaję wam rację. Od tego to się wzięło, ale nie tylko :p ;)
Głosujcie dalej ;> |
Ja zawsze TARGAM lootbaga
|
Moja dziewczyna targa mi lota a ja jej lota czasem pcham :D
|
hmmm to ja chyba wpycham :P nie no tak to ja pcham :D
|
Phi ja lota przepierniczałem :p pod jakieś drzewo i tak aż do miasta żeby mi jakiś chuj nie zabrał.
|
na pewno nie popychamy popychac to mozna ... -.-
jesli chodzi ci o sama nazwe to jeden huj ale jesli chodzi co o technike ciagnac przesuwamy lootbag co 2 kroki i o 1-2 kratke do przodu popychajac na*******amy najdalej jak sie da i tracimy go prawie zawsze. |
Tacham.......
|
Całkiem ciekawe propozycje xD Dawajcie dalej :P Tachajcie, targajcie, ciągnijcie, popychajcie, rzucajcie itd. itp. ;D
|
Cytuj:
@top Pcham ;) |
Oczywiście, że lootbagi pcham. Ja już tyle z nimi przeżyć miałem i tyle ich przeleciałem, że to jest szok! Nawet raz taką sztukę uzbierałem, która ważyła 27k oz. To było przeżycia, ale muszę przyznać, że nieźle mnie wymęczyła. Jednym słowem pchamy!
|
sramy xD joke
wale do przody i mam all in D**a bo mam naj. FH in server !! B)B)
Jak cos to prv :) :evul::cup::evul: |
Ja nie pcham lootbagów samodzielnie lecz uzywam "Loot Bag Kicker".
|
Pchać to można... wiecie:D co ja loot baga ciągnę
Cytuj:
|
Lootbaga trzeba tachac z gracją aby móc wypowiedziec Tachaaamy..
A tak na serio to się go rzuca ;p |
Ja to mam takie szczescie ze zawsze ktos mi go ukradnie :( Ogolnie to go rzucam przed siebie aby szybko :] czyli popycham :P
|
Cytuj:
|
Jak się ciągnie to można go dalej wyrzucić, a jak się pcha to można szybciej go gdzieś ukryć. Ja używam zawsze tej drugiej metody. :)
|
A ja PCHAM lootbaga a przyokazji miotam gfb,explo wavy rozne i nikt sie nie odwazy podejsc xD
|
Ja tam lootbaga popycham, nie wiem jak Wy =]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36. |