![]() |
trzy misie, złotowłosa i owsianka, plx
|
Temat??, opjojoj, mam pare ale wlaśnie postanowiłem zachować je dla siebie, powiem tylko: Spodziewajcie się serri Fakeów pt: "Tibiawood" :D
|
ażmi gały wyskoczyly co to za program moze mi powiesz tak po kolezensku po cichu szeptem 8o
|
Ide sobie ulicą.....
Ide sobie ulicą i mnie wyprzedza jakas dziewczynka a zanią 3 misie :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o http://img.photobucket.com/albums/v3...Zlotowlosa.jpg
RE up:Noe Paint(<szept>) P.S Mam problem siostra na kompa sciagała muzyke i ściągnoła cos zle i na pulpicie mam pilk ze znaczkiem windowsa gdy chce go usunąć wyskakuje: ________________________________________________ |Błąd przy usuwaniu piliku | ------------------------------------------------------ |Nie można usunąć pliku: Błąd systemu plików (1026)| | | | [ OK ] | ------------------------------------------------------ CO mam zrobić?????????????!!!!!!! ;( |
juz........
Już tego programu niema zniknoł :o i dobrze comentujcie plx plx zawsze sie milaj robi (zwlaszcza jak dobre comenty ;) )
|
Mały miś cudny miś fajny miś
Buaahaahaha dobre to ten mały misio buhahaha fajne 8o :] :D :o B) :) ;) :p :evul: :baby:
|
podajcie tamaty
:D Prosze podajcie jkais temat moze byc gupi(czasem gupi jest fajny)! :D
|
moze cos o malyszu albo o piłce noznej
|
Więcej
Podajcie wiecej pomyslow prosze! :o 8o
|
Moze byc cos z pilom mechanicznom
Poza tym fajne co robisz 8o :D :D :D :D :D :D B) B) :p ;) :) :evul: :evul: :evul: :evul: 8o 8o 8o 8o :D :D :D :D :D :D B) B) B) B) B) :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :p :p :p :p :p ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 8o 8o |
Jakos tak tu nic nie widac. O moze juz osleplem od tej TIBII B)
I HATE :spam: |
Pawolo po c***a wygrzebujesz stare tematy?????????????no ****a sie zalamac mozna... sry za przeklenstwa no ale nie moglem wytrzymac.. :P
|
Nic tu ciekawego nie ma... Krzesła se stoją, a ty wklejiłes jak mówisz spell...
|
fajne fajne more plxplxplx!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111!!!11
|
hmm...
Może by tak o władcy pierścieni PLX PLX PLX :baby: :baby: :baby: :baby:
|
moze cos o kefirze :D (poczytajcie sobie taki faq :Mój pierwszy Fake-jak powstal kefir) ja zalewalem z pomyslunku goscia jak mozna byc takim tumanem!
A tutaj widac profesjonalizm! oby tak dalej!!!! :) GENIUSZU ;) |
chyba neistety bede pierwsym ktory powie NIE! przykro mi ale neo lub pikachu sa zle wklejeni. popraw to troszke
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |