Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
mam być dumny z tego, ze pochodze z narodu, w ktorym 70% spoleczenstwa to alkoholicy? Mam byc dumny z tego, ze mieszkam w kraju, w ktorym rzad nie potrafi rozwiazac jednej afery korupcyjnej, a mimo tego zabiera sie za 2 kolejne? Mam byc dumny z tego, ze wiekszosc ludzi korzystajacych z internetu w tym kraju to są idioci, ktorzy jako rozrywkę traktują zwyzywanie innych? Nie, dzieki... to ja wole mowic o sobie jako o "obywatelu swiata"... ale to chyba nie jest miejsce na takie dywagacje, jak ktos chce sie ze mna posprzeczac na ten temat to proponuje zalozyc osobny topic.
|
70% spoleczenstwa to alkoholicy? Rotfl'n'lol? Gdzie ty mieszkasz, na odwyku? To tak, jakby powiedziec, ze mordercy w Ameryce stanowia 90% spoleczenstwa, bo o tym tam glosno -.-.
Afery korupcyjne? To sie zdarza wszedzie...ale nie w takich ilosciach ;)
Idioci, jak wszystko, zdarza sie wszedzie.
Po prostu patrzysz na Polske z czarnej strony...ale mamy tez dobre. Czy widziales kiedys kraj, ktory jest coraz silniejszy, gdy dostaje coraz wieksze baty? Czy widziales moze tak rozne osobowosci w innym kraju? Czy w innych krajach ludzie potrafia tak walczyc o swoje i z zyciem, tak jak tu?
"W kraju bez pracy, to my, Polacy...Wieczni cwaniacy, to my, Polacy..."
|