![]() |
Wkoncu
wkoncu ktos zrobil ten poradnik:o:o ja nie wiedzialem jak tam dojsc wiem wiem mialem pacc ale bylem jakby troszke retired z powodu upa!!:/ ale mysle ze znowu zrobia sorkow i druidow the bestB) playerami w tibi:P
dzieki za poradnik 10+/10:cup::cup: |
Bardzo przyjemnie się czyta poradnik :)
Fajnie, że napisałeś go w stylu dziennika, powodzenia przy pisaniu nowych :) |
świetny poradnik:]
|
Widać profesjonalizm i chęć zrobienia "dobrego" poradnika.
9+/10 |
nawet nawet poradnik 8/10:) ale mam jedno pytanku z jakim levelem i skilami opyla sie tam ekspic??
|
poradnik średnio przydatny ale fajny w czytaniu
ta forma dziennika i ten watek z rpg jest super dałeś mi fajny pomysł , może by napisać książkę w tym stylu?? o jakimś kolesiu z tibii ?? w formie dziennika itp. to by mogło być super np. rozdział I pojawiłem sie w jakimś budynku miałem na sobie kurtkę i worek a w nim jabłko , szedłem w głąb miasta i spostrzegłem biegające owieczki rozdział ..... wiedziałem ze nie mam szans przetrwać , musiałem przebiec stada nieumarłych albo dać sie im zabić , prosiłem o pomoc kolegów ale oni zostawili mnie po tym jak zabiliśmy demona , co robić księżniczki są coraz bliżej , niedługo pokażą mi swoja śmiercionośną siłę , co robić ??? biegnę na pale w backpacku mam uhy , może przebiegnę ...... coś takiego :D |
Gz
ładny poradnik przyda się nie którym graczom ;] w tym mi :)
|
Czy jest jakas mozliwosc dostania sie do piratow bez questa?
|
nikt nie pomoze :(?
|
Bardzo ladny poradnik, wszystko opisane, mapki sa, No i jeszcze co mi sie podoba to ten klimatyczny jezyk, ktory w nim uzyles.
|
Czy jest jakas mozliwosc dostania sie do piratow bez questa?
|
Do piratów-nie. Do barbarzyńców owszem. Dopisałem ten sposób na samym końcu poradnika.
|
Dziękuję
Bardzo dobry poradnik wszystko wytłumaczone doskonale!
Wielkie Dzięki :king: |
poradnik Jest Super Pisz Wiecej O Pozostalych Obozach
|
Super!!!
Mi się akurat poradnik nie przydał, ale uważam, że autor zrobił kawał dbrej roboty. Gratuluje 10/10...
|
Gz
Poradnik 9/10 dla typowych tibijczykow sie nie przyda ale bedzie przysatny dla graczy z pierwszym PACC
|
Możecie jeszcze dopisać z jakim levelem można expić na poszczególnych obozach? Bardzo by się to przydało.:]
Poradnik super 9/10 |
a potem przez takie poradniki "nooby" ktore same nie potrafia dojsc np: do 3 campa wbijaja sie na respa...
|
Po co wy to piszecie???
Ktos chce niech wejdzie na tibia.wikia.com bo na tibia.pl pelno bledow i tam ma mapke jak dojsc, zobaczy potwory jakie sa i sami sie sprobuja a nie sie rozpisujesz ... Poradnik zalosny, nawet nie chcialo mi sie go doczytac sorki, ale 4/10
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |