![]() |
Lepszy jest MS...ale mi nie działa ;ppp
--------------------- Pinball jest i tak fajniejszy :) |
Nie mogłeś zamieścić sondy?
@Topic MS lepsze... |
Mogłem zrobić sonde
|
takie glupie wymienianie ktora lepsza, kazda ma zalety i wady mi naprzyklad maple nie przypadl do gustu za to lubie popykac w WoW i Tibie i nikt mi tego nie zabroni
|
Cytuj:
Kurcze człowieku graj w to i w to maple story jest fajne ale mam lagi tam ;/ |
Jakby spojrzec na maple story to jest chyba najmonotonniejszą z najmonotonniejszych gier swiata w jakie gralem dodajac do tego ostatni syf z botterstwem, ktory jest bardziej denerwujacy niz ten w tibi... (bociarze, bociarze)
Tibia tez nie jest lepsza przeciez wiemy ile hamow biega w tej grze oraz ile niedociagniec mozna w niej zauzyc. Krotko mowiac obie gry sa mierne dlatego radzilbym poszukac sobie czegos innego. P.S. Jezeli masz komputer pochedzenia wietnamskiego pograj sobie w kal online badz endness. |
MapleStory.
Cytuj:
|
Dziwak... :P
Ale musisz przyznać, że gra jest monotonna... Expienie szczególnie... Questy powiadasz? Też, wszystko to samo, zmienia się tylko to czy masz przynieść 20 ogonów szczurzych czy kocich. http://thenoobcomic.com/daily/strip020.html |
kiedys bylo dobze. botowales sobie i bylo super itp a teraz zrobili autoban i kij. 0 przyjemnosci poszpanowaniem lvl i sprzetem. No bo przeciesz tylko to mozna w tej grze robic xD. Tak jak na serverach non-pvp w tibii. Ale jak wprowadza normalne jakies duele to bedzie super. Chociasz watpie ale i w MS i w Tibii to byl by hit i wrocil bym do obu gier.
|
Pod względem idiotów na 100 graczy zwycięża Tibia :D
|
oj tak pod tym wzgledem inne gry moga tylko pomazyc zeby zajac 1 miejsce xD
|
maple narazi enie ma co grac na globalu..bo moga zamknac dla europejczyków na amen...Mapla nie ma co porównywac do Tibi...kazda ma swoj klimat i urok....maple jest bardziej zreczniościowe....
|
Tibia też... Bo masz zaledwie dziesięć palców na obsłużenie ośmiu klawiszy kierunkowych, dwunastu eFów, controla, shifta, alta, myszki(pamiętajcie, że to dwa, powtarzam-dwa całe klawisze) oraz skoordynowanie ich użycia. Szczególnie jeśli chodzi o eFy oraz crtl, alt i shift. :P
@edit No ło kurde nie mogę odpalić Mapla... wyskakuje błąd 104 i d00pa... Jedynym wyjściem wydaje się być obejście GameGuarda... Jest tu jakiś cheater hacker z bypassem? Spoko, cheatowac nie będę... :P Ale to przydałoby się do odpalenia...(nawet na jakiejś stronce z bypassem widziałem w opisie, że to potrzebne jest dla cheaterów... i ludzi, którzy dostają błąd 104. :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:54. |