![]() |
Mi się ten poradnik bardzo podoba i jest przejrzysty, co jest bardzo ważn± rzecz± w poradnikach.
|
Bardzo fajny poradnik
przydatny:) ;) |
Jeden z najbardziej przydatnych poradnikow na tibia.pl
|
:o
:O Nie wiedzałem ze to az tak zkomplikowane :D Wiedziałem tylko o tym typku obok depo ;) Ale bardzo ładny poradnik i przydatny i wogóle spox (oczywi¶cie MHO)
|
thx thx i jeszce raz thx
bardzo ci dziekuje za ten poradnik zawsze bylem wqrwiony ze nie moge se kupic w ab czarow np. exura,exura gran a teraz sie okazuje zie sie da thx
:D 8o :D 8o :D 8o :) ;) :p |
dzięki, pomogłe¶ mi ;] thx, teraz wiem gdzie kupować czary w ab :}
|
Super
Ciekawy poradnik będe wiedział gdzie kupować czary w AbB) B) B)
|
JA już wiedziałem
JEstem knightem :] czyli ROX POSTACIOM :D B) :] i mieszkam w ab bo to me ulubione miasto a pszejsc sie do carlin to 5 min. B) B)
______________________________ Nie kłóć się z nOObem bo wkońcu staniesz się taki jak on i cie pokona wkońcu jest w tym mistszem :p :p |
spox poradnik. a juz mialem isc palkiem do carlin
|
Spoko poradnik przyda mi sie ^^
Pozdro |
Gdzie Czary W Carlin Dla Palladyna
elo mam takie male pytanko gdzie sie kupuje czry dla pallayna w Carlin???? odpisce:)
|
Poradnik
Poradnik bardzo szczegółowy- 10/10 Gz
|
Bardzo fajne tylko daj to w 8.31 : d
|
¦wietny poradnik daje 10/10 :cup:
Tylko trochę głupio że mag nie może nic kupić chociaż niektóre czary mog± używać wszyscy. :( |
ale np sorcer niemoze kupic czaru "exura" i co zrobic ? :(
|
PATRZ NA DATE OSTATNIEGO POSTA ARCHEOLOGU!
@topic (oj już napiszę) Mi się ten poradnik nie spodobał z wielu powodów. Cytuj:
Sorcererzy (magowie): <linki do gildii lub NPCów na TE> Paladyni: <linki do gildii lub NPCów na TE> etc. Wtedy bym mógł lepiej skomentować poradnik, ale wystawie 4/10, za dobre chęci i za Ab'Dendriel. Pozdrawiam, DK. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:07. |