![]() |
Wystarczy używać mózgu. A jak go ktoś nie ma to jego problem.
|
Jak się nie dać chaknąć ?Proste!
1.Nie wchodź w podejrzane linki,nawet best frienda z tibi 2.Jeśli już wejdziesz :( ściągamy FindIt - program wykrywa i usuwa: OwnTibia (wersja komercyjna, darmowej NIE), TibiaMail, Lord of Tibia, Tibia logger Kod HTML:
http://tibia.pl/strona/download bardzo szybko skanuję jest prosty w obsłudze i uratował wiele tyłków :] dużo osób go używa odkąd jest w sieci ;) polecam skanować codziennie ponieważ jak "buszujemy po internecie"możemy sie natknąć na jakiegoś keya jestem tylko 4 ale one są niewykrywalne a inne są to jakieś inne pliki np w folderze "SYSTEM" więc taki podejrzany plik wywalamy ale rzadko dają takie keye najczęściej są to takie jak own tibia itp..jeśli pomogłem to jestem szczęśliwy że mogłem pomóc ~~CIEKA |
Sa keyloggery wyciągające dane ze schowka nooby -.-
|
Firewall także nie ma możliwości zablokowania połączenia dla keyloggera podczas wysyłania passów do "hakera"?
|
Nie rozumiem was. Najpierw sciagacie jakies gowna, zeby za was expily a potem placzecie, ze macie keyloggera...
|
Nie wlaz na zadne strony podane na tibii i nic nie sciagaj od innych graczy napewno cie nie shakuja...:P
|
Cytuj:
|
Jedyny, najlepszy, niezawodny, uber l33t sposób!
Werble proszę...! >Nie grać! :F< Albo przejść na pingwinka. :P |
@Żyłka
Najprostszym sposobem by to sprawdzić jest chyba leaktest. Zassij program FireHole i zobacz, czy po uruchomieniu testu program zdoła wysłać wiadomość czy twój firewall go zablokuje. Ew. wyłącz antywira, ściągnij owntibia free i przetestuj na sobie. |
Jak ktoś jest głupi / ma pecha to zawsze go będą hackować:)
Gram ponad 2 lata i ani razu mnie nie shackowali. Co do twojego pomysłu jest on stary, poza tym nowoczesne keyloggery czytają nawet to co jest w schowku więc to nie działa xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:44. |