![]() |
Aaaa to ma byc do mnie tak ? :P
|
Tak ! Poznaliśmy tego, który stworzył drużynę Wiatru ale Kalasanty Go jeszcze nie pokazał !
|
:/ 4/10
TSK było lepsze a LoD wspaniałe, cudowne, piękne,boskie,itp. |
@up
A wiesz ile czasu mi zżerało jedno TSK? A te hostowanie... I te boskie LoD... przestałem bo: 1. Czas... 2. Hosting... 3. Przestało mi to sprawiać przyjemność... 4. Już tyle razy myślałem o tym co ma być za ileś tam części, że bym mógł książkę napisać a tu patrzę? Jestem dopiero na tym jak pojawia się Pan Ciemności! D'OH! Się ciesz, że coś w ogóle robię :/ @Murgath Ale z ciebie spryciarz... przecież to jedyne fake'i paskowe na tym forum, aktualne. @Wiatr Argh! To musiało czyste zło pomóc, bo szansa aby ułożyć ten sam wyraz pięcioliterowy bez polskich liter wynosi 1:11881376. Słownie: jeden do jedynastu milionów ośmiusetosiemdziesięciujednu tysięcy trzystusiedemdziesięciusześciu! Nowe odcinki... mam nadzieję, że ktoś skomentuje :P No i niestety pojawia się jeden, do którego trzeba coś wiedzieć, żeby skapować o co łazi. Wiatr: Sekret Istnienia Super Hero Rasa Wyższa? Krew Demona Noobsonowie: Noobsonowie: X-Noobson Noobsonowie: BHPN (...Pracy z Noobsonem) Noobsonowie: Lunatyk Hail. |
Nareszcie! <3
Kapitalny fake. Ghand |
Wiatr wymiata ^^. A i ta część Noobsonów o X-menach Zarypista xD
|
Oo! Dwa komenty. xD
Nowe 4 odcinki ;] w jeden dzień. Wiatr: High Levele "Wirujący osioł" Noobsonowie: Noobsonowie: Sofa Niezgody Noobsonowie: Znowu Sofa Niezgody @down Hmm... jak się nie oglądało to trudno skapować nawet po wyjaśnieniach. W X-Menach była Jean Grey, która miała podświadomość, w której nazywała siebie Feniksem. Była najpotężniejszą mutantką, ale nie panowała nad swoimi mocami. Na samym końcu ku chwale i ofc żeby ocalić biedny świat ;] mój ulubiony bohater tego filmu Logan, który ją kochał zabił ją. |
Niestety nie zrozumiałem odcinku z Ostatnim Bastionem, bo nie oglądałęm ;< Oświeci mnie ktoś?
|
Kocham tego fake'a.
:D Zapowiadam prognozy samobójstw: Po zakończeniu tego fake'a liczba ludzi, którzy podcięli sobie żyły bardzo się zwiększyła. XD |
Jeah, dwa komenty ;] ale się na razie poddawać nie będę.
Pojawia się nowa postać do Wiatru. Opis postaci na pierwszej stronie. Wiatr: Lekarstwo Ten pierwszy mamut |
Haha, jak zwykle swietne :]
|
No,trzeba przyznać,że seria "Wiatr" dobra,a ta druga jakoś nie przypadła mi do gustu.
|
Lekarstwo fajne.
"te szkiełko ci wszystko wybaczy" |
Zarypiste jak zawsze ^^ Tym razem naprawdę miałem rotfla :P. 8/10 Bo..Bo zawsze muszą być minusy a ja lubię liczbę 2 :).
|
Wiatr: 9/10, bo żadnego 10/10 daawno nie widziałem.
Noobson:4/10, bo ninawdzę "klonów" + o ile w kreskówce takie dowcipy są śmieszne, to tutaj są po prostu byleco. |
Jak dla mnie to troche krótkie to robisz.
|
Cytuj:
@up Wybacz :/ @Koper A ja rzadko zaliczam Rotfl'a przy kompie, co najwyżej Rotcl'a, wszystko przez dywan... :/ Mam doła z powodu zbliżającego się czegoś więc jakoś się dużo tego zrobiło: Wiatr: "Zemsta Kozaków" Próby w terenie Propaganda Żywioły Koniec rządów Noobsons: Noobsonowie: Znaki Noobsonowie: Solidarność Noobsonowie: Mass log Noobsonowie: Znowu Solidarność Hehe, już 21 odcinków Wiatru i 13 Noobsonów, 34 razem ;) może za szybko, ale co mi tam, pomysłów mam masę. |
10/10
To z pracą mnie rozwaliło |
Żebyś nam się tylko szybko nie wypalił, przy takich porcjach odcinków ;).
Wiatr dalej ma 9/10, Noobsonowie wciąż 4/10. |
Dobre! xD (Sygna i avatar z dbz rox ;[ )
@Down PRZEZ NOGE I DALEJ MOGE! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |