Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arathorn
(Post 1612843)
wiem tylko że w tym drugim tombie druidem od 19lvl wzwyż (różdżka z ogniem) trzaskałem ponad 20k/h używając manafluidów i zarabiając około 3-4k na 1bp mfów (a to było już po updacie z magią, mfy za 1,1k/bp). 1bp mfów szedł mi na 1-2h expienia, pod warunkiem że pamiętasz wzięciu baga z jedzeniem, żeby many na exevo pan nie marnować.
|
Eh, no co ty nie powiesz? Chodzi ci o stone -2, ja tam 33 ed zrobilem 19k/h i w pol godziny 1 bp mf poszedl. Dobrze sie splaci z lootbagiem, ale on tylko zaniza expa. Nie gadaj ze 19 + druidem tak robiles bo to niemozilwe, jak walisz z vis po 60 a z volcanic po 30. Zrozumialbym gdybys gadal ze tak robiles z duzym waste, ale z takim zyskiem??
@topic
Ja gram druidem, chociaz mialem do wyboru pomiedzy rp, ek a ed. Dlaczego? Ed jest bardzo malo, czesto sa brani na hunty, poza tym fajnie tak czasem poleczyc ludzi ;].
Pall szybciej wbija i bardziej mu sie splaca za speary, ale dla mnie i tak ed jest fajny.
Jesli chcesz szybko expic i wbijac, to graj pallem, ale jesli na prawde podoba ci sie ed, to czemu nie?
|