![]() |
Cytuj:
a wogóle po co kupywac myszke po 100-200zł lol! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja mam razera copperheada za 220zl i tez ŚWIECI!!!!!! No i 2k dpi :P
|
Cytuj:
Ja mam tą sama myszke od 5 lat i jakos daje rade xD |
@Up:
Skoro nawet bilard to sport, to czemu nie gry ? Zresztą to już jest cyber sport... Cytuj:
2. No i ? |
Cytuj:
e-sport, w usa i u skosnych to juz za to mozna spokojnie wyzyc i polatasz sobie po swiecie. Aha, nie kupuj optycznych! Tylko laserowki |
no dobra, jak ktoś lubi grac w csa to se kupi tą myszke po 200 zł ale ja bym kupił myszke po 100 zł potem mikrofon i słuchawki czyli ładny komplecik. xd
|
Ja mam a4tech'a z tej serii X, z przyciskiem 3x fire i 2500dpi do zmiany. Teraz cenowo 60-70zł i jakoś nie powiedziałbym, żeby był to shit. Myszka naprawde dobrej klasy.
|
Cytuj:
|
W csa jak sie nie ma skilla to nawet nie warto na myszke wydawać ^^'
Emcess. |
Mialem identyczną myszkę co emilok, świeciłą nawet po wyłączeniu kompa(jedyny ratunek wyłączenie sprzętu z gniazdka)tylko ja byłem mądrzejszy i obkleiłem ją czarną izolacją, szczerze tego urządzenia nie poelcam. Guziki wysiadły po dwóch miesiącach używania.
Także wiesz jakiej myszki nie kupować. |
Cytuj:
Cytuj:
chyba ze mowimy o myszkach w okolicach 0-50zl to wtedy nie marnuj czasu na szukanie |
Cytuj:
*różnic nie widze, ale taki szpanerski napis 'evolution jest' ;] |
Ja mam SWOP-80 A4Tech BOX obrazek w 2 poście, 1linku, 1 fotka. Bardzo fajna do gierek, mam ją około roku, jedyne "uszkodzenie" na niej, to to, że napis w logu się starł...
|
Cytuj:
To jest prawdziwa myszka, tylko dla pr0 g4m3r0w i l33t h4x0r0w ;d Jedyny mankament to taki, że obudowa jest błyszcząca, nie zmatowiona, więc po pewnym czasie zbiera się osad zwany brudem, który trochę wk... denerwuje ; ) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Laser to nowatorska technologia jezeli chodzi o myszki, ktora sie nie sprawdzila :) dowodem na to jest przynajmniej wlasnie zrobienie deathaddera pod optyke zamiast pod laser, tylko dodano mu niby "sensor na podczerwien" co i tak jest gownem jezeli przeklada sie na wydajnosc Do 160 polecam mx518/razer diamondback, tylko nie zapomnij o dobrym padzie do myszki, bo pro myszka na chujowym blacie nie pozwala odczuc roznicy :) sklep? h4g.pl www.sklep.counter-strike.com.pl i inne znalezione na googlach ;) ja kupowałem w tych dwóch juz 2x i wszystko w porzadku :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57. |