![]() |
Btw.
Myślicie że jak poprosicie kumpli o komentarz/ocene na YT to podniesiecie swoje szanse? Ciekawe. |
kozakiewicz band
kozakiewicz band wymiata :D:D::D glosuje na niego odemnie ma 10/10
|
@Knorek
Jakieś dziecko myślało że wygra pacca i zrobił niby "filmik" co max. zajmuje 5 min ... on się pewnie męczył 3 dni ... żal zobaczcie sami zresztą ten "film" i ortografie ... naprawdę nie rozumie koleś gra w tibie czyli juz coś tam umie sie posługiwać kompem ale ortografii 0 !! zero skila normalnie ... zal http://www.youtube.com/watch?v=ikmIp0JIx1k <<< dzial "poradnik" jak nie dać sie "zhackowac" ... |
Cytuj:
|
Jak na razie nie ma prac na wysokim poziomie. Obecnie żadna praca moim zdaniem z działu Poradnik, Śmieszny film nie zasłużyła na wygraną. No, najlepsza to Kozakiewicz band, ale wersja ocenzurowana nie trzyma się całości...
|
Siejnik najlepszy w pare osób zabija 100+ek i jaki loocik :) a aldora war to jest 30 vs. 1 lub 2 Ale trzeba przyznac ze sa zrgani :P TS roX ;p
|
"Kilka porad Jak nie dać się z hackować i co robić w razie hacku"
nóż mi się w kieszeni otworzył. PRECZ! |
Cytuj:
|
Nie no fakt ze filmik jak typ na 7 lvl zabija demona jest naprawde niezlym wyczynem!!!!!!! Aldora war podobalo mi sie tylko dlatego ze kolesie fajnie gadali nie to ze pkowali(30 vs 2 nie ma szans)
w moim filmik ktury dodalem moze nie jest najlepszy ale jest pokazane jak prawie pada ETERNAL OBLIVION i GUGO wiec licze ze go chociaz zobaczycie pozdro |
Dla mnie Kozakiewicz Band jest żałosny. O co w tym w ogóle chodzi? Niech ktoś mnie oświeci?
Podoba mi się jedynie film Uthera, bo ze śmiesznej rzeczy zrobił coś jeszcze śmieszniejszego. |
"Esdekers" Moim zdaniem są najlepsi xD. Wiem co to znaczy dostać 6 fe na ryj...
|
Cytuj:
Pozdrawiam Michalusik |
Cytuj:
|
jak dla mnie narazie najlepsze filmiki to:
-poradnik-(nie w pisuje swojego no bo swoich prac sie nie ocenia)-"Przewodnik po Liberty Bay"(troche slaby, ale napewno narazie najlepszy, bo inne sa masakryczne) -smieszne- "Hight Lvl-e i Polacy"(syntezator ivona rules) -hunt/pk-"Aldora jak huntować pvp"(ale gdyby mial jakas muzyczke zamiast tych slow napewno bylby o wiele slabszy:}) |
pAN O NICKU aRTUR 1993 z filmem o nazwie
Tibia Band w dziale najbardziej humorystyczne filmy powinien wygrać Link do jego filmu jest tu: Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
'Rookgaard troszkę weselej' ssie namiętnie.
Jak na razie tylko 'Prawie jak...' Arooni ma jakąkolwiek szansę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:05. |