![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czyli ogolnie moge zamiescic JEDEN film, czy TRZY filmy, lecz w roznych kategoriach??? |
Wiecie co, przydalby sie punkt, w ktorym pisze ze to musza byc jednak filmy osoby ktora to robi.. poniewaz.. z tego co widze to 95% filmow, nie jest czyjas.. sa to sklejki z roznych filmow innych gracz.. :f a chyba nie tak powinno byc? no bo to troche nie fer hyhy ;P
No albo musza miec zgody.. Ale jakies zdjecia czy cus.. bo napisac to ja se tez potrafe ;P Down/ Haha, moje tez :D |
Cytuj:
|
A ja mam pytanie... otóż jak mówi regulamin, można użyć sklejki filmu nie nakręconego przeze mnie, za zgodą autora. Kiedyś znalazłem ciekawy film na youtube.com, dodałem do zakładek. Czy mogę do swojego filmu wykorzystać pare sekund tego "cudzego"? Niestety nie jestem w stanie zapytać autora o zgodę, bo nie wiem kto ten film nagrał :/
|
nie możesz dodać tych kilku sec wiesz czemu??
1-Jak byś się w ogóle byś się go zapytał i by ci pozwolił kto by ci uwieży?? 2-Poco ci te 2 sec?? to mają być wasze prace, a ze sklejacie filmy to każde dziecko neo potrawi. 3-Wysilcie się jeżeli wam brakuje pomysłów, mi przyszedł pomysł i go wykonałem i jest w poradnikach, a to że wy nie macie własnych pomysłów lepiej dla mnie, bo mam mniejszą konkurencje. 4-Nie wiem czy to coś pomorze, ale zawsze są szanse. 5-To wasz wybór, nie zmienicie się lepiej dla mnie, bo mam większe szanse. To moja wypowiedz i może pomorze w co bardzo wątpię. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Moze w tytule |
Ile prac można nadesłać i czy 1 praca może zawierać tak jakby 2 tematy (zaliczać się będzie do 1)?:baby:
|
A jak już wstawiłem filmik i dałem napis dla filmoteka tibia.pl, ale na końcu, to się liczy?
|
@up
Taaak oby było potwierdzenie że film jest twój, chociaż na początku byłoby lepiej. |
Thor, możesz odpowiedzieć na moje pytanie na 3 stronie? Zależy mi, aby nie być zdyskfalifikowanym...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chodzi mi jedynie o to, żebym nie został za to skreślony z konkursu. Na tym fragmencie mi zależy, bo scena z PoI nadaje smaczku temu filmowi ;)
|
Pojawił sie problem z plikiem na rapidshare... po wklejeniu linka na forum kilka liter zmienia sie w gwiadki hu* wie po co i link prowadzi do stony "file not exist" -.-
żeby potem niebyło dyskfalifikacji za niedołaczenie pliku bo ma być w m v a nie " ***** " |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:25. |