Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   "Filmoteka" - REGULAMIN! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143984)

Kryptonics 17-08-2007 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crossonfire (Post 1607443)
mam pytanie czy moge użyć do nagrywania tibia gg ponieważ gdy schodze pod ziemie nic nie widać :( ?

hauahauah stary pierwszą nagrode masz już w kieszeni

Maks14 17-08-2007 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thor of heaven (Post 1603496)
Konkurs "Filmoteka Tibia.pl"

3. Każdy użytkownik może zamieścić tylko jedną pracę, w jednej z wybranej przez siebie kategorii.

Chcialbym prosic o rozwianie moich watpliwosci xD. Czy punkt ten oznacza, ze w calym konkursie moge zamiescic tylko JEDNA prace, czy oznacza on to ze moge zamiescic po jednej pracy w kazdej z trzech kategorii???

Czyli ogolnie moge zamiescic JEDEN film, czy TRZY filmy, lecz w roznych kategoriach???

Gawus 18-08-2007 11:50

Wiecie co, przydalby sie punkt, w ktorym pisze ze to musza byc jednak filmy osoby ktora to robi.. poniewaz.. z tego co widze to 95% filmow, nie jest czyjas.. sa to sklejki z roznych filmow innych gracz.. :f a chyba nie tak powinno byc? no bo to troche nie fer hyhy ;P

No albo musza miec zgody.. Ale jakies zdjecia czy cus.. bo napisac to ja se tez potrafe ;P

Down/
Haha, moje tez :D

Midarth 18-08-2007 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gawus (Post 1609340)
Wiecie co, przydalby sie punkt, w ktorym pisze ze to musza byc jednak filmy osoby ktora to robi.. poniewaz.. z tego co widze to 95% filmow, nie jest czyjas.. sa to sklejki z roznych filmow innych gracz.. :f a chyba nie tak powinno byc? no bo to troche nie fer hyhy ;P

Hehe 70% zgłoszeń odpadnie, bo nie zachowuje formy narzuconej przez moda, do tego 95% z tych co zostało odpadnie, bo nie używają własnych filmów, czyli szanse na moje zwycięstwo skaczą masakrycznie w górę xD.

Aroonia 20-08-2007 17:20

A ja mam pytanie... otóż jak mówi regulamin, można użyć sklejki filmu nie nakręconego przeze mnie, za zgodą autora. Kiedyś znalazłem ciekawy film na youtube.com, dodałem do zakładek. Czy mogę do swojego filmu wykorzystać pare sekund tego "cudzego"? Niestety nie jestem w stanie zapytać autora o zgodę, bo nie wiem kto ten film nagrał :/

Kharakorn 21-08-2007 15:12

nie możesz dodać tych kilku sec wiesz czemu??
1-Jak byś się w ogóle byś się go zapytał i by ci pozwolił kto by ci uwieży??
2-Poco ci te 2 sec?? to mają być wasze prace, a ze sklejacie filmy to każde dziecko neo potrawi.
3-Wysilcie się jeżeli wam brakuje pomysłów, mi przyszedł pomysł i go wykonałem i jest w poradnikach, a to że wy nie macie własnych pomysłów lepiej dla mnie, bo mam mniejszą konkurencje.
4-Nie wiem czy to coś pomorze, ale zawsze są szanse.
5-To wasz wybór, nie zmienicie się lepiej dla mnie, bo mam większe szanse.

To moja wypowiedz i może pomorze w co bardzo wątpię.

Aroonia 21-08-2007 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kharakorn (Post 1614798)
nie możesz dodać tych kilku sec wiesz czemu??
1-Jak byś się w ogóle byś się go zapytał i by ci pozwolił kto by ci uwieży??

W regulaminie pisze, że nie można użyć czyjegoś filmu jeśli autor nie wyrazi na to zgody.
Cytuj:

2-Poco ci te 2 sec?? to mają być wasze prace, a ze sklejacie filmy to każde dziecko neo potrawi.

To, że chcę wykorzystać 2 sekundy filmu (Według mnie- przedniego) nie oznacza, że jestem "dziecko neo" i sklejam wszystkie filmiki znalezione na youtube.

Cytuj:

3-Wysilcie się jeżeli wam brakuje pomysłów, mi przyszedł pomysł i go wykonałem i jest w poradnikach, a to że wy nie macie własnych pomysłów lepiej dla mnie, bo mam mniejszą konkurencje.

Każda praca różni się od innych. Twoja od mojej, moja od Twojej więc każdy ma swój własny pomysł.

Cytuj:

To moja wypowiedz i może pomorze w co bardzo wątpię.

Tobie?

Kataharsis 21-08-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thor of heaven (Post 1604535)
Wprowadzona została zmiana ...

Na początku każdej pracy powinien pojawić się napis "twój_nick_na_forum + dla Filmoteka Tibia.pl"

Więc w związku z tym mam pytanie. CZy to chodzi, że na początku filmiku ma się ten napis pojawić czy w ogóle w tytule? (przepraszam może za głupie pytanie, ale nie chcę;( błędów zrobić):confused:

Gawus 25-08-2007 01:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kataharsis (Post 1615722)
Więc w związku z tym mam pytanie. CZy to chodzi, że na początku filmiku ma się ten napis pojawić czy w ogóle w tytule? (przepraszam może za głupie pytanie, ale nie chcę;( błędów zrobić):confused:

Musi w pracy
Moze w tytule

Woobol 25-08-2007 19:45

Ile prac można nadesłać i czy 1 praca może zawierać tak jakby 2 tematy (zaliczać się będzie do 1)?:baby:

Excalibug 27-08-2007 20:30

A jak już wstawiłem filmik i dałem napis dla filmoteka tibia.pl, ale na końcu, to się liczy?

Thor of heaven 27-08-2007 20:57

@up
Taaak oby było potwierdzenie że film jest twój, chociaż na początku byłoby lepiej.

Aroonia 27-08-2007 21:01

Thor, możesz odpowiedzieć na moje pytanie na 3 stronie? Zależy mi, aby nie być zdyskfalifikowanym...

Excalibug 27-08-2007 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thor of heaven (Post 1626023)
@up
Taaak oby było potwierdzenie że film jest twój, chociaż na początku byłoby lepiej.

Potwierdzenie jest ^^ Co do filmiku to mam pozwolenie od autora ;p

Thor of heaven 27-08-2007 22:04

Cytuj:

A ja mam pytanie... otóż jak mówi regulamin, można użyć sklejki filmu nie nakręconego przeze mnie, za zgodą autora. Kiedyś znalazłem ciekawy film na youtube.com, dodałem do zakładek. Czy mogę do swojego filmu wykorzystać pare sekund tego "cudzego"? Niestety nie jestem w stanie zapytać autora o zgodę, bo nie wiem kto ten film nagrał :/
Cóż... lepiej żebyś nie umieszczał go w pracy chociaż sekundowy fragment nie zaszkodzi :P

Aroonia 28-08-2007 00:04

Chodzi mi jedynie o to, żebym nie został za to skreślony z konkursu. Na tym fragmencie mi zależy, bo scena z PoI nadaje smaczku temu filmowi ;)

sideford 09-09-2007 17:31

Pojawił sie problem z plikiem na rapidshare... po wklejeniu linka na forum kilka liter zmienia sie w gwiadki hu* wie po co i link prowadzi do stony "file not exist" -.-

żeby potem niebyło dyskfalifikacji za niedołaczenie pliku bo ma być w m v a nie " ***** "

Aroonia 10-09-2007 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thor of heaven (Post 1626197)
sekundowy fragment nie zaszkodzi :P

Parosekundowy :)

Rybzor 14-09-2007 18:16

Cytuj:

14. Zwycięzcy zostaną wyłonieni w 2 tygodnie od daty zamknięcia konkursu.
Mam pytanie, mianowicie; czy w związku z małą liczbą filmów jest możliwe wyłonienie zwycięzcy w dość krótkim czasie? mam na myśli 2-3 dni.

Scobel 14-09-2007 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1651513)
Mam pytanie, mianowicie; czy w związku z małą liczbą filmów jest możliwe wyłonienie zwycięzcy w dość krótkim czasie? mam na myśli 2-3 dni.

Pewnie to zalerzy bo jesli kazdy modek ma glosowac to bedzie to trwalo ten podany czas. Jesli wylonia grupe reprezentacyjna to pewnie szybciej :) ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:25.