![]() |
Jedyna rozrywka na noob pvp - wastowanie kaski ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dlatego, że na 74 lev, mając 66mlvl, miałem max vis 173. Natomiast kolega, na 90 lev, 65mlvl, miał max vis 172. 14 leveli więcej, 1 mlvl mniej i już słabsze hity? Żaaaałosne, ale prawdziwe. |
Cytuj:
Watpie bys byl wstanie bez kosmicznego waste wbic 30% mlv, zwlaszcza z 65 na 66. No chyba ze siedzisz caly dzien i expisz na mf - 30% na tym mlvl to ok 5.500 mf. Wiec przestan bredzic. Lol exura sio od wbijania mlvl - gratuluje inteligencji - mi na sio na POI dls kina na 3h hunta schodzi 10bp mf - zaj... duzo wbije mlvl. Mlvl zbija sie na expie, ewentualnie softy+lf ringi i robi UH i expi nabijajac soule. Tak wiec zanim zaczniesz pier... pomysl co piszesz. Ja praktycznie nie trenie mlv na runach to co mam wbilem na expie. Gram na pvp z sporym PA i nie da sie poprostu afkowac a gram po 3-4h dziennie wiec nawet nie mam czasu na robienie run ( wyjatki jak sa lagi na serwie uniemozliwiajace bezpieczny exp). Dziwie sie narzekaniom ze na npvp zawsze all respy zajete, na moim serwie w godzinach szczytu siedzi zawsze 900+ graczy i mimo to nie mam problemu ze znalezieniem dogodnego expowiska - kwestia umiejetnosci znalezienia - wielu ludziom sie poprostu nie chce szukac i pierdo... glupoty narzekajac ze zawsze all zajete. |
@Sir Dark Archeon
no wiesz na dlach to nic ;s ja siedzialem na wrl z kina to szlo bardzoooo duzo mf i dlatego uwazam Sio za najlepszy czar do 'darmowego' wbijania % :p |
Cytuj:
Ewentualnie byles z kina nobem ktory grac nie umie i ciagle musiales go sio... |
no wiesz panie 'madry' na mniejszym lvlu idzie wiecej mf poniewaz mniej leczysz.. ot cala tajemnica.. uzywanie rozumu nie boli
|
Cytuj:
Ah no tak racja - zapomnialem ze ty chodziles sio na wrl i demcach jak miales 30 lvl i 20 mlvl :D i leczyles po 100hp z sio dlatego ci schodzilo 50 bp mf na godzine hunta.... Uha uha - skoncz juz bo zalosny jestes. Eot. |
Cytuj:
Wczoraj natomiast wpadł mi 68mlvl + 4% do następnego w czasie 2-godzinnego leczenia na ancient scarabach, widać innym jakoś to wystarcza żeby mieć dobry mlvl, tylko nie Tobie. |
niestety leczyc zaczalem od 60lvla i 63 mlvl ;]... Soulmann z Toba sie w 100% zgadzam :DD jemu jakos inaczej chyba mlvl leci ...
@Sir Dark Archeon a moze Ty chodziles na demce/wrl i tak leczyles ze kina musial sie uhac dlatego tak malo mlvl Ci lecialo? |
Cóż to za tomb?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Oj to cos ci slabo to twoj super sio szlo skoro tylko 3 mlvl zrobiles ta metoda. @Soulmann Oh - wiem wspanialy jestes - tylko ja praktycznie nie trenie mlvl i gram 3-4h dziennie a ty 13-14h i masz o 1 mlvl wiecej... wiec faktycznie mozesz byc dumny ze swojej "skutecznej metody" ... . |
Cytuj:
2. Po co magowie przed up datem mieli bic takie syfiaste potworki i robic 30-40k/h jak mogli bic 70~ na dragach? @Filmik Exp faktycznie ładny, pokazuje co cip mial na mysli robiac ten up date i te tabelki, magowie moga dalej expic szybciej niz ek/pal tylko ze im sie to nie opłaca. ~~ |
fast exp-waste czyli easy mode off
normal exp - placz !! jak mozna tyle zdobywac exp ! Co z tego ze knight bil 2x mniej expa na 2x wyzszym lvlu! Ja tu jestem pan sorc sypne kasa na pacc i mam byc kozak !!! |
Cytuj:
PS Już masz o 2 niższy, niż ja. Pozdro i postaraj się zrozumieć, że nie o sam exp w tej grze chodzi. EDIT: Cytuj:
|
Cytuj:
Kto wie moze i bedziesz mial o 10 wiekszy przy 100 lvl niz ja - jak masz taki must to chwala tobie. Mnie sie poprostu nie chce z uporem maniaka klepac mvl bo guwno mi to daje - 100/66 best vis 178, 100/76 best vis ~210. Jak dla mnie to nieduza roznica przynajmniej nie na tyle by warto bylo tyle czasu na nia tracic. Wole poswiecic ten czas na zdobycie kilku rarow do kolekcji. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42. |