![]() |
Cytuj:
Bez porównania, chodz też sie pobawiliście :) <HaiL "VIsion" Meeting> to była prawdziwa jazda :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit@ Co nie zmienia faktu, że ja i tak mam najładniejszy w całej esce jeżdżącej w godzinach porannych. |
A co w tym filmie zajebistego? To jest pokaz zdjęć. Nie przeczę, że kawałek podkład muzyczny pasuje do tego, ale to jak mówię nie jest film.
Nie rozumiem, jak można określi które spotkanie było lepsze. Można by było tak powiedzieć, jeśli jakaś osoba byłaby na obydwu... Po samych zdjęciach nic nie można powiedzieć. |
Kiedy w końcu spotkacie sie na rel i spuścicie sobie łomot? bo widzę, że nawet w fotkach potraficie ze sobą rywalizować, lol.
|
Nice
Fajna impreza. Tylko jedna ładna panna tam była? Więcej nie widziałem.
|
Cytuj:
@Mercioleksy Gay-party? ;) |
@Gelt
Może wolą własne grono "Przyjaciół" xD |
u,U
O wy skurw*****
Podam o prawda autorskie Dobze ze nie podpisali ich bo hoho... jołk nic nie powiem ;O |
Cytuj:
A gayparty to zupelnie inna impreza, chyba wiesz cos o tym jak o to pytasz co nie :D |
Cytuj:
Nie chce wcale nas faworyzowac, ale taka jest prawda :) |
Zaraz obejrzę jeszcze raz bo tylko jedną widziałem. Ja nie przeoczyłbym dziewczyny.
|
Zbylu_AG
Jesteś tak dennie śmieszny, że nie moge uwierzyć, iż matka natura stworzyła coś takiego:p Mercioleksy Czyń honory xD |
no ładnie sie bawicie ^^ hail AG xD
|
Cytuj:
|
Haha filmik ok ładna impreza :P
lepiej byś coś poexpił xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd szkoda że jeszcze na filmiku nie ma podpisane kto jest kto X(X(X(X( niewiem z kogo się śmieje ;) fota sie powtarza ogólnie ok 9\10 ;*:cup: Zbylu_AG niezły kozak z ciebie wpadnijcie i ich skopcie wtedy uwierzę, że coś potraficie na rl zdziałać przez internet to mój kuzyn co ma 5 lat potrafi lepiej kozaczyć ;| |
nice :P nareszcie przyszedl czas na wyjscie z domu co lalusie?:P
nie no gratz wierze ze bedzie wiecej takich meeting ;pp |
@Susan
Nie wezmę z ciebie przykładu. |
Cytuj:
ŻEBY W WAKACJE BYĆ 24/7 ONLINE?! |
Ja sie codziennie spotykam z kumplami z gildii bo mam 2 rl hhehehehehe i nie nagrywam filmow, a jakbym chcial spotkac sie z ludzmi z gildii to musialbym leciec do br ;;
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |