![]() |
Cytuj:
A Ty jestes glupi bo na huj grasz na non pvp, wypad na pvp jak Ci sie nie podoba lurowanie/trapowanie. |
Eh stare dobre czasy :D Pamiętam jak kiedyś prawie zabiło mojego 16 kina GS pod pocztą w drodze do Kazo ;) a filmik niezły, ale poćwicz lurowanie^^
|
Cytuj:
|
Omg jak sie niepodoba lurowanie to wypad na PVP, a jeżeli niechcecie to poprostu nauczcie sie manewrować i miec zapas uh/manas przy sobie i problem z głowy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz co idź na dwór i się przewietrz, bo chyba niedotleniony jesteś.. 'Rozchihrane bachory' Po pierwsze, nie jestem bachorem. Po drugie - mam płakać? To tylko gra. |
Cytuj:
ludzie lurują żeby mieć rozrywke (ogulnie nie rozumiem ludzi co graja na non pvp, ale huj z tym) Ty pewnie jestes sztywniak kurwa jakis, co na*******a cale zycie na vampirach i czeka na Vampier shield którą ja mam po 3 min pekowania 15 sorcem JEBAC NON PVP gracz non pvp to nob i huj X( |
Mi to poprostu miażdży odbyt, gdy patrzę się jakie wy głupoty piszecie i co wyprawiacie na NoN-PvP. ŻAAAAL!!!
Cytuj:
Pierdole ciebie blokerski mastaho i każdy twój post na tym forum. |
Ta dzis była tez zabawa z banhsee :P
Z lotu to mam z 7k a waste 10bp mf :P ale ofc lurowanie dla zabawy nie dla zysku bo co moze wyleciec z 10-30 lvli :P? Cytuj:
Edit: EE obejrzałem i myślałem ze będzie ciekawsze :P Dzis to byłą masakra ponad 30 fragow, kilka godzin sie bawiliśmy :P szkoda ze o cam nie pomyslalem :P |
o lol xd ludzie zal mi was ;d tibia to nie tylko expienie na pvp mozna sobie popeczyc a na nopvp mozna polurowac z tym ze to drugie jest trudniejsze ;d co to za wyczyn sieknac kogos z sd a tu trzeba troche pokombinowac. i tyle ;d
|
Cytuj:
topic: na pvp za takie coś dawno byś mial hunta :p Niektórzy na non-pvp uznają to za swego rodzaju pk, loot nie dopisał :confused: |
Huhehaha
Uwielbiam takie cuś Gratki :D:D:D |
Ehh ludziska zlurujecie wszystko co się da ^^ Niezła akcja.
A ten pan X3 Reunion LOL to widać, że dzisiaj ma inny swiat. |
Cytuj:
Gdybyś grał na tibii 7.5 to byś płakał że nie możesz przejść z veno do carlin Pozdro Pitevo |
ahh przypomniały mi się dawne czasy :]
aż się łezka w oku kręci xD |
Gratz:D
POwiedzcie co taki koles ma robic na non pvp jak nie lurowac .Siedziec i expic 24h na dobe to tez nudne:D TO zawsze jakas rozrywka;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@X3R3
Powieś sie człowieku bo nic ci innego nie zostało Wspułczuje twojej matce ze urodziła takiego ulunga ;( ;( ;( ;( |
Cytuj:
Sam nie raz kiedyś Gsy lurowałem na pvp normalnym pod most dwarfów, fajna zabawa :D:D Jak kiedyś na domku między mostem dwarfow a veno siedzialo chyba 12 gsow haha to była zabawa :D:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |