Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Road to Demona i Warlock vs dwóch knightów :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=14420)

Tasiorstrasz 18-10-2004 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nest_O
BUAHHAHAHAHAHAHA!! co za polew z typa, który to nagrywal, lololol, niby 66 elite a noob jakich mało... Człowieku, trzeba bylo do niego podejsc i go z meele nadoopcac (gs+sword ring) i ten drugi tez ( tak samo) byscie go zabili co najmniej 10x szybciej (hity min. 150) + explo to by wam max pare uh na glowe zeszlo a nie 1,5bp explo a blokerowi 2 bp uh <rofl>

Musze ci to wyznac stary ze głupszego postu na tym forum nie widziałem ...

Pzdro Dabeek i Dreamland (nohope ;))

a Noobem to jestes ty i twoj char matole...

jendrek1234 19-10-2004 12:30

Krytyka

Res nie nadajesz sie do tej gry wez usun postac a najlepiej usun konto!!!!!
a co do filmu jest zaj*****sty :p

kemotk2000 19-10-2004 17:42

1) Filmik gut; gratuluje wyprawy :)
2) Zawsze chciałem zobaczyć jakiś film z 3 potworkami: Warlock'iem, Stone Golem'em i Behemoth'em. Więc dzięki wielkie, i jeszcze tylko na Behemotha czekam :)
Pozdrawiam.

@Kamilek@ 19-10-2004 17:51

Problem

mi ten filmik laduje sie ciagle i mie moge go obejrzewc POMOCY!!

Nest_O 22-10-2004 09:56

z meele zadnego wrl nie ubiłem, ale znam ludzi ktorzy w 2 knightow expia na warlockach.... moze pod wzgledem expa nie jest to oplacalne tak jak guardy ale na pewno pod wzgledem loota..... a co do mojego filmu, nie moge nagrac jak zabijam wrl moim glownym charem... z przyczyn ktore chcialbym tu zataic obiecnie gram na lucerze, i musze sie pochwalic ze jestem tam najlepszym magiem

"wacki sa gorsze nawet od demonow bo sie szybko lecza... filmiku jeszcze nie ogladalem, ale sorc/drut z sd by mogl wam pomoc ( nie wiem czy byl z wami czy nie...)"

Nie okłamuj tu ludzi, warlocki za***istym expem dla lvla wyzszego troche od sredniego kazdego polaka! Ja osobiscie magiem mam bardzo mile wspomnienia z nich. Bo zważając na ich mala ilosc hp, zabijam je z sd.... to idzie kilka, lub kilkanascie mniej sd niz na demona ! a wiadomo ze roznica w expie jest 2k expa ! Zabijajac 3 warlocki trace tyle sd co na jednego demona ! Wiec, 2krotna roznica w expie!

Nest_O 03-11-2004 13:19

http://home.no/tibiamoviez/Demona%20Escape%20lv78.rec

i tu byl jeden knight... i to nie z najlepszymi skillami, więc nie wypowiadajcie na temat ktory jest wam zupelnie obcy bo 90% polakow wrl widziala na tibia cam.. a najlepszy potwor jaki zabil to smok i to w grupie..

Dabek 03-11-2004 15:04

No i fajnie, ale jak sam mówisz do tej pory warlocki widzieliśmy jedynie na filmach, szliśmy je tylko ZOBACZYĆ, a pomysł zabijania narodził się spontanicznie. Nie wiedzieliśmy jak to zrobić, można było lepiej i inaczej - ok, nasz błąd, ale tam nie chodziło przecież o to żeby je ekonomicznie huntować:/.
A ton twójej pierwszej wypowiedzi jakoś nie skłaniał do dyskusji... wyzywać od noobów każdy potrafi, szkoda że powiedzieć tego samego w "normalny" (nie: chamski) sposób, potrafi już niewielu...
EDIT:
@down
Możliwe, ale jakoś nawet nam nie przyszło do głowy bić je z meele :P. Trudno, nie wiedzieliśmy, mamy nauczkę na przyszłość.
AMEN, skończcie się nad nami pastwić:P

Bebilon 03-11-2004 18:24

Cytuj:

BUAHHAHAHAHAHAHA!! co za polew z typa, który to nagrywal, lololol, niby 66 elite a noob jakich mało... Człowieku, trzeba bylo do niego podejsc i go z meele nadoopcac (gs+sword ring) i ten drugi tez ( tak samo) byscie go zabili co najmniej 10x szybciej (hity min. 150) + explo to by wam max pare uh na glowe zeszlo a nie 1,5bp explo a blokerowi 2 bp uh <rofl>

POPIERAM! Popieram w 100% bijąc go z GS poszło by wiele taniej i szybciej.

Dopesi 03-11-2004 23:12

gratulacje, świenty film, szkoda ze taki slaby loot :/ szczeże mowiąc myslalem ze warlocki i demony tylko dla PACC :baby: :baby: :baby: :baby: co prawda trzeba miec 60 lvl ;(

Nest_O 04-11-2004 00:34

Nie trzeba, spawn na banchee questa jest bez levelowy(facc)... i spawn na triple hero na edron mines(pacc)

Dopesi 04-11-2004 21:56

Cytuj:

Nie trzeba, spawn na banchee questa jest bez levelowy(facc)... i spawn na triple hero na edron mines(pacc)

a to spoko :) moze sie kiedys wybiore na banshee ;] jeszcze kilka skilli i moge isc

Master Sorcerer 04-11-2004 22:47

Res...

HIHO!

@Res

Pewnie nawet go nie obejrzal -,-
A tak pozatym to filmik jest za***isty
Nie wiem jak ktos moze solowac tą bestie warlocka przeciez on jest(o ile sie nie myle) silniejszy od demona
Hemm jest silniejszy bo hity czesto po 100 zadaje a demon jak na filmiku widzialem to raz na jakis czas 100 bo wali z łapy a nie jak wrlock z magii
Chyba nigdy go nie zsoluje

Gratz

@Res

To od niego zalezy jakie ma skille.
Jak mu odpowiadaja to takie niech ma.
Na 122 lvl moze miec skille 15\15 jak mu takie odpowiadaja
Ja mam na 19 48\46 takie mi odpowiadaja to nie trenie
Gra to ma byc przyjemnosc,nie trening na przymus i nuda

-------------------------------------------------------------------

Res mam jedno pytanko:

ILE TY GRASZ W TIBIE?

Warloki nie sa lepsze od demonow (nie uwzgledniles w czym) jezeli chodzi o eksp... ;)

PS: skile 48/46 to ja mialem na 12 lvl pomysl jak bys mial na 10 lvl skile 70/70 wtedy bys mial ZABAWE jeszcze jakas dobra bron i nie ma pytan jak to sie mowi BEZ PRACY NIE MA KOLACZY no nie? hehe

EDIT: Zapomnialem dodac ze demony przyzywaja F Elementale (eksplozje i fire fildy o ile sie nie myle :P) i te poteory (o demony tu chodzi) wala na dodatek ze ,, strumienia energi,, (pasek energi czesto zabiera okolo 300hp) a wiec raczej demony sa lepsze co prawda Warloki przyzywaja ston golemy ale one nie maja jakiejs nadzwyczajnej sily (cos jak CYKLOPY)

Pozdro dla autora : Dabrk'a

Dr.Unknown 05-11-2004 12:05

Ok obejżałem, za***ista rozkmina. I dwa pytania.
1. Dalej się trzęsiesz?:]
2. Odetkały mu się uszy?:p
Jeszcze raz powiem, świetna akcja z warockiem, będziecie to powtarzać:]?

Nest_O 05-11-2004 15:59

Cytuj:

Res mam jedno pytanko:

ILE TY GRASZ W TIBIE?

Warloki nie sa lepsze od demonow (nie uwzgledniles w czym) jezeli chodzi o eksp... ;)

PS: skile 48/46 to ja mialem na 12 lvl pomysl jak bys mial na 10 lvl skile 70/70 wtedy bys mial ZABAWE jeszcze jakas dobra bron i nie ma pytan jak to sie mowi BEZ PRACY NIE MA KOLACZY no nie? hehe

EDIT: Zapomnialem dodac ze demony przyzywaja F Elementale (eksplozje i fire fildy o ile sie nie myle :P) i te poteory (o demony tu chodzi) wala na dodatek ze ,, strumienia energi,, (pasek energi czesto zabiera okolo 300hp) a wiec raczej demony sa lepsze co prawda Warloki przyzywaja ston golemy ale one nie maja jakiejs nadzwyczajnej sily (cos jak CYKLOPY)

Pozdro dla autora : Dabrk'a
Znów musze sie nie zgodzic z tekstem na tym forum ;)

Warlocki w przeliczeniu na hp\exp za o wiele ekonomiczniejsze od demonow... a co do loota... no lepsze sa demony, ale ring of the sky (zalezy od swiata 100-200k) piechata nie chodzi ;)
Co do dmg jaki zadaja... zdecydowanie wrl wiekszy zadaje, poniewaz grajac swoim czasem knajtem na 98 lvl (1500hp) byla taka akcja : Wchodze na demone, wychodze po schodach patrze stoi stone golem schodze na dol 300 hp... bylby 2... wiec zadko ktory powtorek potrafi zadac 600 hp w 1 sek(dokładnie).... co do demona to trzeba przyznac ze ma silne meele... ale sie nie leczy tak jak wrl.. (a co do energi to zadaje ok. 380dmg, ale jak sie umie blokowac [rofl] to sie stoi na skos -,-)

Co do skilli.... jakbys nie wiedzial, dmg zadawany zalezy tez od lvlu... a roznica nawet do 7 skilli, na tym samym lvlu nie decyduje o wygranej jesli wiesz o co mi chodzi

Master Sorcerer 06-11-2004 10:10

Cytuj:

Znów musze sie nie zgodzic z tekstem na tym forum ;)

Warlocki w przeliczeniu na hp\exp za o wiele ekonomiczniejsze od demonow... a co do loota... no lepsze sa demony, ale ring of the sky (zalezy od swiata 100-200k) piechata nie chodzi ;)
Co do dmg jaki zadaja... zdecydowanie wrl wiekszy zadaje, poniewaz grajac swoim czasem knajtem na 98 lvl (1500hp) byla taka akcja : Wchodze na demone, wychodze po schodach patrze stoi stone golem schodze na dol 300 hp... bylby 2... wiec zadko ktory powtorek potrafi zadac 600 hp w 1 sek(dokładnie).... co do demona to trzeba przyznac ze ma silne meele... ale sie nie leczy tak jak wrl.. (a co do energi to zadaje ok. 380dmg, ale jak sie umie blokowac [rofl] to sie stoi na skos -,-)

Co do skilli.... jakbys nie wiedzial, dmg zadawany zalezy tez od lvlu... a roznica nawet do 7 skilli, na tym samym lvlu nie decyduje o wygranej jesli wiesz o co mi chodzi

w sumie zalezy to takze od potwora (raz ma zly dzien a raz dobry) dlatego zdania na te temat sa podzielone...

Nest_O 06-11-2004 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Sorcerer
w sumie zalezy to takze od potwora (raz ma zly dzien a raz dobry) dlatego zdania na te temat sa podzielone...

w algorytmach kodu tibi nie ma takiej wzmianki... potwory maja swoj sredni dmg (10+- zaleznie od potwora) ... jest on oczywiscie w przeliczeniu na jakosc shielda\rodzaj rzeczy\skille...

Bezlitosny 06-11-2004 20:21

Fajny tylko dlugi ten filmik :)

Tomciu 15-11-2004 16:58

jeszcze sie sciąga ocenie pozniej

Res 15-11-2004 19:40

Ja mowie to co myśle-Nie da się myslec jak inni i być ich klonem(coś jak skejci ;) )
ja sądze ze wrlock jest silniejszy od demona i kropka. :)
Jak ktos tak nie myśli to poprostu ...nic;) niech mysli jak chce:]
a master sorcerer czy twoj avatar ma być śmieszny?-.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:09.