![]() |
A tutaj taki offtop :P. Nadiya kojarzy mi się z Nadzieja po Rusku xD.
|
Beznadzieja.
|
Cytuj:
@topic: Prolog dość mętny ale mam nadzieje że rozwinie się. |
No ja tam chce zobaczyc next party bez wzgledu na to czy bedzie o ogladaniu samochodów, kolesi, i o św. mikołaja w przyszłości...
Ale trzeba przyznać Nadiya zeczywiście brzmi jak nadzieja po rusku :confused: ale jak tek ten fake pieknie wyglada trzeba mo tu przyznac: nie powiedziecie ze te samochodzy i przejscie sa brzydkie daje stabilne 4\10 + 2 za chęci, przyłożenie do tego fake, i piękno (i huj że w przyszłości mikołaj będzie szary w przyszłości) Aha no i dobrze wiem ze to szare coś na dachu to nie św. mikołaj no i oczywiście mówie NEXT PART PLX!!! |
emo nie rób faków jak ich nie umisz robić
dam 1/10 abyś sie nie rozpłakał |
@Ujo
A może ty zrobisz lepszy Ty mała psia kupo ? Po twoim podpisie (gladiatus) widać, że takie głupie gry cię pocieszają jak możesz dzięki linkom z niej zarobić -,-. |
Lol Miales cos gorszego? zal.pl 0/10
|
Fake mi sie podoba... Rob dalej.. wg. mnie 9/10 za te rozmycia
|
Cytuj:
-Jesteś gównojadem,latasz jeszcze za mamą -żałosny jesteś czasem -Ludzi okradzionych (przez link): 902 może jesteś lepszy?? |
Cytuj:
@Fake Nieźle się zaczyna |
@Ujo,Koper of Drawno:
Cytuj:
-Nie wyzywajcie się na tak denne wyzwiska,"mała psia kupo" i "gównojadem"bo to dennie wychodzi ;/ -Tutaj to się ty zbłaźniłeś,przykro mi. -To takie gry jeszcze funkcjonują?!Myślałem,że już dawno wyrzucili serwery z nimi na złom. W ogóle skończcie tą bezsensowną dyskusję bo robicie tylko z tego tematu śmietnik.Wolę,żeby zastał tu porządek kiedy Em0 tu wróci(a wierzę,że powróci) |
@Oerciak
Ghahahahahaahaand!!!!!!! Małe psie odchody =] ! @down Dupa jesteś i śmierdzisz Dbz ! ;< |
Lol,nie podoba mi sie xd
@Koper~ Dbz i tak jest lepszy ;[ |
Ja chce nEXT PARt nie wazne jaki bedzie chce wiedziec o co chodzi!!!
|
@up
Ty idioto ! Ten fake nie jest kontynuowany !! Dlaczego musisz komentować każdy głupi temat ?! Reported -.- |
Jakby tego było ma zakrzywioną ksalę wartości ^^
0\10=10, 1\10=9\10 itd. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:40. |