Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Duke Nukem Forever - Co o tym sadzicie? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144577)

Dwimenor 20-08-2007 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kele (Post 1612600)
Obstawiamy co wcześniej wyjdzie, Fallout 3 czy DNF? :)

Kiedyś ludzie obstawiali:
Co wyjdzie wcześniej: Starcraft II czy DNF

Wiemy jak się to skończyło ^.^

TaH 20-08-2007 17:34

Hehehhe to mozna tez obstawiac
dnf czy d3 :)
22 lipca w lipsku podczas targow gier, blizzard oglosi swoj 3 TAJEMNICZY PROJEKT :D Oczywisice trzymam kciuki, iz bedzie to d3 :) Jako fanatyk wyczekuj z niecierpliwoscia :) Jednakze czym bedzie d3 bez Billa Ropera, ktory odlaczyl sie od Blizzarda i tworzy byc moze rywala WOW'a pt. HellGate Longon (premiera juz w listopadzie!) - automatycznie generowana mapa, identycznie jak w dia :) Akcja toczy sie w 2038 roku, zombiaki i inne paskudztwa przeciw nowoczesnej technologii :D No i przede wszystkim wspanialy klimat!!
Jezeli d3 to nie jest tajemny projekt blizzarda, lecz inna gra to zostalo mi czekac jedynie na Hellgate London !

Str4t0s 20-08-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor (Post 1612898)
Kiedyś ludzie obstawiali:
Co wyjdzie wcześniej: Starcraft II czy DNF

Wiemy jak się to skończyło ^.^

Wyjdzie starcraft II? starcraft II ma wyjść 28 marca 2008 roku (10 rocznica starcrafta) ale mam nadzieje że DNF kiedyś wyjdzie.

Ville 21-08-2007 00:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1612826)
TES: Fallout ? Dziękuje, postoje, Bethesda sprofanuje tak świetną grę...

Taki jestes madry to powiedz jaka firma nie sprofanuje tej swietnej gry? Moze "Twoj Stary Company" ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TaH (Post 1613181)
Hehehhe to mozna tez obstawiac
dnf czy d3 :)
22 lipca w lipsku podczas targow gier, blizzard oglosi swoj 3 TAJEMNICZY PROJEKT :D Oczywisice trzymam kciuki, iz bedzie to d3 :) Jako fanatyk wyczekuj z niecierpliwoscia :) Jednakze czym bedzie d3 bez Billa Ropera, ktory odlaczyl sie od Blizzarda i tworzy byc moze rywala WOW'a pt. HellGate Longon (premiera juz w listopadzie!) - automatycznie generowana mapa, identycznie jak w dia :) Akcja toczy sie w 2038 roku, zombiaki i inne paskudztwa przeciw nowoczesnej technologii :D No i przede wszystkim wspanialy klimat!!
Jezeli d3 to nie jest tajemny projekt blizzarda, lecz inna gra to zostalo mi czekac jedynie na Hellgate London !

Czy to ja mam dziwne informacje czy to sie nie okazalo ze tajemniczy projekt to Starcraft 2?

TaH 21-08-2007 08:30

up
byly 3 projekty
sc2,wow i jeden tajemniczy !! :D
Jako ciekawsotke powiem, iz prawdopodobnie diablo bylo juz na ukonczeniu kiedy tworcy uznali, ze jest zbyt kieepskie i zaczeli od nowa, tak ja kto ma w przypadku dnf :P

Shanhaevel 21-08-2007 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1612826)
TES: Fallout ? Dziękuje, postoje, Bethesda sprofanuje tak świetną grę...

Black Isle nie żyje, pogódź się z tym! :P

W sumie poza Bethesdą, nadawaliby się tylko ludzie z Obsidian Entertainment (czyli właściwie dawne BI), imo.

Lasooch 21-08-2007 11:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel (Post 1614304)

Nie wiem jak wam, ale mi ciężko się z tym pogodzić :'(

Osobiście Morrowinda lubię, w inne części TES nie grałem, ale oczywiste jest, że Fallout 3 tego klimatu mieć nie będzie. Nie ma to jak rozdzielczość 640x480 (czy 800x600? Nie pamiętam) i granie na komputerze 100 MHz i 16 RAMu - cięło jak cholera (w dwójce, jedynka prawie śmigała) i przejście przez 1 dzielnice miasta trwało 5-15 minut (samo przejście!), ale i tak nie mogłem oderwać się od kompa <3

Yoh Asakura 21-08-2007 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel (Post 1614304)

W sumie poza Bethesdą, nadawaliby się tylko ludzie z Obsidian Entertainment (czyli właściwie dawne BI), imo.

Albo Bioware. IMO lepiej KotOR niż TES...

Descartes 21-08-2007 20:57

Cóż, na Preya też długo czekaliśmy i gra okazała się całkiem niezła. Z DNF jest ten problem, że z grą wiązały się ogromne oczekiwania i cokolwiek by nie było, i tak pewnie będzie spory zawód. Książe umarł.

Zresztą, nie wiem czy ktoś na to zwrócił uwagę - o ile kiedyś każdy marzył o wcieleniu się w aroganckiego mięśniaka w okularkach, to na dzisiejsze czasy wizerunek Duke'a jest trochę... crapiaty.

raven 22-08-2007 15:55

@up

za to Rayman wymiata, nie? :S

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21.