![]() |
Cytuj:
Co wyjdzie wcześniej: Starcraft II czy DNF Wiemy jak się to skończyło ^.^ |
Hehehhe to mozna tez obstawiac
dnf czy d3 :) 22 lipca w lipsku podczas targow gier, blizzard oglosi swoj 3 TAJEMNICZY PROJEKT :D Oczywisice trzymam kciuki, iz bedzie to d3 :) Jako fanatyk wyczekuj z niecierpliwoscia :) Jednakze czym bedzie d3 bez Billa Ropera, ktory odlaczyl sie od Blizzarda i tworzy byc moze rywala WOW'a pt. HellGate Longon (premiera juz w listopadzie!) - automatycznie generowana mapa, identycznie jak w dia :) Akcja toczy sie w 2038 roku, zombiaki i inne paskudztwa przeciw nowoczesnej technologii :D No i przede wszystkim wspanialy klimat!! Jezeli d3 to nie jest tajemny projekt blizzarda, lecz inna gra to zostalo mi czekac jedynie na Hellgate London ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
up
byly 3 projekty sc2,wow i jeden tajemniczy !! :D Jako ciekawsotke powiem, iz prawdopodobnie diablo bylo juz na ukonczeniu kiedy tworcy uznali, ze jest zbyt kieepskie i zaczeli od nowa, tak ja kto ma w przypadku dnf :P |
Cytuj:
W sumie poza Bethesdą, nadawaliby się tylko ludzie z Obsidian Entertainment (czyli właściwie dawne BI), imo. |
Cytuj:
Osobiście Morrowinda lubię, w inne części TES nie grałem, ale oczywiste jest, że Fallout 3 tego klimatu mieć nie będzie. Nie ma to jak rozdzielczość 640x480 (czy 800x600? Nie pamiętam) i granie na komputerze 100 MHz i 16 RAMu - cięło jak cholera (w dwójce, jedynka prawie śmigała) i przejście przez 1 dzielnice miasta trwało 5-15 minut (samo przejście!), ale i tak nie mogłem oderwać się od kompa <3 |
Cytuj:
|
Cóż, na Preya też długo czekaliśmy i gra okazała się całkiem niezła. Z DNF jest ten problem, że z grą wiązały się ogromne oczekiwania i cokolwiek by nie było, i tak pewnie będzie spory zawód. Książe umarł.
Zresztą, nie wiem czy ktoś na to zwrócił uwagę - o ile kiedyś każdy marzył o wcieleniu się w aroganckiego mięśniaka w okularkach, to na dzisiejsze czasy wizerunek Duke'a jest trochę... crapiaty. |
@up
za to Rayman wymiata, nie? :S |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21. |