![]() |
Cytuj:
caly czas ci mowimy ze jesli z " jakimiś tam bajerkami " wybieraj se. |
@up
Dobra to chyba kupie SE k750i albo SE k700i |
cos mi sie zdaje ze jest to forum o grze a nie o telefonach komórkowych i pomieszczeniach
|
@up
Weś menaszke i pukni się w czaszke nie widziałeś nazwy działu ;) |
SE w200i albo Sagem my501x którego sam mam od kilku godzin i nie mam mu nic do zarzucenia :).
|
Nie wiem, jaka komórka byłaby dla ciebie dobra, ale wiem coś innego: NIE KUPUJ SIEMENSA MC60. Mam go. Straszny, chociaż wytrzymały (ale Nokie biją go na głowę). Mało pamięci, okropna jakość obrazu, często się zawiesza. Jeszcze to, że po jakimś roku-dwóch mam dwa rzędy martwych pikseli na wyświetlaczu. Plusy? No... da się rozmawiać.
Żeby też być kul: różowy. Bo szarego nie chcesz. |
Dołóż 50 zł i kup SE K750i. Telefon naprawdę wart polecenia, ponieważ jest już nieźle wyposażony do tego niewielki, a za 400 zł na pewno znajdziesz używke w dobrym stanie jak nie nówkę. Był to mój poprzedni model i byłem zadowolony :) Także z mojej strony to k750i.
|
Cytuj:
|
Nokia 3310 ;*
Miałem już kilka dobrych telefonów, ale Nokia okazała się najlepsza. :D |
Pod zadnym pozorem zaklinam cie nigdy nie kupuj sagem'a my100x do zwyklego uzytkowania. Moj starszy kupil ten szajse, a po jakihs 5 dniach bateryjka sie "spalila". >.> http://www.voxim.pl/news.php?item.146.15 Byl to chyba najgorszy tel. jaki spotkalem.
Jezeli chcesz naprawde "super hiper mega ful wypas karciochy pamieciochy empetrajki telewizoro podobny fon" radze ci przejrzec : http://www.3g.co.uk/PR/Feb2006/2599.htm bo to jedyna sluszna oferta na przyszlosc. ;p Alternatywa moze byc ta "ceglowka", ktora wbrew pozorom ma duzo bajerow. =p http://www.mgsm.pl/katalog/motorola/c975/ Ewentualnie poszukaj sobie na tej ^ stronce czegos lepszego. P.S. Komorke mozgowa. xp |
Ja mam aktualnie SE W810i, jest dobry, przejrzyste menu, łatwa obsługa... Jedyne co mam do zarzucenia, to szybkie rozładowywanie podczas słuchania muzyki, dlatego kupiłem osobny odtwarzacz. Aparat dobry, używany w wielu Sony Ericssonach. Nie jest może wybitny ale zdjęcia robi ; ) Telefon Godny polecenia, bo bajerancki i nie jest tak pospolity jak K750i i tym podobne. (W moim mieście jest ok. 25 sztuk (Się ma wtyki w oficjalnym sklepie plusa ;d), a miasto stutysięczne ;p Ale generalnie jeśli już polecać dobry telefon, to prędzej coś nokii, bo większość nowych Nokii ma Symbiana a to jest zdecydowany plus. Nokię 6230i (tylko i wyłącznie 'i', 6230 jest słaba, mam ją teraz chwilowo), kupisz nówkę za 400-450zł na allegro a używkę byś wyrwał za 300-350, naprawdę dobry telefon, można wkładać karty MMC więc w sprawie pamięci masz prawie że dowolność. Ma fabrycznie zainstalowanego Symbiana (Tylko antywirusa zainstalować trzeba) i dość niezły design. N70 wyrwać możesz nówkę za 600-650zł, ma duży wyświetlacz, dobry aparat z lampą błyskową, symbiana i sporo bajerów, generalnie świetny fon
PS A może chcesz kupić SE W810i mocno używanego? (Starte klawisze, porysowany lekko wyświetlacz, nowa obudowa 40zl) :d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:47. |