Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Prowo'kator
(Post 1617871)
Xolo bez gildi ja go czasem nie rozumiem....
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sergiej
(Post 1617902)
Nie musisz ;]
|
Dokładnie...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zen
(Post 1617061)
@a ty gandamirku co ze szwedkami nie jestes? przeciez oni byli lepsi od palakow i wierniejsci...zmieniles zdanie? WTF? HEHE
|
Co mam Ci powiedzieć dlaczego jestem z "Polakami" (zaznaczając, cudzysłowiem mam zamiar podkreślić nie konkretną narodowość, lecz grupę ludzi która trzyma się razem przez pewien okres gry, równie dobrze Polakami można nazwać tych którzy walczyli przeciwko tym "Polakom", bo nie widzę różnicy narodowości)??? No słuchaj ja staram się iść za dwoma kolesiami, Zangiewem oraz Geddem, obaj mi dużo pomagali, Zangiew jako jeden z najlepszych ziomków z Tibii, a Gedd mnie bronił gdy inni się ode mnie odwrócili, i Geddowi już wcześniej powiedziałem, że idę za nim w razie czego no i to samo z Zangiewem. Z Zangiewem już jakiś czas temu wyszliśmy z BB. A to, że walcze w wojnie przeciwko szwedom, to nie znaczy, że ich znienawidziłem, pokłuciłem się z nimi strasznie, czy coś w tym typie. Wielu z nich bardzo szanuje np. Patteh czy Mr Abo i inni, lubie ich itd. I to się już nie zmieni bez względu na to jaki będę miał lewel, w jakiej będę gildii, z kim i przeciwko komu będę walczył.
|