![]() |
Cytuj:
Zolwik napisal ze nic sofy nie daje -.- Czytac sie niechce? @Zolwik- Daj jakies nowe ss i gratz nowego advencu w axe! 99 =] |
Nieeeeeeeeeeeeeeee why me ? widze tylko przepiekny " X " :(
ehh :( gdy sie zmieni zedytuje ;/ |
No ja niestety mam X ... no nie wiem...zgaduje ze nie ma tam best hita jakiegos ... jak masz to daj...tu masz mój:P
www.equilibrum.republika.pl/images/UO0588.JPG |
ehh Żółw nie postarałes sie :) same XXXXXXXXXXX :D skille masz dobre a nad levelem trza by bylo poracowac :) hehe tak wogole to ty PG jestes i tyle :)
|
Hmm grantz skili podobaja mi sie te fotki z test serva :)
|
Cytuj:
fajne screenki nie wiem czemu ludzi nazekają ja wszystko widze |
B) Nie no super dobre lol najlepsze jest jak wskoczył shielding to musiałes sie cieszyc :p Shivaki to mij kolega on ma tesz dobre skile :flaga_pl: :wiking:
|
hehe Equlibrumku
mój best hit w człowieka z pełnym dobrym eq wynosi 120 :P best hit w potworka to 260 a w człowieczka best eq za 136 :P kilka fajnych hitów jest na filmiku ale nie moim tylko pk którego zarąbałem :) Togashi: A co ty tam możesz wiedzieć :P j/k kiss |
Czkeam na nowa porcje ss :D
|
Kali
Jak zaczne chodzić na jakieś hunty albo będzie test server :) Bo te adv wydają sie być już chyba nudne No chyba że zrobie 100 :D |
:)
Za***isty lvl i skille 8o big gratz
|
Hahaha widze ze tu same suczki z nova xD Pozdrooo All od Shiva ;P P.S. Kali Ch**u xD Kiss xD Zolw Wymiata zobaczcie jaki ma skill fishing on wędką wali po 100+ mówie wam xD
|
Hehe Shiv chyba niedługo użyję cie jako przynęty bo coś mi rybki nie biorą :D
Btw. Jesteś na jednym ze screenów :P |
Tu ktos siedzi :>??
|
Cytuj:
|
Nom pisalem do starych dobrych kumpli Vienia i Bebilona :P (tu Nekro De'Pila)
I sie pytalem jakie maja juz lvl :P |
@ Zółw :)
Mam temat na twoje screeny :D Wiesz w sobote jest szansa iść na demony z Lien i Edarionem chyba.. no i ze mną :) jak chcesz się zabrac to msg me :D |
ARGH....!@!@!@!@
Musiałeś tak oficjalnie?:P przecież wiesz że się boje co najwyżej moge Ci iść szczury poblokować :P |
Musiałem :P
http://www.masterzolwik.republika.pl/fish83.jpg |
Ile sie robi taki skill z 99 na 100?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:01. |