![]() |
Arczi / FC Barcelona / neo 512 / zmienne / 7572390
;] |
radeon/real/1mb/zmienne/2129432
|
Cytuj:
|
Sveńciu. Coś ty masz sentyment do tych turniejów fify ;). Nie piszę się bo nie mam fify niestety ale jeżeli macie jakiegoś torrenta...
|
Cytuj:
a tak serio to oczywiście bedzie fun...nie jestem może jakis super,extra ale na klasie światowej daje rade spokojnie, więc zobaczymy co będzie ; ] |
Kto chce ze mną potrenować online gadać na gg 9779216
|
Cytuj:
|
Davido/Liverpool/256 neo/zmienne/6040279
|
sparing chetnie rozegram, kontaktowac sie w poznych godzinach wieczornych / ew. rano, do godz. ~13.30
|
Cytuj:
Co by nie mówić... dwie grupy już by były, choć lepiej od razu finały było by robić. Jeżeli ktoś ma zbędne literki w podpisie, to reklama nie byłaby złym pomysłem ; ). |
Aff,wiedziałem że kiedyś przyda mi sie poćwiczyć w tą gierke.. ogólnie kalecze że szkoda gadac ;p ^^
|
Kto chce skopać tyłek moderatorowi? :D Macie okazje!!
Thor of heaven / Legia Warszawa / 256 kb /s /83.26.66.181 (zmienne) /726027 Do boju :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
sorry nie doczytalem dokladnie wiec zmienie druzyne
Bezimienny13/inter mediolan/256kb/zmienne/2306327 Szukam osób na sparingi |
Może wklejajmy tu wyniki sparingów, to się leniwe nAAbz0rstwo ruszy i zagra, bo jak narazie tylko 10 osób; /.
Rossoneri urządzili sobie strzelanie ; ] AC Milan 9 : 5 Real Madryt - Santiago Bernabeu AC Milan 6 : 2 FC Barcelona - Camp Nou. Z Czipsem... Vekegi'm ; > |
spary z hoomikiem!
Real (ja) - Bayern (hoomik) 1:3 Real - Bayern 3:2 Arsenal (ja) - Bayern 3:2 |
Chelsha7-5Manu
Chelsha2-0Manu i wyszedłem bo co 4 sekundy oswieżał mi się program bo zapomniałem zapaułzować ściągania xD |
Cytuj:
Chetnych duzo nie ma jak widze, moze trzeba pomyslec nad jakims podzialem na grupy juz? Np. 2x5, najslabszy z grupy odpada, i potem playoffy 1 z grupy A gra z 4 z grupy B itd... I nadal poszukuje sparingpartnerow, chetni zglaszac sie ;) |
Chyba też się zgłoszę, tylko zdobędę Fifkę, czyli jutro.
|
Kołek/Valencia/ 512/(128) / Zmienne / 7138205
Kolege dodaje ^.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46. |