![]() |
@up
w grze niema w grze a real to co innego xD |
mam tylko tyle do powiedzenia
brawura akcja polskiej policji :D |
Właśnie w takich przypadkach widać co tibia robi z mózgów niektórych ludzi. :D
tą kase co wydali na te gp to mogli wydać na pacca i by tez kase zdobyli i mieli zabawe :P |
Cytuj:
@news taa.. niech to będzie przestrogą, więcej takich niusów |
|
Nah!
Hahahaha! Ale ziomale. Ale zal... Nastepnym razem pewnie posuna sie do kradzierzy orzeszkow malpom w zoo. Dobrze ze zostana ukarani za takie chamstwo.
|
na moje moga dalej okradac nbkow z allegro, i tak nie udowodnia im czy wyslali te itemy/kase czy nie LOL. noobek straci troche rl kasy to moze odechce sie mu kupowania itemow zreszta ci co skladali skargi przy okazji bany powinni dostac :-)
|
Cytuj:
2. Jest to 100% legalne ;) Nielegalne jest pisanie takich ofert w Tibi i na Tibia.com 3. Może kogoś to satysfakcjonuje ? 4. Ptk 1,2 i 3. Nie chcesz nie kupuj... A co do tematu, to ci co sprzedawali tak tanio ;D A potem masa negatywów ;D i konto zawieszone ;P |
tak tak dofinansowujcie hakerow.. tak tak - zapewne niektórzy co kupowali po hacku gp na allegro, kupowali swoja wlasna kase?
ja rozumiem zeby sprzedac GP za pacc, no ale kupowac na allegro? tak trudno zdobyc ta kase? ;O o.O Cytuj:
|
Cytuj:
a tak btw mogli napisać przemek zeby zatrzec slady, moj kumpel potroncil dziecko to w gazecie przeinaczyli imie i pierwszom literke nazwiska :P |
Tak tak wszystko super gówniarzy złapali ale to co na konću tego newsa napisali to jest moim zdaniem troche głupie. Poco marnować te 4 zl na 10k? Jak masz znajomego kto ci napewno dostarczy to dlaczego nie! Niekturym sie niechce ciągle szmalu zbierać to sobie kupują na allegro bozee. Tibia.pl sugeruje że lepiej uzbierać te 85+zł i kupić od nich pacca niż kupować od kogos innego kase LOL!!!!!!:baby:X(
|
Tak jest!! W wieku 16 lat juz karany. W wieku 18 patologia! 20-stki juz nie dozyje! Takie lebki biora sie za kantowanie ludzi. Gratulacje dla Policji. lapcie ich wszystkich!!!!!!!
|
jednym słowem
OWN3D kur zeby jeszcze tak hakerów łapali xD |
@up
racja, powinni dobrac mu sie do dupy do wszystkich ktorzy pisza ze sprzedanie kasy/itemow z tibi na allegro jest nielegalne i dobrze ze ich oszukali: jezeli dajmy na to ja kupie za 5 zł na allegro 10k to jest to moja sprawa, gowno ci do tego i jezeli zamierzasz mnie okradac mowiac ze to jest wymierzanie sprawiedliwosci to mam pelne prawo powiadomic policje |
Dobrze im tak...
Żeby jeszcze mała sumka, no ale jak 18 ty. zł 8o bb |
hehe, mnie najbardziej ciekawi reakcja ich rodziców O.o
dobrze im tak:P zresztą mi nie grozi oszukanie przez takich jak oni nigdy nic nie kupowałem do tibi na allegro i nie zamieżam zacząć Ciekawe czy TVN wkroczy do akcji;) |
haha Braniewo? czy to nie miasto słynnego penerstwa i sharowania ? Hahuahau mam nadzieje ze w tej grupie jest 1 owner starego Tetra~ Hail
|
rzal nic dodac nic ujac.... przyownedzili ich ;s
|
Znam ich wszystkich z rl ;P ale z tym zjebali za bardzo bo allegro nie da sie oszukac ;) Kompy im zabrali ale ciekawe po co ? Kupia nowe i huj ;P a starzy ich pewnie wyjebane maja ;P
|
hehehe :D jak slyszalem to kompy im zabiora max na 2 miechy. nie wiem czy to prawda. zal "Wyludzali pianiadze" - jakie okreslenie.
oni nie okradali tylko, jak ktos glupi to sam tracil na tym |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19. |