![]() |
Krasnale nie istnieją
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
moje
Z 24 zapalek 7 kwadratow uloz tez smieszne |
Cytuj:
|
Cytuj:
kolejne pytania: dlaczego mówi się szewc i krawiec, a nie krawc i szewiec? ten kto odkrył że krowa daje mleko, czego on tam do cholery szukał? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na polowanie poszło dwóch ojców i dwóch synów. Upolowali 3 zające,którymi bez trudu się podzielili. Jak to zrobili?
Edit: Ech,dopiero zauważyłem, że jest tutaj podobna. Ale niech już zostanie. Wyobraź sobie że jesteś pilotem.Wylatujesz z 10-cioma pasażerami z Pragi do Londynu,gdzie wysiada dwóch i wsiada pięciu pasażerów,Nastepnie lecisz do Rejkiawiku,gdzie wysiada sześciu pasażerów,a wsiada jedenastu.Z Rejkiawiku lecisz do Los Angeles,gdzie nikt nie wysiada,a dosiada się ósemka pasażerów,z Los Angeles lecisz do Ankary,gdzie wysiada pięć osób. Ile pilot ma lat? Wyobraź sobie,że lecisz z ekipą nad oceanem.W pewnym momencie jeden z twoich kolegów zrzuca z samolotu worek śmieci,i worek ziemniaków.Który spadnie pierwszy? Ojciec Li Ma cztery córki. Jedna ma na imie Naa,Druga Nea, a trzecia Nja, jak ma na imię czwarta? Wyobraź sobie że Biegniesz w wyścigu,właśnie wyprzedzasz drugiego zawodnika,na którym miejscu jesteś? |
@Walekifa:
Ad. zagadki z pilotem - pilot ma tyle lat, co osoba zgadująca. W końcu miała sobie wyobrazić, że nim jest. Ad. Ojca Li - czwarta córka ma na imię Li. Ad. wyścigu - drugie. Wszystkie te zagadki były w CDA, a poza tym są banalnie proste. @Edit: Gdzie był Mojżesz gdy mu zapałka zgasła ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
z tym że zrzuca śmieci to nie spadnie na ziemie bo lecą nad oceanem |
A dlaczego ala ma kota?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko ta z córką i wyścigami O.o @ DOWN Luz,tylko do czego ty dążysz? :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O czym mysli zawalowiec przed stosunkiem? he?
|
@Worki nad oceanem
W tym samym czasie. Dlaczego ludzie do podwójnego cheeseburgera i frytek, zamawiają colę light?! |
Ale te zagadki się inteligentne zrobiły...
@Walekifa: spaliłeś to z oceanem. Powinno być 'który pierwszy uderzy o ziemię?'. Jak chcecie trudnych, logiczno-nielogicznych zagadek, to polecam wam Abstacticę 2. W jedynkę nie grałem, a trójka IMO ssie. http://victorygames.com.pl/Abstractica2 Zaciąłem się na 54 lvl. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:01. |