![]() |
Spaśne screeny wiecej takich!!tylko ze nie kturyche nie widze... :baby: ten pokame to idio** grałem kiedys na azurze i nie wiem za co ciągle mnie zabijał ;(
|
Świetne ss'y! Najbardziej mi sie podobało jak Manur powiedział 'plz' xD
Żeyczę wam, że wygracię tę wojnę! |
wlasnie tibia nie dziala..a mielismy sie na*******ac z nimi :D ale nich zadziala i ****a ide solo za***ac Patanou :) dzisiaj moze doddam Film :)
|
hahaha u nas jeden o lol pokame...
cale DoF - zgon Shmack -zgon Cozmetic Jonez -zgon ale juz was opuscil :p Isecross - zgon Sir Solix - zgon Fuitsu - zgon Drazharm - zgon A co do trapa na statku to lipny byl i zyje lole... U nas ze zgonow tylko ja jak narazie a tak pozatym to u***aliscie kilka osob neutralnych zeby morale sobie podniesc. |
pokame a znasz może "Lord Ganca??" ha to mój kumpel z rl'a
|
Yava piszesz *******y... jak bys widzial co ja u gory pisalem to bys wiedzial .. powtorze dla ciebie " NIE LICZE DoF"
|
Cytuj:
Btw. Nie licz ludzi spoza do fragów tak samo jak ja nie licze ludzi u***anych spoza SF. I kto jest góra dziecko?? :) |
Fuck You
Gdyby Sossar'a nie HAKNELI to nie było by takich wojen i wątpie czy byś tyknoł Manura bo ja by cie sossar dorwal to by cie chyba zabił posłuchaj se jego piosenki!!
|
Cytuj:
@Pokame Widzę na ss'ach Fuitsu, nie huntujecie go już czy zapłacił? Btw. No filmy to by się przydały. I ja nie wiem jak Manur mógłby pisać "plz" muahahaha :p PS. Jeżeli masz dobry humor to przeczytaj na ustabilizowanie... Sam nie wiem czemu to pisze, ale... Kojarzysz łepka o nicku Vikanu? Sprzedał swojego chara za 700zł, mnie to co 5 minut rozbraja ... Qra jak trzeba mieć pod banią nie tak żeby 7 baniek wydać na 50 lvl... |
Manur mówił plz bo pewnie mu się nudziło :D Miało być coś w stylu plz I'm tired or plz pathetic hehe... fajnie sobie z Manurem biegaliśmy jak nas te nupki goniły i myślały , że zabiją :)
|
Pipa ty ****a Yava nawet nie wyszedles poza PZ tylko Manur i Na~ a ty w PZ i nigdzie wieciej...dopiero jak pobieglismy do Depo przybiegliscie na Utani hur'ach...zobaczymy dzisiaj albo jutro...
|
I przypomnij sobie pana "Rulabim'a" co wczoraj go na czarnym z sd nie trafilem przez laga... mial szescie ze pobiegl do temple na PoH'u bo by skladaka za***al...a ty jako jego kumpel czemu nie przybiegles?:/
|
Yava bys sie wstydzil kiedys byles z DoF na Isarce i na Azurce a tera tak sie im odplacasz.Kiedys cie szanowalem ale mylilem sie co do ciebie jestes jednym wielkim dupolizem bo sie boisz ze bedziesz musial oposcic azure i wolisz trzymac sie kupy highlvlkow prawda trzymaj sie kupy GÓWNA nikt nie ruszy(bo smierdzi na odleglosc)
PS.ty zaliczyles zgona od SF ale tez zaliczyles zgona od swoic***mijmy to przyjaciol z divi (SAMI SIE POWYBIJACIE TA WOJNA JEST NIEPOTRZEBNA) |
No ladnie powiedziane :) taka prawde Yava... gadales cos innego do mnie ze wchodzisz tylko zeby dowiedziec sie cos a teraz pipka...
|
hyh, zabic 97najta to nielada wyczyn ;D
btw. kto z was gral kiedys na isarze? 8o |
Cytuj:
magic light wandy na ziemie i ciągnij debilna wymówka |
Cytuj:
Cytuj:
@ wojtek/wtajemniczony nie tylko byl z nami na isarze premii i azurze, przez ostatnie tygodnie byl naszym liderem . @yava troche mi ciebie szkoda, bo mimo ze nas zdradziles to i tak zostales zabity przez swoich "przyjaciol" . powodu nie znam i raczej nie chce znac, ale dobrze ze divi odwala robote za nas |
Nie no sorry to jest 10000 lvl i on nie uzywa wiec cicho :P
|
ej ale odpowiedz mi znasz Lord Ganca ???????????????? 30 druid
|
Cytuj:
@Pokame Ty waliłeś do mnie z SD ja uciekałem oblewając cię mana fluidami co by wszyscy widzieli jaki kolor moczu oddajesz gdy się cieszysz na nasz widok :) Nadal nie odpowiedziałeś nic na temat fragów nie dotyczących wojny :p hehe prawda w oczy kole? :p Zamieszczasz moje screeny i Manura na których wygląda , że padliśmy albo błagamy o litość... no ale tak w końcu to polskie forum prawda się nie liczy a najczęstszym tematem jest "halp nie moge wyjsc z troli pomocy" :-) @Wtajemniczony gadaj jak inni ja powiedziałem Drazharm idzie na dno i jeśli będzie trzeba ja razem z nim. :) @SF Wyjdzcie z tego Wolfa jak jest nas po równo co? ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |