![]() |
Resp Water Elementara jest na facc arena. Sam mnie ubij na 12 lev. Respi sie na wyspach lodowych w podziemiach.
|
@UP: O kurczę, niemożliwe, archeologu...
|
Cytuj:
Śmieszny jesteś nie patrząc na człowieka tylko na wiek, tępić takich pustych jak ty. |
@up
W sumie się z tobą zgadzam, lecz na tym forum 99,9% ludzi poniżej 15 roku życia to po prostu debile, nic więcej : ] Kompletni kretyni. Nie żebym był jakiś super dorosły zią palący codziennie crack na bronksie tylko stwierdzam fakty ; ] |
jest water elemental na facc
kiedys tam na wyspie lodowej padlem......... moj char Dragon Alann mam deda tam
|
potwierdzam jest tam water elemental. sam na nim padłem na 25 lvlu! magiem ! :o pociągnął mnie z jakiegoś czaru i po 1 hicie padłem :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wogóle expi ktoś na Water Elementalach ??? @down IRONIA |
Cytuj:
|
dokladnie ja mam 13 lat i mi nie przeszkadza zenaprzyklad 10 latek napisal na formu ze cos tam zobaczyl czy cos wypadlo z potworka o czym nie wiedzial!!! Nie wiedzial bo moze nigdy na tytm nie byl czy cos a niektorzy zaraz zaczynaja po nim jezdzic jak walec ja sadze ze zalozyciel tego tematu jest the best i jest w moim wieku a o water elementalu nigdy nie slyszalem!!!!! Pamietajcie Dziecko Moze lepiej Grac od Was!!!!
|
Ludzie... Popatrzcie się co wy piszecie... Co z tego, że on ma 13 lat? Niech ma nawet 10? Wy nigdy tyle nie mieliście? Może i zadał głupie pytanie, bo w treści pytania ma odpowiedź, ale każdy może popełnić błąd, a na błędach się właśnie uczy. Nie każdy 13 latek(lub mniej) to idiota... Niektórzy starsi są głupsi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:09. |