![]() |
Bardzo fajna figurka, widac, ze sie postarales. Zrob jeszcze jakies potwory :)
|
Dude that is awsome Oo'!
|
Wow
Zaj***ste O.o More plx! |
Nie lubię Crown Seta, bo kojarzy mi się z olbrzymimi pajęczakami, ale figurka jest bardzo ładna. Ja tam się wolę w te masy nie bawić, bo jeszcze niechcący przez nagłą zmianę humoru znajdą się na suficie.
Chętnie zobaczę inne prace, pozdrawiam. ^^ |
Świetne!
Chociaż jakby się czepiać to tarcza trochę za mała względem reszty. ;p |
Widać że masz talent :)
|
Świetne :D Czekamy na więcej.
|
Ejo kiedy dasz następne co??:]
|
@up
Właśnie jestem w trakcie tworzenia Magic Plate Armor'a. Mam też gotowe: Demon Helmet, Dwarwen Armor, Royal Helmet, Medusa Shield, jednak muszę jeszcze wykonać do nich podstawki... |
zajefajne są te figurki 8o
nie mogę się doczekać reszty:geek: |
BUY DEMON HELMET MSG TO ME :PPP
SUPER gosciu jak ty to robsiz ? pej crołn sat orł dje11!1!! |
Tja fajne, jak lubisz się w to bawić to porób jeszcze z jedno, żeby nacieszyć nam oko. :P
Btw, jak już dużo ludu Ci powiedziało, wyślij to na tibianews.net |
EKSTRA!!!
10/10 Zrób jakieś potwory ... btw- skojarzyło mi się z Lego... |
niezłe,ale mogl bys tez zrobic taka figurke z rekami nogami etc.
|
Albo taki napis Tibia ;] jak w cliencie
|
Po prostu swietne ! Zazdroszcze talentu chcialbym umiec zrobic cos takiego =) zrob jeszcze Demon Set :) i jeszcze raz wielkie GZ
|
Możesz spróbować na allegro wystawić może jakiś zapaleniec kupi.
|
Najs !! :P Zrób jeszcze bohy i f axe to już bedzie wtedy genialne :D (chociaż jakby nie patrzeć to już jest xD)
|
Pytanqo ;}
ja mam pytanie skad wziasc ta paste modelarska ;P
|
OK to moze tylko ja nie dostalem orgazmu na widok tej figurki ??
ontopick Figurka fajna jak masz takich wiecej(takich samycj) to wystaw na allegro ale 1 sobie zostaw. A jak masz wiecej innego rodzaju to pokaz tutaj wtedy reszta ludzi dostanie orgazmu a paru bedzie moglo ciebie pochwalic za GJ lub wskazac bkedy ktore bedziesz mogl poprawic w przyszlosci. Moze sproboj tez sil w dodaniu jakiejs broni pasujacej do danego setu. Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11. |