![]() |
OMG
Plz Gimli ded a smoki pijane;/ 1/10 |
Plz stfu jeżeli nie masz nic do gadania oprócz spamu.
|
Te fakei sa swietne... Jest z czego sie ponabijac ; >
|
3 part dobry
ale pozbądź się tych paint'owych efektów zgłaszam się na wojownika out dam później |
Do przyklejonego ply...syf? ;<
|
Do przyklejonego ply...syf? ;<
|
Najśmieszniejsze było w pierszej częśni jak beliar wstał i powiedział mwhahahaha 666 to mnie rozwaliło, druga część=kicha.
|
rozwaliło mnie ":D pwnd"
xD Fake troche badziewiasty pod wzgledem starej trawy, out'ów i przedwszystkim painta >,,>'' A pozatym beliar z gothica. btw. a ta scena gdzie ten król z beliarem walczyli to mi sie kojarzy troszke z walką Orochimaru z czwartym hokage xD |
Sorry, nie grałem w Gothica to nie powiem..
.. a Beliar był tam demonem? :d |
spoko fake
@Up
Beliar był tam bogiem zła @Topic Mi tam się fake podobał a szczególnie czary bardzo mi się podobały |
Niezłe, planeta ded był najlepszy xD. Kimo36 a wiesz że mi też się tak skojarzyło chociaż już dawno naruto nie oglądałem xD.
|
Cytuj:
|
Fake nie byl najgorszy ale njalepszy tez nie. Mam nadzieje ze przy nastepnych fake'ach sie troche bardziej przylozysz ;) Fajne bylo to You are dead. A tam planetka BUM! :P
|
Hahahha :D
"666 _/" ":D pwnd" /\ te teksty miazdza ryje :D |
Nie aż takie złe... Kwadratowe ^^
|
CoOl
:D bardzo dobry fake koniec mnie rozbrojil XD jebut :D 10/10
|
: ) .....10......
|
Inni piszą (i pewnie odświeżają, bo nie wierzę, że TO mogło powstać w tym czasie, jeśli się mylę to wybaczta), to i ja napiszę. Więc ten fake wcale NIE jest dobry. Zaklęcia słabe, efekty T R A G I C Z N E, efekty dźwiękowe (<jebut>) słabe, outfity w 90% (a nawet pewnie w 100) nie twoje, imiona kretyńskie i zrzynane z gier (młody król, czy jakoś tak, Beliahr z Disciples... czekamy jeszcze na nicki takie jak Gallean czy Mortis...), fabuła oklepana jak zad konia w dawnych czasach, głupawe i powtarzające się teksty ("Beliarze przeklęty"? Litości...), błędy graficzne (zielone kafelki, krzywa ściana u króla, sam król raz opiera się o ścianę a raz stoi sztywno jak ch** po Viagrze, mimo, że jest umierający, poza tym jak śpi ma yellow hp, a jak już wstał to ma full... co to, ultramegahiperturboheal?), a na koniec emoty w dialogach po prostu DOBIJAJĄ ten fake. A wy oceniacie go jak dzieła Avagera... ciekawe, czy ktokolwiek z was wie, KTO TO JEST AVAGER? Pewnie nie... Ten fake jest NAJWYŻEJ średni. Ratuje go tylko kilka pomysłów, takich jak zniszczenie planety (mimo, że żałośnie zrobione) czy król opierający się o ścianę w śmiertelnych drgawkach (mimo, że po chwili magicznie powstał). Więc tak źle nie jest, ale nie jest idealnie, jak myślicie. Do autoa - jak się postarasz, możesz być dobrym fejkowcem. Postaraj się.
|
@Up:Co do Avegera to owszem, janiewiem kto to jest, alena tym forum jestem dopiero 3 miechy? albo nawet krocej. Ale duuuuzo o nim slyszalem, podobno robil extra fake'i, outfity i rozne bajerki :P
|
- czyścimy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |