Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Obsidian Knife (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=145692)

lutasek 10-09-2007 16:04

zdarza sie co jakis czas ;p fajnie by bylo jak by zawsze ;D

Sniper_Pall 16-09-2007 03:47

Poradze Ci tak Jesli masz jakiegos kumpla co soluje spokojnie gsy. To kupuj Obsidian knifa i zdzierajcie Gs silki .Wydatek zwruci ci sie po okolo 3 silkach chodza one po 3-4k:)

Palus92 16-09-2007 12:20

@up
Chyba nie da sie używać na gs'ie.
@topic
Zauważyłem, że gdy używamy knife'a na hotkeyu to jest wieksze prawdopodobieństwo wypadania skórki/kości itp.

Lilay 28-09-2007 15:47

Ja to myślałam że za każdym razem. Dobrze, że poszukałam tutaj. Już se myślałam że to jakiś śmieć i by było 7k w błotko X(. A ile około kosztują te rzeczy, co na niego potrzebne?

Manis 06-10-2007 01:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lilay (Post 1670892)
Ja to myślałam że za każdym razem. Dobrze, że poszukałam tutaj. Już se myślałam że to jakiś śmieć i by było 7k w błotko X(. A ile około kosztują te rzeczy, co na niego potrzebne?

Wiesz co powiem ci że to nie taki smieć.Można sporo zarobić i to bez Pacc.A tak wogóle najlepiej kupić od kogoś ten Obsidian Knife bo:

Na harmoni 1 bast skirt kosztuje 5k,czyli:
5*3=15k

1 dragon shield kosztuje 4k,czyli:
15k+3k=18k

I jescze obsidian lance to 300 gp,czyli w sumie 18,3k
A sam nozyk kosztuje byle 8k,czyli policz sobie ile manasków wypijesz za tą kase.

Wylansowany 06-10-2007 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sniper_Pall (Post 1653854)
Poradze Ci tak Jesli masz jakiegos kumpla co soluje spokojnie gsy. To kupuj Obsidian knifa i zdzierajcie Gs silki .Wydatek zwruci ci sie po okolo 3 silkach chodza one po 3-4k:)

Obisidian Knifem da się tylko wyciąć:

Green Dragon Leather z Dragon
Red Dragon Leather z Dragon Lord
Minotaur Leather z Minotaur, Minotaur Archer, Minotaur Guard, Minotaur Mage
Lizard Leather z Lizard Sentinel, Lizard Snakecharmer, Lizard Templar
Behemoth Fang z Behemoth
Hardened Bone z Bonebeast

Tibiawiki czyni cuda :)

KrEmAs KAc 07-10-2007 11:39

Opłaca się kupić na senji w jeden dzień Ci się zwróci + loot bag.:)

Knajt997 08-10-2007 22:05

Ja na 24 lvl ed na piramidzie mino mialem 50+skurek a expilem tam okolo 3lvl dziennie czyli 3h okolo.
Do kogos up niepamietam juz:P
Do obsidiana trzeba 3 bast skirty ale tylko za 1 razem, a poza tym u cyca mozna tez miec hell steel i royal steel ,draconian steel, mi byly potrzebne do hunter outfitu full a bast skirty niekupowalem po 4-5k tylko moim pk charem poszlem na dworci i w czasie od 11lvl do 18lvl czyli 8h w sumie w 3dni niezbyt intensywne gry:>.
Wogule jestem zwolennikiem zbierania wszystkiego sam.I moge z czystym sercem powiedziec ze od graczy kupowalem tylko runy bo niemogelem zrobic i demon helmet bo swoj stracilem [Dzieki Hackerze :*]
Sam uzbieralem:Full citizen,Assassin,Begger,Hunter,I pewnie mialbym full Druida ale 89 demon dustow i itemki poszly sie jeb%ac[Dzieki hackerze :*]
Aktualnie zbieram na mage... Ale chyba sie przemoge i kupie od kogos soul stona bo juz 3 tygodnie prawie co dzien expie na necro quescie i huj xD
Sry ze sie rozgadalem ale chcialem na zlosc bratu bo sie pruje a niechcial mi dac numeru do takiej Klaudi xDDDD

Librys 10-10-2007 16:33

Hello

Ej a co było jeszcze do skórek? Obsidian knife i? wiem że coś na wooding... tylko co plx help.

Emcess 10-10-2007 17:02

blessed wooden stake, ale to nie do skórek tylko do prochów.

Emcess.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05.