Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Jak w 5 sekunt urypac 242 rp i 15 innych leveli (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=145749)

LaresCotton 29-08-2007 13:51

nice ng ; d

Drakonir 29-08-2007 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amek_PL (Post 1628703)
najs tylko nie weim co to bylo :o
on zatrzymal cam zalogowal sie tam gdzie mieli spamma robic? troche nie jasne.. :s

Aahahahahahahahahahahaahahahhahahahahahahahhaabueh eheehheheheAHSUhsushsuuas

@Up
Aahahahahahahahahahahaahahahhahahahahahahahhaabueh eheehheheheAHSUhsushsuuas

@Topic
Nie będe co miesiąc komentował tego samego filmika...

Upierz 29-08-2007 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dubros (Post 1628605)
bo jestes kurwa noobem i nie wiesz
owned domku ich wyjebal ty pierdolony lamusie

Tamto wmv to dokładnie ten sam film, enyłej. Co do metody - pwnz.

Wizath 29-08-2007 22:24

NG <3
Samemu bez bota można to zrobić ale widocznie miał ng :P

Xsolee 29-08-2007 22:49

Mial ng na 100%, bo byl na dole w domku i sprawdzal nick na goze :D

Zalgadis 29-08-2007 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shokei (Post 1628233)
Stare w chuj i było.

ze sie tak spytam jak moze byc stare skoro z tibii 8.0 ktora jest od niedawna?

Kikucik 29-08-2007 23:48

:)

filmik daje rade !!

SkateElement 30-08-2007 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xsolee (Post 1628235)
Ty widziales ale moze kto inny niewidzial ;)

Był ten film daawno temu, na forum chyba nawet ja dawałem. Poza tym jak można napisać "sekunt"?

Tensz-in 30-08-2007 00:07

Wystarczy miec chociaz pol mozgu zeby sie domyslec ze koles mial na mysli owneR a nie owneD...czasem sie latwo pomylic, mi sie myli np. jak szybko pisze hunteR z hunteD...Mniejsza z tym, przeciez to tibia.pl...
@OT
Ladne combo, ludzie to zadne ng, kurwa odezwala sie spolecznosc tibia.pl polowa facce, 90% nigdy nie mialo domku, nie wiem czy sie smiac czy plakac, to jest poprostu zalosne, jak ktos ma zostawic nastepny evul pr0 komentarz, niech sobie lepiej daruje, bo zal dupe sciska...

Karoleer 30-08-2007 09:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 1630041)
Wystarczy miec chociaz pol mozgu zeby sie domyslec ze koles mial na mysli owneR a nie owneD...czasem sie latwo pomylic, mi sie myli np. jak szybko pisze hunteR z hunteD...Mniejsza z tym, przeciez to tibia.pl...
@OT
Ladne combo, ludzie to zadne ng, kurwa odezwala sie spolecznosc tibia.pl polowa facce, 90% nigdy nie mialo domku, nie wiem czy sie smiac czy plakac, to jest poprostu zalosne, jak ktos ma zostawic nastepny evul pr0 komentarz, niech sobie lepiej daruje, bo zal dupe sciska...

Krecacy mial NG,widac to w niektorych momentach gdy sprawdzal nicki ludzi up~
Ale do comba,nie bylo zadnego bota tylko po prostu wyczucie dobrego momenta przez wlasciciela domku i skasowanie wszystkim invitow przez co stalo sie to co widac na cam :P

qq2 30-08-2007 09:39

Stare, ale jare ;] Filmik był z 1 miesiąc temu (może góra 2) ;p
Cytuj:

Sekunt
Xd

@down
Przecież nie skomentowałem, to o co ci chodzi ? -.-

Xsolee 30-08-2007 11:17

Kur** pisalem w 2 poscie na temat "sekunt"

LaresCotton 30-08-2007 11:40

Cytuj:

@OT

no powiedz mi ze cammer nie mial ng to jestes dobry ;X

Granteon 30-08-2007 11:56

Cytuj:

Kurwa co to teraz się dzieje... To według Ciebie ten kto jest Faccem jest noobem i się na niczym nie zna? ZAJEBISCIE! Dobrze, że tatuś jest taki bogaty, że Ci kupuje PACC'a, ale nie musisz teraz kozaczyć i uważac się za Mastera Tibii...

Marvel 30-08-2007 12:02

@Up:
<3
Ja swój pierwszy pacc zakupiłem na 93 lvlu, aktualnie mam 98 i nie posiadam jeszcze domku... Me noob blaxOor...

@Topic:
Sweet =)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18.