![]() |
bzzzt bz bz bzzzzzt
bzbz bzzzz bz bz bzzzzzzz
wassssspy wygraj± bzzz bz bz bzzzzzzzzz bzbzbz bzzzzzzzzz =] |
Bugi Rlz :d
|
No to ja mam kilka propozycji :
1) Możeby jaka¶ ankieta (z ew. wynikiem znaczy wygrana/remis/przegrana). 2) Proponowałbym obstawić to w jakim¶ zakładzie bukmacherskim. 3) Może by jakiego¶ kibola dodać (Red Skulla). Bugi do boju. Waspy do... |
A może wklejaj najelsze akcje , gole i faule , a skulle to będa kartki :P red skulla można bezkarnie faulować 8)
|
co ty tutaj robisz uu co on tutaj robi ??
Cytuj:
I NIE CZEPIAC SIE ZE SIE CZEPIAM edit a tak apropo zes mnie rozwalil poprzez napisanie o przebiegu spotkania jezeli sie decydujesz na zakladanie tematu to zrob niby zdjecia z najlepszych akcji bo durny opis to nic nie daje jakie jest wykonanie to mi zwisa i powiewa ale gdybys zrobil te urywki z meczu a nie pisal co bylo to by naprawde dobrze wyszlo |
Sry ale myslalem ze to bedzie lepiej wykonane
Jeden fake umiesciles reszta to tekst A tekst tez do ***** |
No wła¶nie ej! Co to za mecz!!
Buuuuuuu! <gwizdze> Buuuuu! <ciska krzesełkiem> |
nie wim czym się zachwycacie. Pomysł może idobry ale wykonanie "niskich lotów". Tyle błędów, że szkoda gadać i wymeniać boto widać odrazu.
P.S. bugi oszukuj±- jest ich dwana¶cie. <idzie za przkładem Khana i wyrwa krzesełko na którym chciał wcze¶niej usi±¶ć i ciska nim na boisko.>Buuuu! Sędzia kalosz a kamera jest do dupy! |
lolks koles tyle zapowiadal, tak sie podniecal kto z kim gra, a teraz co... Tylko jeden strasznie denny mecz.
|
Jestem za Waspami to po pierwsze a po drugie zmien tekstury linii boiska i bramek na bardziej tibiijskie
|
Wasp
Waspy rulezz
|
Od¶wieżanie "martwych" tematów rulez!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10. |