Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Wielki Konkurs Graficzny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=145837)

matiiii 30-08-2007 08:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1630116)
wy jesteście podobno zajebiaszczymi grafikami i nie możecie sobie poradzić z logiem ^^? chyba, że to taki gest z waszej strony :D

No jesteśmy. :P
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1630215)
o nje yestescie przezayebisci :< kurcze co za gest z waszej strony :<
ale fakt faktem, moglibyście urządzić taki konkurs wśród członków MTA :]

Bez sens, dajemy szanse wam, a wy se z niej jaja robicie.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 1630222)
My nie musimy nic robic :baby: mamy swoich ludzi od tego :p

Tak, tak, mamy. ;)

PS
Jak ktoś chce się czegoś dowiedzieć to może pisać na gg do mnie, do Kuraja lub do OnlyShadowa.

OnlyShadow 30-08-2007 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraj (Post 1629705)
tylko sławek źle napisał. -.-

Bo źle Cię zrozumiałem. Już poprawione.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Extermis (Post 1629788)
spokuj

I kto tu robi błędy? :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1630215)
ale fakt faktem, moglibyście urządzić taki konkurs wśród członków MTA :]

Potrzebujemy świeżej krwi.

@ CO DO LOGA

Tak jak chcecie, to może byc napis, ale równie dobrze to może byc jakiś symbol lub maskotka a nawet cos innego co wymyślicie. Byle by było oryginalne i zapadało w pamięc. Oczywiście można, a nawet wskazane jest łączenie tych trzech elementów (napis + maskotka, napis + symbol, a moze nawet wszystkie trzy;p)

Za błędy sory, word mi nie chodzi a do tego klawiatura mi nie pisze niektorych polskich znakow. Ale jak matiiii wroci z miasta to pomoze mi to poprawic.

Eileen 30-08-2007 13:08

Pff... Pff... Pff... Jakby nie można było zrobić jakiegoś preloadera do forum z tym obrazkiem i wtedy nadać mu przyzwoite rozmiary standardowej rozdzielczości okna przeglądarki... Jak sobie wyobrażacie logo MTA w innej formie niż pixelart? Albo odrobinka Photoshopa. Przypomina mi się komentarz do mojej starej galerii avatarków: "Avatary może robić każdy". Tak samo jest tutaj. Małe to i tak naprawdę niezbyt daje możliwości do popisu. Wyobraźcie sobie co by było, jakby ktoś chciał zrobić na konkurs np. szkic? A może trafi się ktoś pokroju Blacko? Pff... Pff... Pfff...

Pozdrowionka
Nieczęsto tutaj bywająca
Eileen Blue Rose

Descartes 30-08-2007 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eileen (Post 1630772)
Pff... Pff... Pff... Jakby nie można było zrobić jakiegoś preloadera do forum z tym obrazkiem i wtedy nadać mu przyzwoite rozmiary standardowej rozdzielczości okna przeglądarki... Jak sobie wyobrażacie logo MTA w innej formie niż pixelart? Albo odrobinka Photoshopa. Przypomina mi się komentarz do mojej starej galerii avatarków: "Avatary może robić każdy". Tak samo jest tutaj. Małe to i tak naprawdę niezbyt daje możliwości do popisu. Wyobraźcie sobie co by było, jakby ktoś chciał zrobić na konkurs np. szkic? A może trafi się ktoś pokroju Blacko? Pff... Pff... Pfff...

Pozdrowionka
Nieczęsto tutaj bywająca
Eileen Blue Rose

Z tym że tu chodzi nie tylko o ładną grafikę, ale też sam design. Ze zwycięzcą z pewnością dogadam się w sprawie podobnych grafik.

matiiii 30-08-2007 18:29

Ale macie problemy, macie zrobić grafikę jako symbol MTA. Szuakjcie dalej jakiś dzir w regulaminie to napewno na tym skorzystacie. n00bs

Drakon 31-08-2007 18:06

Coś nie wielką frekwencję mamy jeśli chodzi o uczestników konkursu, a nim mniej ludzi tym większe prawdopodobieństwo ze będziemy musieli głosować na byle co.
Może powinnismy konkurs zareklamować w podpisach ;)

Thero 31-08-2007 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakon (Post 1633234)
Coś nie wielką frekwencję mamy jeśli chodzi o uczestników konkursu, a nim mniej ludzi tym większe prawdopodobieństwo ze będziemy musieli głosować na byle co.
Może powinnismy konkurs zareklamować w podpisach ;)

Przede wszystkim powinniście w regulaminie napisać, że jeżeli prace nie będą spełniać oczekiwań to nagród nie będzie. Inaczej odpalę Paint, odwalę żałosną pracę i zażądam nagród (de facto, są atrakcyjne;)).

Descartes 31-08-2007 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero (Post 1633260)
Przede wszystkim powinniście w regulaminie napisać, że jeżeli prace nie będą spełniać oczekiwań to nagród nie będzie. Inaczej odpalę Paint, odwalę żałosną pracę i zażądam nagród (de facto, są atrakcyjne;)).

Hmm... masz rację. Coprawda ranga miała być na naszym forum MTA, ale skoro Sławek tak się uparł to wnioskuję, że coś z tego będzie. ;p

Poprostu Pitbul 01-09-2007 12:21

Wielbłąd chciał mnie przekonać, ale cóż... Trial Photoshop'a wygasł, a sam nie umiem zrobić loga w Paint'cie, więc nie wezmę udziału.

Extermis 01-09-2007 12:27

probelm triala photoshopa to nei jest problem? pozatym sa inne programy...
szczerze mowaic dosc przykry sposob wywyzszenia sie...

serio dadza komus tutaj range i bedzie mial taki bajer pod nickiem? o.0 tez chce xD

OnlyShadow 01-09-2007 13:42

A Gimp, PSP, artgem, paint.net, pixel i cała reszta? Spróboj czegoś ;p

Pan i Wladca 01-09-2007 13:55

Graficiarski dział tibia.pl dotyka już dna palcami. Usuneli grupy, my się wynieśli i nie widze tu ostatnio nic godnego podziwu. Co to za problem zrobić te logo, trzaskacie tu do przesady tymi sygnaturami, usebarami i innym * a na konkursie widze hmm... 2 prace? :confused:

OnlyShadow 01-09-2007 15:38

Dobra, konczyc z tym pesymizmem i brac się za prace. Bo na razie widzę 4 prace na średnim poziomie.

Ratafi 01-09-2007 15:51

Boshe ... walnijcie sobie wielki napis MTA 3d np(w photoshopie posklejać kwałki) niech wszyscy członkowie wystawią swoje najlepsze prace potem wystarczy clipping mask skopjować guassiana walna perspective zrobić tym cień i vuala !

Extermis 01-09-2007 16:02

chlopcze to ma byc proste logo... myslisz zejestes fajny ze cos takeigo wymyslieles? takich pomyslow przewalilo sie miliony ale zrobienie konkursu jest ciekawsze. pozatym bysmy zaczeli sie sprzeczac kto z nas zrobi to lepiej i nicby nie wyszlo xD

Ratafi 01-09-2007 16:09

to zrób kulke czarną napis biały mta zakręć go perspecitve i masz pauchan ; d

OnlyShadow 01-09-2007 17:14

Kurde, nie rozumiesz, ze tu chodzi o rekrutację nowych członków, i reklame MTA, i inne takie, a nie o to, że nie umiemy sobie zrobic loga? Uwierz, umiemy.

Shanhaevel 01-09-2007 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratafi (Post 1634646)
Boshe ... walnijcie sobie wielki napis MTA 3d np(w photoshopie posklejać kwałki) niech wszyscy członkowie wystawią swoje najlepsze prace potem wystarczy clipping mask skopjować guassiana walna perspective zrobić tym cień i vuala !

Cytuj:

to zrób kulke czarną napis biały mta zakręć go perspecitve i masz pauchan ; d
Mhm, mhm, jesteś fajny, ale teraz już wyjdź; nie ucz ojca dzieci robić.

PS I NIE pisz więcej "boSHe"...

@down
Nie kłam. ja tam raz czy dwa napisałem! =p

Drakon 01-09-2007 22:31

Ratafi (czy jak ci tam wielbłądy na imie dały), wierz nam że w MTA od dawna nie ma już ludzi któży nie umieli by zrobić Loga (no chyba ze mowa o mnie <joke>), po usunięciu grupy z tibia.pl dokonała się samoistna selekcja, przez co teraz do grupy należą tylko najaktywniejsi i najlepsi (nie licząc mnie oczywiście, bo ja to jako maskotka). A skoro już jesteś taki mądry to możesz przystąpić do konkursu i pokazać że nie umiesz tylko gadać ale i zrobić coś na prawdę dobrego.

Osobiście pragnę was zaprosić do komentowania prac na naszym forum, bo prócz członków grupy i uczstników konkursu nikt sie chyba nie odzywa :P

Ratafi 02-09-2007 09:38

Moje umiejętności są ograniczone ^^ i najwyżej moge należeć do most tandeted artist ; d
bosHE

btw.
Według mnie wasza elitarna grupa artystów nic nie oferuje oprócz nazwy....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:30.