![]() |
Cytuj:
|
#Hieyan:
Tylko ku*** nie chińska tandeta. |
Cytuj:
|
Niezła akcja ze szkoły:
Wychodzę z klasy,idąc po kurtkę jakiś koleś mnie wali z całej siły,w ścianę poleciałem i spadłem ze schodów....Wstaje,cały łeb we krwi i ręce myślę:Co za pierd***** h*j.Wezwałem kolegów,rąbnęliśmy mu wszyscy kopa w ryj,położył się i go dobiliśmy,ja nic nie dostałem,obrona własna rox,kolega dostał 1 rok poprawczaka i odszkodowanie w wysokości 2400 |
najlepsze co widizalem w szkole :
Akcja Zelki : Na jednej z przerw banda przyglupow zwinela pudelko zelek ze sklepiku szkolego, gdy wyszlo najaw kto to zrobil oddali kase za zelki i przeprosili, wlascicielka sklepiku nie miala nic przeciwko i wszystko bylo w porzadku, a nasza cudowna pani pedagog co? policja, sąd, rozprawa xD jak z naszej szkoly pedagog dzwoni na policje to udaja ze na komisariacie nie ma nikogo :P @topic Chyba za obrone wlasna nic ci nie zrobia |
Cytuj:
|
Jestem ciekaw ile jest prawdy w tych Waszych bohaterskich opowieściach...
|
A ja szedłem sobie spokojnie ulicą, gdy napadła mnie cała dzielnia dresów i mówię wam, na serio, jednym pociągnięciem rozwaliłem nie tylko napastników ale i pół Gdańska!!!11oneone
Omg, jak widzę posty, w których ludzie się przechwalają, jacy to oni są hardzi, mężni i silni, to mi się rzygać chce. @topic Jeśli pobiłbyś kogoś w obronie własnej, to lepiej natychmiast po tym złożyć o tym zawiadomienie na policję i opowiedzieć prawdę. Czasem bywa tak, że jakieś kamery w okolicach obiektów chronionych mogą nawet przypadkiem podchwycić zdarzenie. Poza tym, jeśli to ty złożysz owe zawiadomienie jako pierwszy i nie machniesz ręką, to najprawdopodobniej ty będziesz uznawany za poszkodowanego - a słowa poszkodowanego są bardziej honorowane niż oskarżonego. Druga sprawa, za rozbój (czyli typowe krojenie na ulicach) grozi do 12 lat więzienia. Czyli można dostać i 6, i 12, zależy od szkodliwości czynu ;) |
Aż tak bardzo szkoda, kasy na gaz pieprzowy?
|
Cytuj:
Własnie nie wiem, co zrobić z tym fantem :| gdy ktoś mnie już zaczepi bo może byc kozak że dostał po ryju i sie popłacze i pobiegnie do Mamy. Więc nie wiem co zrobić -.- gdy byłaby taka sytuacja ;O Albo w nogi albo w ryj ;/ tylko jak on mnie naparzy :S |
Cytuj:
Jesli chodzi o sprawe tutaj jakąs: Nie raz dostawałem po ryju za nic. Ide sobie po Pietrynie a patrze jakies kolesie sie na*****aja za nic:) więc życie. Aha i jeszcze jedno nie dygajcie po 1 strzału w ryj. Bo to tak zwani "jedno strzałowce" |
Cytuj:
|
Hehe co do mojej sprawy to autentyk. Możecie sobie wierzyć lub nie ja i tak wiem swoje :P A co do tego mp3 racja to tandeta była 1GB taki sobie i żebyście wiedzieli że chiński :) . Były tutaj zarzuty że się przechwalam, gdybym się przechwalał to bym nowy temat założył :P Owszem zachowałem się trochę głupio powinienem sobie po prostu pójść dalej ale jak oberwał to może na drugi raz się gnojek zastanowi zanim kogoś zaczepi. I wcale nie jestem z siebie dumny bo źle zrobiłem i nie będę się usprawiedliwiał bo nie mam nic na swoją obronę. Ale co racja to racja tutaj w większości nie letni się wypowiadają ale oni także podlegają karze nie chcę mi się teraz tego szukać w kodeksie karnym. Może później coś znajdę.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@up no racja troszkę się zamotałem :P tak to bywa przyznaję się ;) tak to jest jak ma się chaotyczny tok myślenia :)
@2xup Hehe akurat ten przystanek był w takim miejscu że nie musiałem się obawiać że zza rogu wyskoczy 10 wyrostków i będę musiał spier****. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:16. |