![]() |
Nie no fake paskowy to fake paskowy a ty tu masz jakie wielkie g.....
Fabula jest (nudna bo już było ale jest) ,wszystko jest ale mało estetyki ,lepiej jak by to był normalny fake no ale cóż widziałem już dużó gorszych więc narazie 5/10 |
Ruszyl 3 odcinek, jak zawsze na 1stronie w 1 poscie. Sorry za literowke w ostatnim obrazku mialo byc mysli nie masli ;p. Jaksa tez inne literowki to za nei tez przepraszam. Zapraszam do ogladania i komentowania. :)
@Down: Ucze sie od mistrza ^^ Staram sie juz zeby bylo smiesznie no i co raz lepiej. Bede tez sie staral robic troche dluzsze. Wszyscy mi mowia ze nieestetycznie, a to sie postaram estetycznie no i moze tez znaczne uzywac GIMPa :) Da mi ktos linka skad moge sciagnac najnowaszawersje GIMPa? |
A wiesz co? Ten trzeci już może być. Co prawda nadal nieestetycznie, ale jest coraz lepiej. Baa, nawet humor się pojawił.
@ramka Zrób ramkę z trzema identycznymi otworami, zrób obrazki o takiej wielkości i dopiero wtedy je tam wklejaj. |
Buehehehehe tym razem się uśmiałem ^^
|
Postanowilem sie naprawde streszczyc i rusza 4 Odcinek!!1oneone xD Plx respect :P Milego ogladania. ^^
@Edit: Zapomnialem dodac ze wlasciwie ten odcinek powstal przedwszystkimi. Byl zwyklym fake'm ale zwiadomych mi powodow wcielilem go do mojego fake. Oczywiscie wygladal nieco i naczej i duzo gorzej bo wtedy nei umialem robic fake'ow, ale ulepszylem go na tyle ile zdolalem. Jeszcze raz milego ogladania. |
Cytuj:
@Edit ;[ |
Co wy na to zebym dal opis bohaterow? Tak na marginesie 5 odcinek.... Lol?
@Down: Huehue, dzieki :) |
buhahahhah..
rób dalej, teraz jesteś lepszy niż nooobsonowie (ale do wiatru ci brakuje duuuużo duuużo). ZAczynam się uśmiechać przy lepszych scenach... noob Pk sam siebie zabił double combem xD! |
Zapraszam do ogladania i komentowania 6 odcinka ;) tez zapraszam do czytania opisow Bohaterow :D
@Edit: Plx Comment? Naprawde prosze... |
Sorry za double posta, ale jak bym dal edita nikt by nie zauwazyl...
Rusza odcinek 7, ktory jak zawsze mozna znalesc w 1-szym poscie. Rozwiazuja sie nowe zagadki i... pojawia sie First Nub!!!1111oneone :-] |
muahhaha!
uśmiechnąłem się... rób dalej! muahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhahaahahahah ahahahahahahaaaaahahah 666! love rogaty roz*******acz\czarna dama\demon zółciowy! roz*******acz CENZURA! dlaczego jej tak mało? :( |
Przesadziłeś... już za bardzo zerżnięte od Nadrilla i trochę od mojego.
Graficznie, lepiej, ale ten kolo someone chodzi po drzewie. Tag [ url=(tutaj link do obrazka]Nazwa odcinka[/url] Tylko bez spacji ^. Róbta. |
Dodalem 8 odcinek pt. Warcraft :P wie mzedziwny, ale szkola jest i nie mam czasu na robienie jakis lepszych graficznie i humorystycznie fake'ow. Zapraszam.
|
Muhahahah xDD Dobre z tym Warcarftem :D Normalnie ~~!!IVUL \../ 666 \../ IVUL!!~~
|
Co jest? ni ma komentow, ni ma fake. Jak nei dostane przynajmniej jescze 3 komentow to nei bedzie next odcinka. Mam pomysl juz na 4 kolejne odcinki, ale nie zasluzyliscie na nie :P Zapraszam do ogladania i komentowania przedewszystkim!!!!!oneone
|
fake jest śmieszny, ostatni od nadrila i zająca który mnie rozśmieszył.
Pozatym: nie sugeruj się ilością komentów. Rób sam dla siebie, dobry odcinek zobaczy kilkaset ludzi a zły: najwyżej trzy osoby... |
Tylko mam problem bo nie moge robic narazie bo potrzebny mi jest pewny outfit ;] Moje zamowienie na outfit na samej gorze
@Edit: Juz mam outfit wiec postaram sie robic dalej fake :) |
sorry za double posta, ale rusza nowy odcinek! xD
Wiem ze dawno nie dawalem ale mi sie nie chcialo ;] Ale zato teraz jest dluuugi ;] zapraszam do ogladania :) http://img112.imageshack.us/my.php?i...torycz9pt8.png |
Nic nie widać, za małe.
|
Laska przy tym białym mage'u to :
http://img267.imageshack.us/img267/5412/omfgyw8.png Widoczne ? Reported za plagiat... Cytuj:
@down Dobra Avagera nie ma wezmę se jego helikopter...<sarkazm> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28. |