![]() |
...
Penisula Tomb - 2, 3 poziom (uwazaj na bone beasty)
Dwarf Hell - wychodzisz na +, ale exp juz na tym lvl nie jest zadawalający Hydra Hunt - bloker + 2 shooterów (60+) Dragi - z summonami (przydatne ihy) kasa w zależności od szczęscia, exp przyzwoity. Osobiście expil bym do 70 LvL na Dwarf Hell, później wszelkie tomby i cotygodniowe Hydra Hunty |
helheim
-2 i -3 -2 mumie i ghoule -3 mumie, ds'y, crypt sh~ czasami możesz zejść na -4 zabić parę bonebeastów i ds'ów a co do barbażynców to jest 1 banalny sposób xD weź z sobą hmm ja tam o dziwo wychodziłam na plus albo na -100/+100 gp (nie liczyłam zwastownych hmm własnej roboty) ps. Tarpi tomb exp świetny expie tam od 55 lvl'a lecz jeżeli nie poleci ci vamp shield będziesz miał 99% wasted xD |
JAk myślicie, może HellGate:)
Co wy na to ??? |
Cytuj:
|
Eee z tymi dragami to nie wiem jak jest ale mój kuzyn 60~ms 50+ magic expi na dragach :
- używa visa na zmiane tzn leje przechodiz na druga strone draga i tak wkolko -nie uzywa utamo -mówi że zawsze mu się zwraca często na +(broad swordów dużo do tego czasem woi/d shield/hammer czy cos innego:P) - exp ~45k/h |
Cytuj:
|
Orc Fortress z visa.... 50k/h + extra waste
|
Jak chcesz szybko nabić level to licz się z tym że możesz mieć przy tym waste. Nie zawsze Ci się może zwrócić za expa, zawsze możesz paść, ktoś może Ci zwałować lootbaga. Idź expić tam gdzie lubisz, jak wcześniej wspominano Dwarf Hell jest to nie takie złe expowisko, z loota sie zwraca za manaski, a z expa też nie będziesz do tyłu. Jak mniemam widziałeś screen'a z hydra huntu, robiłem tak samo, tyle że z samym blokerem i bez ds'ow. Na 51 levelu leciało mi tam około 30% w 30 minut, oczywiście pech tak chciał i nic nie spadło, no coż, bywa. Więc licz się z tym że nie zawsze jest zarobek na expie.
|
Double post.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tutaj się nie nabija postów głupcze. Lepiej spytaj tego z allegro bo ty jesteś właśnie teraz żałosny >.< |
chcialem tylko potwierdzic ze jest zwrot na dragach na tym levelu. a jak spadnie jakis rare to nawe jest +. ja expie w ankh na najwiekszym respie. moze nie zbyt szybki resp ale tam spokojnie mozna sobie zrobic lootbaga.
aha jeszce z piratow na plus wyszedlem. robilem lootbaga i sprzedawalem pirackie akcesoria po 500gp. na poziomie +1 chodzilem w kolko tych statkow. |
Cytuj:
A wracając do tematu. To na dragach w miarę fajny exp, ale z waste to różnie zależy od farta :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |