![]() |
Jaki znowu Field !? czy wy widzicie abym mial znaczek ze sie pale albo na chacie mam you lost 10 hitpoints !? Poprostu zrobilem skulla i weszedlem do domku...
|
battle tra krócej niz te wasze "PZ"!! mogl wejsc do domku
|
Cytuj:
|
@Avallach
Przeczytalem kilka twoich postów w tym temacie i mam prosbe abys juz sie nie udzielal, prosze @topic Jesli jest tak jak mowi autor to jakis bug i go zaraportuj. |
po rzuceniu Fire fielda ma sie pz locka na minute tak wiec niemogl wejsc do domku po rzuceniu go
pozatym po update niema tak ze tos rzuci fire fielda ktos wejdie i ten co rzucil ma sqla , ma sie sqla tylo jezeli sie rzuci ff pod kogos |
Cytuj:
|
Ha smieszna sytuacja.
PS: Do tych ludzi którzy piszą, że battle znika a skull zostaje to wogole sie nie wypowiadajcie. Jeśli znika battle to i znika white skull ( nie red ) |
nie niestety, ci sa tweirdza ze to fake czy field sa w bledzie, ja nie potrafie tego wytlumaczyc i widze ze jak cos czego nie umicie wytlumaczyc to odrazu ze robie sobie z was jaja ok. jak tak tweirdzicie wporzadku to jest wasze zdanie
|
Cytuj:
Edit. Nie przczytałem pozniejszych postów ;s |
Field, do domku a kumpel destroy fielda użył. Trudne?
@down Postawił field'a, poczekał aż będzie mógł do domku wejść, kumpel wszedł w field'a, później go usunął. Nie wiem co tu nie rozumiesz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Albo poprostu BUG! RS - znika od H~dni, WS - znika wraz z PZ! Możliwa taka sytuacja, rzućił FF na ziemie wszedł do domku a ktoś w to wszedł! |
Nvm post do kasacji
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie widzisz że on ma krzyżyki ?!! |
Cytuj:
Po co cytujesz moje slowa z pierwszej strony -.- nie widzisz ze juz poprawilem w next poscie... Gdyby tu był licznik postów to bym cie zrozumiał, ale tak... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |