Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Big Brother 4 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=146439)

janek@ 03-09-2007 14:33

Myslalem, ze zachowacie klase inteligencka i nie bedziecie ogladac tego owlosionego sh!tu no coz mylilem sie...

Big brother na poczatku fakt byl fajny, ale puzniej zaczynalo w nim czegos brakowac. Teraz gdy patrze na ten program wydaje mi sie, ze jest robiony na sile tylko po to by byl... Przeciez to zalosna proba odnowy starego programu i kasy, ktora sie z nim wiazala nic po za tym. Uczestnicy programu robia z siebie pawiana przed kamera bo chca byc "fajni", a tak naprawde wygladaja na wzietych z budowy...

Moim zdaniem wszelakie reality show podobne do big brothera nie sa godne mojej uwagi no chyba, ze uczestnicy programu okaza sie "madrzy" to moze zmienie zdanie.

P.S.
zal.rpa

.Matrik. 03-09-2007 14:44

Nie żeby poprzednie edycje były fajne, ale to jest krap.

Iron 03-09-2007 16:22

Wpuścili 7 bydła ... powinni zabrać im żarcie i kazać pracować an wygody:P
Mi tam brakuje z 2 starszych osób w najgorszym razie moherów,były by ciekawe starcia starszej pani z rozwydrzoną nastolatką.

Ashlon 03-09-2007 16:46

Do tej edycji powinni wpuscic dwoch szydercow - mieliby po kim jezdzic.

Nikast Shynix 03-09-2007 17:29

Moim skromnym zdaniem błędem było stworzenie drugiej edycji, nie wspominając o czwartej...

Z reality show lubiłem tylko Agenta. Szkoda, że już go nie ma :/

Thero 03-09-2007 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nikast Shynix (Post 1638264)

O to, to! Jedyne, co mi się tam nie podobało to prowadzący mówiący w tonie smutnego pedała. Reszta była OK.

@Topic
Superstacja >> TV4 ("kuurwaaa...") >> Discovery.
Tak skończyła się moja krótka, aczkolwiek burzliwa, znajomość z tym reality show.

Duch Niespokojny 03-09-2007 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diegoverialanho (Post 1637186)
Właśnie leci w TV Big Brother najnowsza edycja co myślicie? Dla mnie jedna wielka klapa 5 ciz (szmaty to widac i już sięgają po alkohol) i jeden "elo ziomek" brzydki jak noc chociaż fajnie się ubrał ale nie lubie takich maczo...Ogólnie cała gównażeria..

Spodziewałeś się elity intelektualnej? :p

Tompior 03-09-2007 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nikast Shynix (Post 1638264)

Popieram, agent byl najlepszy ale podobaly mi sie tez reality show typu survival :) (2 plemiona, walki itp).

.Matrik. 03-09-2007 19:11

Heh, jak siostra spytała co to za "BB 4:1" to odpowiedziałem, że dla odmiany będzie jeden Big Brother i 4 uczestników. Do dzisiaj zastanawiam się, czy odwrotnie zabrzmiałoby lepiej :<

Yoh Asakura 03-09-2007 20:06

Nastawiłem się pozytywnie, właśnie oglądam i powiem jedno - ludzie, jakie to skwaszone...
@Edit:
No to żem się naoglądał. Miało być ponoć o 18:30 a teraz leci coś zupełnie innego.

Chesterkaa 03-09-2007 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pramus (Post 1637704)
Bar yebie :< Doda sux

bujaj sie ; o doda jest w sumie ok. wyglada moze dziwnie ale wydaje mi sie,ze pomimo tego wszystkiego jest w miare inteligentna i wie jak sie wylansowac. Pomimo ciaglych artykuluch o*******aja**** ja np. w Pudelku czy innym szicie, darze ja sympatia, JA, A NIE JEJ MUZYKE

@ Big brader smierdzi kauem. 1 edycja fajna byla bo tam manuela byla, gulczas itd a reszta jedzie na kilometr ; /

Krizz 03-09-2007 22:13

- czyścimy.

Turilot 05-09-2007 13:33

Mówicie, że BB4 (większość, że głupie, nudne, "Sh!t"), a każdy praktycznie ogląda z tego wynika. Dopiero 2 dni chyba a już oceniacie ludzi co tam weszli.
A kolego, który oglądałbyś, gdy byliby tam tylko inteligencji, później sie przez takie ó pisze.

Vanhelsen 05-09-2007 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Turilot (Post 1640489)
Mówicie, że BB4 (większość, że głupie, nudne, "Sh!t"), a każdy praktycznie ogląda z tego wynika. Dopiero 2 dni chyba a już oceniacie ludzi co tam weszli.
A kolego, który oglądałbyś, gdy byliby tam tylko inteligencji, później sie przez takie ó pisze.

pardon, ja opieram się na relacji plotka i tego co zobaczyłem z krótkich filmików na stronie bb...

lololol 05-09-2007 17:18

puste cipy (w sam raz na raz ;d) i 2 pedalow. tv4 trafila idealnie w gusta swojej grupy docelowej - idiotow.

Nikast Shynix 05-09-2007 20:11

Ja widziałem tylko 10 minut... Tekst prowadzącego "zostajesz wyróżniona, nie dostajesz nic. SPADAJ!" zniechęcił mnie do dalszego oglądania.

Amaris' Shadow 05-09-2007 21:44

gdyby mieli pokazac, jak sobie te mile panie tapety nakladaja, to by programu nie starczylo :) a koles nawet jedzacy obiad w berecie, to za duzo jak na mnie! cya ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05.