![]() |
Myslalem, ze zachowacie klase inteligencka i nie bedziecie ogladac tego owlosionego sh!tu no coz mylilem sie...
Big brother na poczatku fakt byl fajny, ale puzniej zaczynalo w nim czegos brakowac. Teraz gdy patrze na ten program wydaje mi sie, ze jest robiony na sile tylko po to by byl... Przeciez to zalosna proba odnowy starego programu i kasy, ktora sie z nim wiazala nic po za tym. Uczestnicy programu robia z siebie pawiana przed kamera bo chca byc "fajni", a tak naprawde wygladaja na wzietych z budowy... Moim zdaniem wszelakie reality show podobne do big brothera nie sa godne mojej uwagi no chyba, ze uczestnicy programu okaza sie "madrzy" to moze zmienie zdanie. P.S. zal.rpa |
Nie żeby poprzednie edycje były fajne, ale to jest krap.
|
Wpuścili 7 bydła ... powinni zabrać im żarcie i kazać pracować an wygody:P
Mi tam brakuje z 2 starszych osób w najgorszym razie moherów,były by ciekawe starcia starszej pani z rozwydrzoną nastolatką. |
Do tej edycji powinni wpuscic dwoch szydercow - mieliby po kim jezdzic.
|
Moim skromnym zdaniem błędem było stworzenie drugiej edycji, nie wspominając o czwartej...
Z reality show lubiłem tylko Agenta. Szkoda, że już go nie ma :/ |
Cytuj:
@Topic Superstacja >> TV4 ("kuurwaaa...") >> Discovery. Tak skończyła się moja krótka, aczkolwiek burzliwa, znajomość z tym reality show. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Heh, jak siostra spytała co to za "BB 4:1" to odpowiedziałem, że dla odmiany będzie jeden Big Brother i 4 uczestników. Do dzisiaj zastanawiam się, czy odwrotnie zabrzmiałoby lepiej :<
|
Nastawiłem się pozytywnie, właśnie oglądam i powiem jedno - ludzie, jakie to skwaszone...
@Edit: No to żem się naoglądał. Miało być ponoć o 18:30 a teraz leci coś zupełnie innego. |
Cytuj:
@ Big brader smierdzi kauem. 1 edycja fajna byla bo tam manuela byla, gulczas itd a reszta jedzie na kilometr ; / |
- czyścimy.
|
Mówicie, że BB4 (większość, że głupie, nudne, "Sh!t"), a każdy praktycznie ogląda z tego wynika. Dopiero 2 dni chyba a już oceniacie ludzi co tam weszli.
A kolego, który oglądałbyś, gdy byliby tam tylko inteligencji, później sie przez takie ó pisze. |
Cytuj:
|
puste cipy (w sam raz na raz ;d) i 2 pedalow. tv4 trafila idealnie w gusta swojej grupy docelowej - idiotow.
|
Ja widziałem tylko 10 minut... Tekst prowadzącego "zostajesz wyróżniona, nie dostajesz nic. SPADAJ!" zniechęcił mnie do dalszego oglądania.
|
gdyby mieli pokazac, jak sobie te mile panie tapety nakladaja, to by programu nie starczylo :) a koles nawet jedzacy obiad w berecie, to za duzo jak na mnie! cya ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |