![]() |
hehe to jest polska wlasnie: powiedzial !k ze gildia vampire jest super i ze zawsze mozna na nich liczyc
no to wszyscy sie rzucili zeby znalezc jakas czarna owce:D czy naprawde nie mopze byc gildii calkowicie dobrej? skoro zakladali gildie zeby pomagac innym to raczej pk i thiefow tam nie przyjmowali no nie? a apropo ludzi dobrej woli:) na trimerze: szustek:) jeszcze kiedy oboje bylismy newbie wyciagal mnie ropem od pajakow i tym podobnych:) Alderaan - wyciagal moje cialo od soldierow i w calosci mi je oddal:) Umbral - pokazal thiefowi ktory ukradl mi loot baga gdzie jest swiatynia i oddal mi moijego lootbaga |
ja znam paru goscia ale zapamietalem tylko paru:
Lord nitz - na danubi nie ma zbyt wysokiego levelu ale zawsze si ewstawi i on to czlowiek sprawiedliwosc na danubi mozna tak powiedziec duzo polakow dzieki niemu przezylo ataki pk na calmerze znam sczyzyka czy jakos tak sorra nie pametam:P pomogl mi jak potrzebowalem - armora i dal mi za free i mi pomagal co gdzie jaki tp. |
znam kilku fajny loodziof na nova:
derlik ariqa stygmat arekit arekop panterka fetix lord fapoxi wersol to polacy tera inni lord of paladin to z nova tera libera polacy: abdul-murzyn sarowin magic knight of libera tini solider zagraniczni: sir palladinum jest jeszcze wielu fajnych loodziof |
Cytuj:
|
Yo Yo
Ja spotkałem eszcze na rooku pewnego niezwykle pomocnego jedenastoletniego Amerykanina z Virgini gdy mnie zaabil jad wzial moje rzeczy i mi je oddał :) P.S Skubany :P :D |
Cytuj:
|
Polecam na Ruberze
Lord Reinoth (lub jakos tak) - knight Kilka razy dobilismy niezlego handlu. Raz mial okazje mnie oszukac, zabrac towar i kase ale honorowo wrocil i przypomnial mi, ze trzeba miec capa zapas :) Drunken Mage - sorcerer Mlody bylem. Ciemno bylo, wpadlem do dziury przypadkiem, oddalem kase jakiemus ... co obiecal mnie wyciagnac a potem wysmial. Gdyby nie Drunken Mage to musialbym w poison fieldzie stanac. Wielu innych milych ludzi, ktorych nickow teraz nie pomne, ale czesc mam na VIPliscie. W ogolnosci czesciej spotykam milych ludzi niz zlodziei, oszustow i mordercow. Moze poza rookiem, ale tam zawsze pelno paskudow sie kreci. |
The best ludzie na isarze to:
Altharin (on jest po prostu za**bisty koleś) Hyrr( niby szwed ale wiele dla mnie zrobil) |
haha. Ja spotkałem kilkuset ludzi którzy mnie uratowali i pomogli np. orc fortres jak się naparzałem z orc wariorem miałem już brązowe życie gdy typu tak o podszedł bez niczego i mnie UHnął (pół sekundy później zarwałem od orka za 14 więc zawdzięczam mu życie) i poza tym dał mi 2 UH. Tylu ludzi znam dużo. Niektórzy ropną inni pomogą w pootrzebie.. Trzewba mieć podejście. Raz zaprzyjaźniłem się z Pk który mnie kilnąć próbował :D i teraz mi czasami pomoże.... Wszystko to na liberze....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:19. |