![]() |
że też chciało ci się pisać
|
kilka rzeczy...
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak jestem dyslektykiem i mam problemy z ortografia.
Wszelkie błędy poprawiłem tak mi sie wydaje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
No wiem ze tego nie sprawdzimy, ale chyba nie musze wspominac jak ogromny wrecz wplyw ma to ze ktos moderowal forum swojej klasy... ;) Co do testu z anglika to mozliwe ze osoby ktore beda mialy najwieksze szanse zostac modkami zostana w tym zakresie sprawdzone :> |
Ehh... Ziomki a gdzie składać padania na modka?W tym temacie czy w prywatnej wiadomosci do doba czy innych modków?
me n00b |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ej, mi z ta dlugoscia nie chodzilo o jakies "popisanie sie" czy cos.. po prostu troche za bardzo sie rozpisalem, i nie wiem czy bedzie sie wam chcialo tyle czytac -.- Nie popisuje sie tym ile napisalem -.-
|
Cytuj:
|
BUAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Woohoo! Dobre, dobre! :D Hmm... A można się dowiedziec kto ma narazie największe szanse? :> |
ja ucze się języka angielskiego od pierwszej klasy podstawowej...
także skoro jestem w 1 liceum to ucze się teraz 10 rok... |
Mnie wkurza jak ktoś pisze "że chciałby się sprawdzić". To tak jakby napisać "to forum było by próbą, czy jestem dobrym modem". A napisać coś takiego można na forum które dopiero startuje albo ma mało ludzi. A nie forum gdzie potrzeba pożądnych, wręcz SuPeR moderatorów. Wyobraź sobie WF - pytasz faceta czy możesz na próbę skoczyć w dal, a dopiero drugi skok będzie oceniony. O tym pierwszym zapomnisz szybko prawda? A pisząc, że chcesz się sprawdzić porównujesz to forum, które wcale takie złe jak niektórzy twierdzą nie jest, do pierwszego, próbnego skoku,
|
a tak konkretnie to kto pisał że chce sobie spróbować??
|
Piszecie o teście na znajomość języka angielskiego.
Ale ejdno pytanie - czy to ma być umiejętność porozumienia się, czy całej tej gramatyki, itd?? BO jak dla mnei to to pierwsz jest najważneisjze, bo ktoś może mieć grame na 5, a mieć problemy z dokłądnym wysłowieniem się lub odwrotnie- grama na 3 a umie mówić dość płynnie (mam drobne problemy ze słówkami- nie uczę sie zbytnio regularnie, ale ogólnie to dogaduję się w tibii (dogadywałem w gruncie rzecyz, ale czasami ejszcze wejde zeby pogadać z kumplami) i poza tibią gdy mi się nudzi i gadam ze znajomymi po angielsku oraz na wycieczkach z obcokrajowcami i idzie mi to dobrze :] Czy uważacie ze kit że byłem modem? Forum padło bo zostało wyparte bo admin miał za mało czasu na stronkę. No, ale jak ktoś nie wierzy to nie musi- potrafię moderować i wiem jaka to ejst praca (żmudna!!!! Ludzie- możecie to uznać za namawianie konkurencji do spasowania, ale jak wuażacie ze będzie frajda bo będziecie mieli moda i sie będziecie mogli wozić- to się mocno zjedziecie!! To jest żmudna praca polegajaca na czytaniu WSZYSTKICH postów ( np. na tibia.pl nie da rady wszystkich, ale wielu :P ) i aksowaniu głupich wypowiedzi, edytowaniu, i kasowaniu tematów). To ejst naprawdę żmudne... Uwierzcie mi. Wobec tego czemu chce iść na moda? Mi jakos to pasowało- mozę z jakis sado-maso skłonności lub coś... No ale mimo wsyzstko tęsknie za czasmai gdy byłem modem bo to mimo wsyzstko jest jakis klimat i jeśli modki sie dobrze znają to tworzy się pewna więź... (nie wiem czy tutaj też, ale tam byliśmy jak kumple z piaskownicy mimo ze w rl nigdy sie nei spotkaliśmy) |
Cytuj:
EDIT: Zobaczyłem coś jeszcze innego, co mnie drażni. Niektórzy piszą "...bo to forum potrzebuje więcej moderatorów..." - to chyba jasne, gdyby tak nie było, to by nie było konkursu. |
ah czyli młotków mamy więcej ;)
|
Moze modem nie jestem, ale jednak chcialbym dodac cos co mnie wkurza.
Mianowicie chodzi o to, ze denerwuja mnie podania ludzi, ktorych nicki widze pierwszy raz :baby:. Siedza na forum od ok miesiaca, ale i tak chca byc modami, wiec pisza podanie... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |