![]() |
Cytuj:
@film ładnie uciekał, fakt. |
Cytuj:
Co do pvp to kiedyś była jego taka akcja, że zblokował w windzie kazo całe Sunblade ;)) |
Cytuj:
|
pasterz pieknie sie bronilk tak bym to ujał-.- ale onpoprostu wykorzystywal wszytkie błedy noobow z vision... Do tej pory vision szlo klikalo na kolesia atack puscilo pare mwalli i kolo padal... a jak trafili na kogos kto ma dobre pvp to w 30 go trapnac nie mogli-.-
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
polowa osob co go bila nie wiedziala dlaczego-.- a odp jest proesta-.- Vision to PA i bede huncic all 100+ co nie bede co 2 kroki gadac: "hajl wyrzyn, hail ima i katrijla" -.- |
Cytuj:
A co do tego jak go trapowali to na filmie bylo widac ze specjalnie Gohan odchodzi zeby Pasterz uciekł. a tak wogole to bylo ich ok. 10 ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Taaa... każdy pretekst jest dobry... faktem jest że nie darl sie "hajl wyrzyn" i padł... |
@up
O! Pro evul gamer się znalazł... @topic Huehue, nie wiem czy pasterz jest tym dobrym, czy zuym, ale przyznam że pvp ma bardzo dobre. Widać, że nie panikuje jak go złapie ekipa 10~ osób, tylko stara się jakoś uciec ;] |
Ale jak chciał przejąc władze ;P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ topic Pasterz nie współpracował kiedyś z Taifunkiem? |
Cytuj:
SIMPLE. |
co za matol = 0 pomyslunku
wlazlby na poi do pokoju knigt'ow i zabawa skonczona
hail NC ! |
Cytuj:
Pomyśl człowieku, tam byli tez knighci i tak czy inaczej by go bili, nie mógł by dać tam loga, bo oni by mogli donosić sobie uhy, a on nie. |
Cytuj:
|
No nie co za rozkmina. Wg mnie Pastuch padnął bo mu sie nalezalo huj z jego pro magicznym pvp jak zaliczyl glebe... a ze zycie na furce jest przejebane co wiem choc w sytuaji sie nie orientuje to pastuch ma Game Over...
P.S. Zbesztajcie mnie pro elo mopsy co wiecie lepiej ;s |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |