Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Furora War 177 ek killed by Vision (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=146956)

Rybzor 09-09-2007 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 1644682)
Pasterz, jezeli to czytasz to gratuluje PVP. I pisze to bez ironii. Masz najlepsze pvp jakie kiedykolwiek widzialem zarowno na filmikach jak i na rl.

Jak wygłąda pvp w rl? bicie po mordzie? dobry jest?

@film
ładnie uciekał, fakt.

Slovik 09-09-2007 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1644905)
Jak wygłąda pvp w rl? bicie po mordzie? dobry jest?

Chodziło mu o to , że na żywo na tibii ;))

Co do pvp to kiedyś była jego taka akcja, że zblokował w windzie kazo całe Sunblade ;))

Gelt 09-09-2007 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1644776)
draco chyba sie popłakał ze wzruszenia jak go tutaj chwalicie ale powiedzcie mi czy naciskanie hotkeya i chodzenie po skosie jest aż tak trudne?

Widać jest skoro nie potrafiliście go trapnąć:) Na tak małym obszarze, gdzie prawie cała podłoga jest pokryta fire fieldami... Tak, wydaje mi się, ze jego PvP w porównaniu do waszego jest kozackie :)

Slimamoneko 09-09-2007 15:45

pasterz pieknie sie bronilk tak bym to ujał-.- ale onpoprostu wykorzystywal wszytkie błedy noobow z vision... Do tej pory vision szlo klikalo na kolesia atack puscilo pare mwalli i kolo padal... a jak trafili na kogos kto ma dobre pvp to w 30 go trapnac nie mogli-.-

Cytuj:

14:30 Efreo [104]: ututevo res "minotaur archer
Cytuj:

14:35 Maziqu [103]: za co padl?
14:35 You lose 25 hitpoints.
14:35 Maziqu [103]: bo ja nie w temacie
Cytuj:

14:35 Vuaevo Bruth [174]: Za co on padl?

polowa osob co go bila nie wiedziala dlaczego-.- a odp jest proesta-.- Vision to PA i bede huncic all 100+ co nie bede co 2 kroki gadac: "hajl wyrzyn, hail ima i katrijla" -.-

Slovik 09-09-2007 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slimamoneko (Post 1645644)
pasterz pieknie sie bronilk tak bym to ujał-.- ale onpoprostu wykorzystywal wszytkie błedy noobow z vision... Do tej pory vision szlo klikalo na kolesia atack puscilo pare mwalli i kolo padal... a jak trafili na kogos kto ma dobre pvp to w 30 go trapnac nie mogli-.-

polowa osob co go bila nie wiedziala dlaczego-.- a odp jest proesta-.- Vision to PA i bede huncic all 100+ co nie bede co 2 kroki gadac: "hajl wyrzyn, hail ima i katrijla" -.-

Cos sie malo orientujesz co sie dzieje na furorze. Pasterz chciał poza plecami Katrili przejąć władze na Furorze

A co do tego jak go trapowali to na filmie bylo widac ze specjalnie Gohan odchodzi zeby Pasterz uciekł. a tak wogole to bylo ich ok. 10 ;p

Nao123 09-09-2007 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1645670)
Cos sie malo orientujesz co sie dzieje na furorze. Pasterz chciał poza plecami Katrili przejąć władze na Furorze

A co do tego jak go trapowali to na filmie bylo widac ze specjalnie Gohan odchodzi zeby Pasterz uciekł. a tak wogole to bylo ich ok. 10 ;p

Nom a ty się za to zajebiscie orientujesz o0

Dwik 09-09-2007 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1644776)
draco chyba sie popłakał ze wzruszenia jak go tutaj chwalicie ale powiedzcie mi czy naciskanie hotkeya i chodzenie po skosie jest aż tak trudne?

A czy odpowiednie strzelanie mwalli jest takie trudne? Nie, a my mieliscie z tym problemy. Obecnie nie ma problemu z wyuhaniem sie jak mamy hotkey system, to samo trafianie SD - w zasadzie taka (pseudo)balansacja.

Slimamoneko 09-09-2007 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1645670)

Taaa... każdy pretekst jest dobry... faktem jest że nie darl sie "hajl wyrzyn" i padł...

qq2 09-09-2007 17:04

@up
O! Pro evul gamer się znalazł...

@topic
Huehue, nie wiem czy pasterz jest tym dobrym, czy zuym, ale przyznam że pvp ma bardzo dobre.
Widać, że nie panikuje jak go złapie ekipa 10~ osób, tylko stara się jakoś uciec ;]

deaddd1 09-09-2007 18:00

Ale jak chciał przejąc władze ;P

druiDxD 09-09-2007 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1645743)
Zerowiec bez pvp.

no w koncu sie przyznales

Miszczu 09-09-2007 18:11

Cytuj:

chu1 wiecie nooby, pogralibyscie an furorze od poczatku to byscie wiedzieli cokolwiek o tym serwerze. tak to tylko potraficie pi3rdolic co to wy nie wiecie, co to on nie umial, co to by nie zrobil. zamiast pisac moze zrobcie sobie chary na furorze ( to do tych z innych swiatow) i pomozcie swojemu bogowi z powrotem na furore, eh?

p13rdolone noooby z tibia.pl

Signed.
Zerowiec bez pvp.

Przepraszamy Tato.

Slovik 09-09-2007 18:16

Cytuj:

chu1 wiecie nooby, pogralibyscie an furorze od poczatku to byscie wiedzieli cokolwiek o tym serwerze. tak to tylko potraficie pi3rdolic co to wy nie wiecie, co to on nie umial, co to by nie zrobil. zamiast pisac moze zrobcie sobie chary na furorze ( to do tych z innych swiatow) i pomozcie swojemu bogowi z powrotem na furore, eh?

Signed.
Zerowiec bez pvp.

Nie bij plx

Dzik Dzik Tadzik 09-09-2007 18:17

Cytuj:

Signed.
Zerowiec bez pvp.

Moge cie dotknąc?

DRoN 09-09-2007 18:40

Cytuj:

Signed.
Zerowiec bez pvp.

Też mam zacytowaną jego wypowiedź.

@ topic
Pasterz nie współpracował kiedyś z Taifunkiem?

LaRrYxX 09-09-2007 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DRoN (Post 1645919)
Też mam zacytowaną jego wypowiedź.

@ topic
Pasterz nie współpracował kiedyś z Taifunkiem?

Zmienial strony raz po tej raz po tej aż wkońcu nikt go niechce
SIMPLE.

Xerizzezo 09-09-2007 20:55

co za matol = 0 pomyslunku

wlazlby na poi do pokoju knigt'ow i zabawa skonczona

hail NC !

Hellsir 09-09-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerizzezo (Post 1646138)

hail NC !

Pomyśl człowieku, tam byli tez knighci i tak czy inaczej by go bili, nie mógł by dać tam loga, bo oni by mogli donosić sobie uhy, a on nie.

Drakonir 09-09-2007 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xerizzezo (Post 1646138)

hail NC !

Wydaje mi się że przejscie bylo otwarte na >> więc mógł wejść w tp powrotne.(może)

T3H_VirUs 10-09-2007 01:51

No nie co za rozkmina. Wg mnie Pastuch padnął bo mu sie nalezalo huj z jego pro magicznym pvp jak zaliczyl glebe... a ze zycie na furce jest przejebane co wiem choc w sytuaji sie nie orientuje to pastuch ma Game Over...

P.S. Zbesztajcie mnie pro elo mopsy co wiecie lepiej ;s

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05.