![]() |
Proponuje Ci takie rozwiązanie
-Thais (kanion) -Thais (Jaskinia) - Zamek koło ab Odwiedzasz te miejsca jedno po drugi i masz szybki resp (pojedynczy)i w dodatku te miejsca znajdują się blisko siebie.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
o atk i co jeszcze ? takie żeczy to tylko w erze...
|
devil helmet quest
tam respi się bardzo fast |
nie daleko mint, nie daleko of, nie daleko ankh (dokladniej na zachod) nie daleko greenshore, zreszta sam sobie poszukaj ...
|
Jest szybki resp draga w mintwain.
|
Szybkiego respu nie znajdziesz ale pojedyńcze respy to:
_zamek koło Ab _wąwóz koło kazzo _Ancient temple thais Moja profesja :mag: i wale z wanda xD |
Facet na co ci dragi skoro miejscówka z każdym jest pamietnie umiejscowiona w mózgach noobów. W AT sa fajne respy jednak wszystkie zajete.
|
"Bardzi Szybki Pojedyczny(?) Resp draga" znajdziesz na OTS'ie, tam nawet jest fri pacc ;)
|
kolo kaazo jest resp, nie wiem czy jeden czy kilka ale wiem ze pojedynczo lażą
|
polecam firme DROM
|
Tak jak koleka kilka postów wyżej - polecam Ci respawn smoka w mintwallin. Paczkę może wysłać przypadkowo spotkany myśliwy - a czekając na respawn smoka można zabijać potwory dookoła. Ponadto istnieje możliwość wyciągnięcia smoka liną z dziury, w której smoki są dwa. Traci się przy tym trochę życia, ale jest to dosyć łatwe. Tym sposobem natrafić można tam na trzy pojedyńcze respawny smoka.
Jesli chodzi o drogę z venore do ab - smok niedaleko dwarf bridge - stanowczo nie polecam. Respawn jest upiornie powolny (tak przynajmniej było kilka up-date temu...) ;) ~ende. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |