![]() |
Cytuj:
|
.
To ze te fotki nie robili prawdziwi gracze to jest oczywiste wystarczy spojrzec na Tibia.com ze gracze o podanych nickach nigdy nie byly zalogowane i do tego maja 1 lvl z premium account. Rownież jedna z rzeczy jest to ze na jednej fotce koles ma prawie 100 uh w jednej runie tak tylko otsy maja http://www.tibia.com/abouttibia/?sub...nshot=icewitch. Wiec albo to GMy albo ots...
|
Mogli wasdzic zdjecie mdw huntujacego na demonach z dopiskiem, patrz co tibia robi z ludzi
|
To są postacie Godów według mnie. Na starych screenach był ziom na rookardzie w eq którego nie da się zdobyć na tamtej wyspie. A dla godów to nie problem stworzyć item itp.
Co do tych waszych uhów po 100 itp w jednej. Skoro dało sie tak zrobić z tymi z POI Quest, że na przykład jest runa Explosion po 30 wiec może mogą se zrobić inne takie runy. |
Piękne Screeny pokazujące, że Tibia nadal ma swoje sekrety które tylko czekają aż ktoś je odkryje... B)
|
Siema moz to głupie ale możecie mi pokazać te screeny bo ja nie moge wejsc na tibia.com ;/ pomocy
|
Ukryty tekst:
Zdjecia |
Zdjęcia jak zdjęcia B) ale jakaś dziwna grafika na nich jest, taka nie tibijska 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:19. |