![]() |
Cytuj:
@down: a skąd ty taki pewien? ;> |
Cytuj:
@up - bo już go widziałem. Mam kolegę, który pracuje w CDPie jako animator przy Wiedzminie. |
Gra na pewno będzie super i pewnie ją kupie, no ale nie będzie dla wszystkich, na pudełeczku będzie mały znaczek 18. No i gra będzie bez trybu multi.
|
Oki , jest spoko ale...
Wybory -pisałeś, że będą one zauważalne dopiero po 10-15 godzinach, ale dla większości graczy będzie to niezauważalne.(Twórcy myślą, że gracze będą przechodzili taką długą grę dwa razy ,aby zobaczyć, że kilka rzeczy jest tam innych?):evul::evul::evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
A to jakiś problem jest? Pamiętam jak jakieś 3-4 lata temu moja 12-letnia koleżanka spokojnym krokiem wyszła z Media z Larry 7 w ręku ; D. |
Cytuj:
|
Z resztą niczego nieświadomi rodzice, będą kupować dzieciom wiedźmina, bo "to przecież tylko gra" :<
|
Cytuj:
|
Nie mówię że gry są złe, mówię tylko jak jest. Skoro PEGI zaznaczyło grę że jest od 18 lat, to tak powinno być. A z właszcza w wiedźminie gdzie, dzie będzie sex, przekleństwa i erotyzm. I taki 8-16 latek nie powinien w coś takiego grać, nie każdy ma mocny mózg (może ty masz) i nie wiadomo co komu szczeli do głowy.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Trzeba mieć poważne skrzywienie psychiczne, żeby gra komputerowa była w stanie w jakimkolwiek stopniu wypaczyć umysł człowieka.
|
Żebyś się niezdziwił. Nie będe się z wami kłucił w tym temacie.
Jeśli macie mi coś do powiedzenia to piszcie na PW. |
Wczoraj moja 5 letnia siostra powiedziała "o kurwa" oglądając mecz siatkówki :confused:
Czyja to jest wina?? gier?? Co do wiedźmina to będzie grańcowanie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ahhh bardzo lubie wiedzmina czytac wienc pewnie spodoba mi sie ta gra i ja qpie ^^
|
a wogóle to Cabal Online poprostu Roxi!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04. |