![]() |
Gratulacje, Raynold, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! ;) <hugs>
|
Życzę przyjemnej nocy poślubnej :D
|
Os stary dobry Modek. Pamietam jego najaktywniejsze czasy na forum. Nic dodac nic ujac tylko gratulowac :)
Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Zycia. I by zajmowac sie forum wcale nie trzeba grac w tibie. |
no pogratulować oj bedze sie dzało! powodzenia w życiu!!
|
Dziś sobota-czyli impreza,będę miał za kogo pić :D
Wszystkiego najlepszego! |
Hoho, jaki nabijacz! Wszystkiego naj, Ray ;). Obyś nie musiał teraz żony pilnować i abyście sobie ufali do końca swoich dni : P
|
Wszystkiego Najlepszego!
|
Najlepszego dla Ciebie i Twojej Małżonki i żeby dzieci nie były czarne (brak uprzedzeń rasowych, ale wiadomo o co chodzi :P)
|
Gratuluję i życzę dużo szczęścia :cup:
|
Mam nadzieję, że nie będzie tak głupi jak inny mod (:P) i nie będzie sie zbytnio chwalił tą uroczystą dla NIEGO chwilą. ;)
Dołączam się do życzeń. ;) |
Wszystkiego "naj" na nowej drodze życia ;]
|
Krótko i zwięźle: Najlepszego i gromadki dzieci :D
|
Najlepszego! W Tibię już nie grasz, więc napewno Wam się powiedzie :)
|
A ten no... eeeeeeeee jedziemy na poprawiny ? :D
Powodzenia i niech im gwiazdka ..... A kto z nami <hicks> |
Cytuj:
hmm? Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia;) |
Zdrowie młodej pały xD.
Congratulations. Chcę być taki jak On.:) |
Wszystkiego naj Ray!
|
oby ray wciągnął na te forum swoją żone i żeby razem banowali i rzucali ostrzeżeniami na lewo i prawo-armagedon
|
No cóż - najlepszego zarazem, jak już zostało wspomniane ze swoją wybranką przeżyłeś sporo czasu - więc i kolejne lata aż do śmierci nie będą najmniejszym problemem. Spełnienia waszych zarazem wspólnych i osobistych marzeń, OWOCENIEJ nocy poślubnej ;P, coż no i oczywiście by problemy a zarazem kłotnie jak najmniej was się trzymały.
Jednym słowem - miłości aż do śmierci. Coż nigdy nie byłem zarazem dobry w składaniu życzeń (widać na przykładzie) jak i pożegnaniach - więc powiem krótko, żegnaj. |
Cytuj:
@TOPIC Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Dzięki za wszystko. :cup::cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:42. |