![]() |
A ja się przyznam, używałem bota, ściślej mówiąc TibiaBot NG.
I co, jestem frajerem, idiotą, kretynem, itp? Ja uważam, że nie - gdyby nie bot zaliczyłbym kilka zbędnych deadów w swojej karierze, a po co? Myślcie co chcecie, ale bot to nie jest gwiazdka z nieba, i też nie jest to temat tabu. |
Jeżeli chodzi o tą Tibia Auto. To w raz z instalacją bota otrzymujemy mały prezencik, którym jest skrypt. Wyciąga on passy z Tibii. Oczywiście od razu nas nie hackną, tylko dopiero po dłuższym używaniu tego bota i z poziomem 50+, więc nie myśl, że jesteś bezpieczny.
|
Cytuj:
Cytuj:
I na koniec jeszcze... Cytuj:
Tak więc, co do filmu - ciekawy, miałeś szczęście, że udało Ci się przeżyć. Co do bota - chcesz - używaj, ale nie zabraniaj innym tego komentować... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Banished: until Oct 19 2007, 14:46:08 CEST because of macro use
Who owns? |
Cytuj:
|
@Xer
Życzę miłych wakacji :) |
Cytuj:
Ja bym odrazu deleta sprzedal takiemu, bo po banie pewnie i tak sie niczego nie nauczy. |
A ciekaw jestem co ty byś powiedział na moim miejscu, gdybym perfidnie zlewał z twojego nieszczęścia... Nic mnie to nie nauczy? Cóż... Napewno przestanę AFKować. Ale tylko ze strachu przed kolejnym banem, bo mi konto wykasują -.,- Nawet mi nie szkoda za bardzo tego, że nie będę mógł grać przez miesiąc tym charem. Straciłem 30zł przez to...
|
Ja bym to nauczką nazwał, a nie nieszczęściem. Łamiesz zasady, dostajesz to na co zasługujesz. B)
|
Cytuj:
|
Tia... Hunciłem sobie Braindeathy Xeremonem, a teraz co najwyżej mogę po0wn0wać Beholdery Tantaramem :o Do botterz hunterz: Nie znacie okoliczności bana więc STFU!
|
JA znam...i wiem ze jesteś nie winny...a GM ponado nie odpisuje na zażalenie..znaczy że wie że źle zrobił?!
|
Cytuj:
|
@up
A żeby się z nim skontaktować, to musżę wysłać mu PMa na forum, czy zrobić Topic? Bo innej drogi nie widzę. Wciąż mnie to zdumiewa, że złapałem kicka na dole, a wlogowałem się na górze... Niezłe... ;) |
Cytuj:
|
Ty dobre! Skąd to wiesz o.0 Szkoda, że nie miałem tego szczęścia, gdy wywaliło mnie przy walce z Dragon lordem na 58lvl :D
|
Cytuj:
Btw, za ewentualne kłamstwa w odwołaniu możesz dostać dłuższego bana/kasacje konta. |
Już napisałem complaina, w którym dokładnie przedstawiłem zaistniałą sytuację. Odpowiedzi nie uzyskałem...
|
Cytuj:
btw: nie chce mi sie sciagac filmikow ide zara lulu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |