Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Czy po letnim update 2007 zmieniliscie postac? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=148050)

Blue_Connect 06-10-2007 14:29

Przed UpDate mialem Sorca 62 na Harmoni ale zminilem na Druida :D Ale tym Sorcem nieraz gram :P:];):p

Articuno 10-10-2007 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makasto (Post 1673851)
Witam.

Ja też zostałem przy Knighcie ( i tak prawie nie gram ) bo mi sie on podoba, fajnie sie expi i wogole aż jak sobie pomyśle co będzie na około 35 poziomie to aż ciarki przechodzą :)

nic nadzwyczajnego, ja niczego nie doswiadczylem, po za satysfakcją, a exori mas to wielkie gówno. Teraz palkowie w 3 dni potrafią wbić taki lvl. Ah, nie ma to jak robienie z Tibii OTS'a.

Falcon Wings 12-10-2007 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Guardi (Post 1677879)
LUDZIE KIEDY WY SIĘ NAUCZYCIE !! PISZE SIĘ PALADYN A NIE PALLADYN!

Pisze sie Paladin !!!
@ Topic
Ja zaczalem grac knightem, ale tylko dlatego z juz kazda inna profesja mi sie znudzila :P Wiec to sie nie liczy ?

Plawel 12-10-2007 21:42

kto co woli

dlamnie lepiej wybrac pala bo niezle zarabia na noobach wiem bo w ten sposub zarobilem duzo kasy mniejwiencej 10 k ale mojemu kumplowi lepiej grac sorcem wienc jak kto woli poto cip soft zrobili 4 ruzne profesje zeby kazdemu wygodnie bylo grac

łucznik wymiata

Duch Guardi 13-10-2007 01:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plawel (Post 1691887)
dlamnie lepiej wybrac pala bo niezle zarabia na noobach wiem bo w ten sposub zarobilem duzo kasy mniejwiencej 10 k ale mojemu kumplowi lepiej grac sorcem wienc jak kto woli poto cip soft zrobili 4 ruzne profesje zeby kazdemu wygodnie bylo grac

łucznik wymiata

twoja ortografia też wymiata

ZonaRomana 13-10-2007 12:26

Po upie zrobiłem Druida...

Bartek153 14-10-2007 03:02

mialem sorka potem knighta i pala (przed upem) i zostalem przy palku

EmosPL 17-10-2007 06:30

Help

Osobiście zaczołem robić Sorcerera na Celeście (Vampire Magician) [25 lvl] wbijam 1-2 levele dzieńnie i oczekuje czegoś dobrego pod gwiazdke z zimowym Up Date.. 8o ale zauważyłem że moi kumple na paccu ładnie grają palkami.. np: Oioo, Uiuu, Homer De La Simpson i Mediaeval Hunter (my wszyscy jesteśmy w jednej gildi).. :confused: i nie zabardzo wiem co mam robić.. ;( zrobić knighta, a może też palla ale w sumie to jeszcze nie mam zamiaru kupować pacca więc na nic mi to.. ;p PLEASE.. doradzcie co robić.. :(

Ptakuba 17-10-2007 15:44

Ja WCZEŚNIEJ grałem palem, stwierdziłem że gra się nim trudno, po updacie sprawdziłem czy trochę lepiej dalej było mi trudno... (fri eitanz plax!!!!!1111oneoneone! Ajm niu plejer!!!!1111oneoneone!). A teraz... zrobłem sobie sorcerera! Mag wymiata!

Don Toro 17-10-2007 23:26

Wybrałem odpowiedź
Cytuj:

Po tym update przestałem grać!
Dlaczego? Gra się stała zbyt łatwa (nudna). Najpierw była era dzieci visa teraz dzieci spearów a w następnych update jeszcze co innego, a gra będzie coraz gorsza (i coraz bardziej będzie śmierdzieć komerchą) .

Voon 18-10-2007 20:20

Zostałem przy moim magu, dlaczego? Grałem nim od zawsze, potem przed up'kiem przerzuciłem sie na palka ale po up'ku pojawiła sie fala dzieci update'a i palkowie stanowili 1/3 serva więc nie opłacało sie grać. Zaobserwowałem też że zamiast paladynów brakuje sorców więc służyłem pomoca w grze jako sorc mając niby "przerąbane". Ze swojego wybory sie ciesze bo jak patrze na np. swojego kumpla który ma już all profy na koncie i niemoże sie zdecydować którą grać albo na drugiego kumpla który doszedło MS do 50 lvl'a i po up'ku przelazł na RP'ka (61) to żal dupe ściska jacy ludzie są podatni na innych... Pozatym na gre niezbyt mam czas i gram raz na ruski rok i bardzo mało czasu spędzam na expieniu więc ja nic nie straciłem.

KrEmAs KAc 20-10-2007 15:06

Dodaj opcje: nie grałem i niegram :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:03.