![]() |
Przed UpDate mialem Sorca 62 na Harmoni ale zminilem na Druida :D Ale tym Sorcem nieraz gram :P:];):p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Topic Ja zaczalem grac knightem, ale tylko dlatego z juz kazda inna profesja mi sie znudzila :P Wiec to sie nie liczy ? |
kto co woli
dlamnie lepiej wybrac pala bo niezle zarabia na noobach wiem bo w ten sposub zarobilem duzo kasy mniejwiencej 10 k ale mojemu kumplowi lepiej grac sorcem wienc jak kto woli poto cip soft zrobili 4 ruzne profesje zeby kazdemu wygodnie bylo grac
łucznik wymiata |
Cytuj:
|
Po upie zrobiłem Druida...
|
mialem sorka potem knighta i pala (przed upem) i zostalem przy palku
|
Help
Osobiście zaczołem robić Sorcerera na Celeście (Vampire Magician) [25 lvl] wbijam 1-2 levele dzieńnie i oczekuje czegoś dobrego pod gwiazdke z zimowym Up Date.. 8o ale zauważyłem że moi kumple na paccu ładnie grają palkami.. np: Oioo, Uiuu, Homer De La Simpson i Mediaeval Hunter (my wszyscy jesteśmy w jednej gildi).. :confused: i nie zabardzo wiem co mam robić.. ;( zrobić knighta, a może też palla ale w sumie to jeszcze nie mam zamiaru kupować pacca więc na nic mi to.. ;p PLEASE.. doradzcie co robić.. :(
|
Ja WCZEŚNIEJ grałem palem, stwierdziłem że gra się nim trudno, po updacie sprawdziłem czy trochę lepiej dalej było mi trudno... (fri eitanz plax!!!!!1111oneoneone! Ajm niu plejer!!!!1111oneoneone!). A teraz... zrobłem sobie sorcerera! Mag wymiata!
|
Wybrałem odpowiedź
Cytuj:
|
Zostałem przy moim magu, dlaczego? Grałem nim od zawsze, potem przed up'kiem przerzuciłem sie na palka ale po up'ku pojawiła sie fala dzieci update'a i palkowie stanowili 1/3 serva więc nie opłacało sie grać. Zaobserwowałem też że zamiast paladynów brakuje sorców więc służyłem pomoca w grze jako sorc mając niby "przerąbane". Ze swojego wybory sie ciesze bo jak patrze na np. swojego kumpla który ma już all profy na koncie i niemoże sie zdecydować którą grać albo na drugiego kumpla który doszedło MS do 50 lvl'a i po up'ku przelazł na RP'ka (61) to żal dupe ściska jacy ludzie są podatni na innych... Pozatym na gre niezbyt mam czas i gram raz na ruski rok i bardzo mało czasu spędzam na expieniu więc ja nic nie straciłem.
|
Dodaj opcje: nie grałem i niegram :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:03. |