Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Dominacja Polaków jak wam się gra? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=148096)

Bartas15 01-10-2007 12:11

Demonizer Fazi

Pamiętam Kalerio załatwiał nam pacc za 120 k :) nigdy nie zapomne tamtych czasów...

Gogar 02-10-2007 15:25

Co do tego, że wystarczy siedzieć cicho i znać angielski - to prawda, wystarczy spojrzeć na przykład Seti Bazuki'ego, który był bezstronny przez całą swoją grę na Berylii i teraz ma 164 lvl.

whoos 05-10-2007 21:28

nooo seti to dopiero bezstronny, tylko coś się zaczynało dziać a on odrazu uciekał z gildi... pamiętam jak raz doszedł do wojny i był tam jeden dzień, zapłacił payment i wyszedł [nie porozumienie między ovvnerami - bo co do tego ze gra dwie osoby to jestem 100% pewny]

co do gry na beryli, chyba trzeba być totalnym idiotą żeby teraz na beryli spokojnie nie pograć... przestańcie ludzie pierd---- że za czasów kh się grało lepiej jak się ang znało... przykład jakiś knight zajmował spawn pn port hope, zostawiał list i był polakiem, wpadała aradna albo alicus, zabijali bez pytania o cokolwiek i po kilkunastu minutach na spawn wchodziła byna albo thoronth i lecieli do ss... kopalnie kazzo były okupowane 24/7 przez kinów kh, tak samo żółwie czy inne botowalne spawny, czy dragi przez aradne...

co do tego że więcej noobów jest... to nie zawsze jest złe, więcej graczy lepsza ekonomia, za czasów kh ceny drastycznie spadły a sprzedać demon shield czy meduse w dzień to był sukces, jak grasz i robisz to co masz zaplanowane nooby w niczym nie przeszkadzają... poprostu ignorujesz i tyle

gra się dobrze, niepowiem że zajebiście bo brakuje kilku rzeczy, ale gra się naprawde dobrze i oby tak zostało

btw dziś komandos padł po zabiciu xeroti, za dużo chaosu było żeby dorwać malihre i alicusa ;)

Liper 05-10-2007 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez whoos (Post 1680973)
nooo seti to dopiero bezstronny, tylko coś się zaczynało dziać a on odrazu uciekał z gildi... pamiętam jak raz doszedł do wojny i był tam jeden dzień, zapłacił payment i wyszedł [nie porozumienie między ovvnerami - bo co do tego ze gra dwie osoby to jestem 100% pewny]

co do gry na beryli, chyba trzeba być totalnym idiotą żeby teraz na beryli spokojnie nie pograć... przestańcie ludzie pierd---- że za czasów kh się grało lepiej jak się ang znało... przykład jakiś knight zajmował spawn pn port hope, zostawiał list i był polakiem, wpadała aradna albo alicus, zabijali bez pytania o cokolwiek i po kilkunastu minutach na spawn wchodziła byna albo thoronth i lecieli do ss... kopalnie kazzo były okupowane 24/7 przez kinów kh, tak samo żółwie czy inne botowalne spawny, czy dragi przez aradne...

co do tego że więcej noobów jest... to nie zawsze jest złe, więcej graczy lepsza ekonomia, za czasów kh ceny drastycznie spadły a sprzedać demon shield czy meduse w dzień to był sukces, jak grasz i robisz to co masz zaplanowane nooby w niczym nie przeszkadzają... poprostu ignorujesz i tyle

gra się dobrze, niepowiem że zajebiście bo brakuje kilku rzeczy, ale gra się naprawde dobrze i oby tak zostało

btw dziś komandos padł po zabiciu xeroti, za dużo chaosu było żeby dorwać malihre i alicusa ;)

hah, a teraz jak jest??Dokładnie tak samo ;]

Couranger 05-10-2007 23:28

Jez ocw jebana cioto pozdrow swoich kumpli Arma Of Dark i Demon Kauczuka

pamietam slowa Army "Out of server" "bye bye all polacks"

buhahaha zalosne xD

Gogar 06-10-2007 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez whoos (Post 1680973)

Ja też byłem w wojnie jakieś 2 tygodnie, może trochę więcej, nie pamiętam, to było prawie rok temu, ale po jakims czasie zaplacilem te nieszczesne 70k i odszedlem z wojny, bo nie chcialem byc miesem armatnim, ponadto przerazala mnie ta idea "WALCZENIA ZA POLZKE!!11"...

Krecikcisnie 06-10-2007 13:12

Up@

Ty jebany ****u po co przedrzeźniasz swój kraj. Jakbym cię spotkał to bym ci wy*****l:)

Gogar 06-10-2007 17:11

Rakus, zawsze byłeś pojebany ;]
Nie przedrzeźniam, po prostu patriotyzm a wojna w tibii "ZA NARUT" to zupełnie co innego, nie ma nic wspólnego ze sobą, a jak ktoś jest w Szwedzkiej gildii to od razu zdradza Polskę, nie jest patriotą itd. Sprawdź artykuł na hunted.pl o tym.

Krecikcisnie 06-10-2007 18:27

Nie mówię o treści ale o teksie "Polzke" dla mnie to przedrzeznianie i tyle s*****elu.

Gogar 06-10-2007 21:38

Radził bym Ci sięgnąć po słownik znaczenia wyrazów, bo chyba nie wiesz co to znaczy "przedrzeźniać"

Figo 07-10-2007 17:22

Narazie truche nudno :(

Pa'cho 16-10-2007 16:08

To tylko kwestia czasu zanim wojna powroci. Tak wiec mozna sobie pograc czym jest czas za kilka miesiecy znowu sie zacznie... ale przenajmniej nie bedzie napisow na Trade
Super Berylian [8]: buy zbroja.
albo "pk near thais!!!"

Liper 16-10-2007 17:06

Jest beznadziejnie każdy robi co chce.

Renivan 28-12-2007 10:53

Wracając do tematu....
Polaków na Beryli niema az tak duzo zeby dominowac ale kto wie moze kiedys Berylia bedzie jak Harmonia (pod względem ilosci POLAKÓw) omly Polska :cup:

Ravuse 28-12-2007 16:06

Mając hunta zarówno od BD jak i od CoD ... nie widze różnicy.

Iwanek18 29-12-2007 10:14

Rakus Nightmare wielki kozak bo kupil postac na 95 lvl ;] i On wie najlepiej, wiec sie znim nie sprzeczajcie !!!

xDDD

Vastiq 29-12-2007 19:52

Haha Rakus, zawsze wiedziałem że jesteś pojebem :D Widze, że ci tak już zostało. Zacznij odróżniać grę od rzeczywistości i wyluzuj.

YO !

Scopie 10-01-2008 18:28

Zlekkksza dupa swędziała (patrząc na co niektórych z CoD, szczególnie na polską część) chwała Bogu, że to już koniec.

W ogóle, kto by sie spodziewał tego, że Cod połączyło sie z Kh. Jakoś całe życie sie bili, a teraz sie kochają. Dobrze, że ten romans sie skończył się "pęknięciem kondoma". Z reszta i tak na 100%, GDYBY wygrali wojnę, dawałem max 2 tygodnie na pokój i wojna od początku, ale tym razem między sobą. Śmieszy mnie to, jak można dostać w dupcię mając 2x przewagę członków.

@Rev'ico - jak narazie smarowanie dupy Wazylinką ci służy, najlepiej wryć pysk do koryta jak już po wszystkim i czerpać swobodę. Otóż to

szaman of ring 10-01-2008 21:07

:s :s :s :s :s :s :s :s

Hmm narazie spotkałem się w większości z normalnymi polakami, ale zdarzają sie też "wporzo ludzie". Na ogół 8 - 15 lvl... Gdy czytam ten offtop to śmiać mi się chce :S..
Pozdro

Pekando 12-02-2008 22:01

Omfg najlepsze jest to ze wiekszosc z was w ogole nie walczy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:45.